Eset Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan de-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

de-

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ESS.5 teki bu ekrn.exe sizde de böylemi?Gerçi genede kasma falan yok ama.(sürüm craklı, kürekli değil)

33kde9y.png

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
ekrn.exe nod32 ye aittir. Bende ilk gördüğüm zaman buda neyin nesi demiştim. Telaşlanacak bir durum yok.

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Görev yöneticisine girip işlemler kısmından baktığınızda işlemcinizi ekrn.exe dosyasının kastığını görüyorsanız kapatmaya çalışmayın çünkü nod32 için gerekli bir dosya olduğundan tekrar açılacaktır. Bunun çözümü işe şöyle: 1. Saatin yanındaki nod32 logosuna çift tıklayın.
2. Açılan pencereden Ayarlar (Settings) tıklayın.
3. Tüm gelişmiş kurulum ağacına girin tıklayın.
4. Açılan pencerede Gerçek zamanlı dosya sistemi koruma ayarlarına tıklayın.
5. Burada aşağıda yer alan Taranacak medya ve tara başlıklarının altında yer alan maddelerin yanındaki kutucukları boşaltın ve tamama tıklayın.
6. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Sorununuz çözülecektir."

Alıntı : http://www.bilgiuzmanlari.com/soruncozum/eset-nod32-antivirus-ekrnexe-sorunu-cozumu.html

de-

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ekrn.exe nod32 ye aittir. Bende ilk gördüğüm zaman buda neyin nesi demiştim. Telaşlanacak bir durum yok.
Onu biliyorum zaten de çok ram harcamasını sormuştum.
"Görev yöneticisine girip işlemler kısmından baktığınızda işlemcinizi ekrn.exe dosyasının kastığını görüyorsanız kapatmaya çalışmayın çünkü nod32 için gerekli bir dosya olduğundan tekrar açılacaktır. Bunun çözümü işe şöyle: 1. Saatin yanındaki nod32 logosuna çift tıklayın. 2. Açılan pencereden Ayarlar (Settings) tıklayın. 3. Tüm gelişmiş kurulum ağacına girin tıklayın. 4. Açılan pencerede Gerçek zamanlı dosya sistemi koruma ayarlarına tıklayın. 5. Burada aşağıda yer alan Taranacak medya ve tara başlıklarının altında yer alan maddelerin yanındaki kutucukları boşaltın ve tamama tıklayın. 6. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorununuz çözülecektir."Alıntı : http://www.bilgiuzmanlari.com/soruncozum/eset-nod32-antivirus-ekrnexe-sorunu-cozumu.html
Gerçek zamanlı dosya sistemi korumasını hemen hemen kapat diyorsun yani kısaca.Deneyelim bakalım.

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

ahanda son durum değişen birşey yok

27z92qu.png