- Konuyu başlatan
Smoke On the Water
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,910
Panel iyi değil kabul fakat demiş olduğun gibi çözünürlüğün düşük olmasından dolayı rahatsız etmiyor hatta sorun olmuyor, 1 aydan biraz fazla iPhone 11 kullanmıştım (arkadaşımın).Konunun başındaki 3 sorunun cevabı şu, tecrübeleri ile konuşmuyor genelde insanlar (lütfen alınmayın) kağıt üzerinden bakıp bu telefon şuna göre daha iyi deniliyor. Ama sahipleri önerilmeyen telefondan çok memnunlar çünkü o cihazı kullandılar ve biliyorlar o telefonun nasıl bir şey olduğunu. Ben XR cihazının ekranı kötü dediğim zaman genelde sahipleri memnun diyorlar. XR cihazının ekranı düşük çözünürlüğe sahip 324 PPİ oranında IPS bir panel diyorum herkes "Bilmeden konuşma kullananlar şikayetçi değil" diyorlar. Ama farkında değiller ki onlar bilmeden konuşuyorlar çünkü küçücük ekranda düşük PPİ piksel yoğunluğu olduğu zaman pikselleri tabii ki saymazsınız. Küçük, PPİ oranı ve çözünürlüğü düşük ayrıca IPS bir ekran da iyi bir ekran olmaz. Ben bu cihazı MediaMarkt'ta inceledim ve gerçekten küçük ve başarısız bir ekranı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat o bütçede asla OLED dışında panel alınmamalı.