Eşini geri vermeyen kayınpederini vurdu.

Bu konuyu okuyanlar

ashabulyemin

Profesör
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
3,389
Reaksiyon puanı
20
Puanları
0
Eşini geri vermeyen kayınpederini vurdu.

Kütahya'nın Simav ilçesinde bir kişi, evden ayrılan eşini göndermediğini iddia ettiği kayınpederini sokak ortasında silahla vurarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, uzun süredir eşinden ayrı yaşayan Z.D. (28), Simav Belediye Meydanı İtfaiye Müdürlüğü önünde kayınpederi Remzi Kanar'ın karşısına çıktı. Evden ayrılan eşi Melahat'ı geri göndermesini isteyen Z.D., talebine olumsuz yanıt alınca, ruhsatsız tabancasıyla herkesin gözü önünde kayınpederine 7 el ateş etti. Kurşunlardan 5'i vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden Remzi Kanar, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis olay yerinden uzaklaşan damat Z.D.'yi kısa süre sonra yakalayarak gözaltına altı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

http://www.haber7.com/haber/20110102/Esini-geri-vermeyen-kayinpederini-vurdu.php

Kabahat ölendemi öldürendemi
Bu haberi özellikle verdim iki aydır beni dahada kötü durumlara sokabilecek bir olayı paylaşmak istedim.
Örnek olsun ki kimse yuva yıkmasın yıkılan bir yuva varsa kurtarsın bu konuda gerekirse yalan söylesin kur'ana el bassın Allah[cc]ı şahit göstersin cevaz vardır.
Ayrılık Allah[cc]ın hiç sevmediği bir helaldir Arş-u ala melaikeleri titrer o yuvanın yıkılmasına sebeb olanlara la'net yağar.
 

keyloger

Rektör
Katılım
4 Ocak 2008
Mesajlar
13,268
Reaksiyon puanı
235
Puanları
63
Kayınpeder neden kızını geri vermek istemiyor, illaki bir nedeni vardır, adam kimbilir kadına neler yapıyordu da kadın baba evine geri döndü. Sonuçta bir kadının geri baba evine dönmesi de hiç kolay birşey değil...
 

Ali TEMEL

Profesör
Katılım
17 Kasım 2006
Mesajlar
4,654
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Şimdi vurduğuna pişman olur ama fayda etmez...
 
Üst