Soru Eşimle aile baskısı yüzünden ayrıldım, üzerinde konuşamadık bile aradan 4 ay geçti. yazmalı mıyım?

seymaolabilir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

çok özlüyorum her yerde onu görüyorum canım çok yanıyor ama konuşmak konusunda kararsızım. ailemin yakalamasından, ya da annesinin duyup aileme söylemesinden korkuyorum. ailesiyle beraber yaşıyorduk, kaçarak evlenmiştim. hiç sevmedim orayı rahat edemedim, vicdanım rahat değildi alışamadım. en sonunda dayanamadım ayrılmak istedim, başlangıçta önüne geçmeye çalışmadı, bir şeyler yapmaya çalıştı ama yöntemleri yanlıştı sabote edildi ben de öfkemin kurbanı oldum. çok seviyorum onu ama oraya dönmek istemiyorum. kimseyi kırmak istemiyorum artık aileme de ona da söylemeye korkuyorum, sizce ne yapmalıyım

Reaksiyon puanı
19,152
Yani ayrıldınız ve 4 ay boyunca konuşmadınız mı? Aile baskısı bile olsa insan bir konuşur ya?
Kaldı ki aileniz size karışmamalı siz reşitsiniz.
4 ay geçmiş bu saate kadar neredeydin, insan sevdiği için katlanır ne olursa olsun konuşur. Yazma boş ver.

Çözüm

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Eşinin ailesinden ayrılmasını sağla ev kurun kendinize başka çaresi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani ayrıldınız ve 4 ay boyunca konuşmadınız mı? Aile baskısı bile olsa insan bir konuşur ya?
Kaldı ki aileniz size karışmamalı siz reşitsiniz.
4 ay geçmiş bu saate kadar neredeydin, insan sevdiği için katlanır ne olursa olsun konuşur. Yazma boş ver.
?

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Eğer ikiniz de birbiriniz için uygunsanız, iki tarafta da sorun yoksa tekrar birleşmeye çalışın. Ayrılmak, yuvanın yıkılması falan çok kötüdür ve basit şeyler değildir

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Burada erkek tarafı yani damat eşine sahip çıkmalı. eşine ne olursa olsun bir kötülüğünü görmemişse, mutlaka sahip çıkmalı, gerekirse evi ayırmalı ama eşini seviyorsa ki evlendiğinize göre böyle olmalı. Eğer hiç yazmadıysa damat sorun sanıldığından daha ciddi, yok eğer damat seviyor ama ailesi fitliyorsa eş olarak siz damatla bir şekilde irtibat kurup eğer yanlış şeyler anlatılmış ise konuşarak evliliğinizi kurtarmalısınız.