Eset V5 Final Sürümleri Çıktı.!!!

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Mainbanner-ESS-v5-01-NEW.png

Antivirüs yazılımı denince akla "NOD32" gelir. ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru sayesinde, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka hiçbir programın yapamayacağı gibi proaktif olarak tespit eder ve siler.

ESET V5 SÜRÜMÜYLE BİRLİKTE
*Ebeveyn Kontrolü
*Oyun Modu
Bir çok özellik eklenmiş

EsET NOD 32 V5
http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_trk.msi

Eset SmArT SEcURİtY V5
http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_trk.msi

19014.jpg
:tt1:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
savaş yeniden başladı desene:) norton 2012 hoşuma kaçmıştı ama bunu da bi denemek lazım.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
eset v5 nortondan daha iyi oldugunu idaa ediyor.karar sizin
19551.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yıllarca eset SS kullandım heralde en uzun süre kullandığım da o oldu fena program değildir ama nortondan iyi olduğu düşünmüyorum, ne söydekileri çokta önemli değil zaten hangisine sorsanız en iyi kendileri:) belli kuruluşların raporları var çoğu kişi güvenmesede benim güvendiğim test kurumları var geçen sene esetten norton2011'e geçmiştim gayette mükemmeldi ama bazen bana sormadan sildiği ve geri getirmeme izin vermediği dosyalar olmuştu, f-secure'de 2011'de en iyi seçimişti 6ay kampayasıda olunca f-secureye geçtim o da gayet iyi bir program. kampanya bittiği için norton 2012 deniyorum bikaç gündür çok sağlam yazılım ama sorgusuz silme hastalığı devam ediyor malesef. eseti denemek lazım kullanırkende memnundum ama aylarca hiçbir uyarı vermeden çalışması bazen kafama takılıyordu.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
hatta kaspersky bile daha iyi oldugunu idaa ediyor.
19843.jpg

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Eset gerçekten bu işi biliyor. Uzun süredir kullanıcısıyım ve beni asla hayal kırıklığına uğratmadı. Bana göre iyi bir program zırt pırt uyarı veren öten sormadan dosyalar silen değil sistemle stabil çalışan birşey silmeden önce soran kullanıcı dostu bir programdır. Esette tam olarak bunu başarıyor.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
konuyu açan arkadaş Türkçe'sine dikkat ederse iyi olur konu başlığı açısından,büyüklü küçüklü yazmak yasak

---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:38 ----------

bizim siteye yani eset tr ye düşsün indiririm

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Denemek lazım..:)

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1 ay gibi bir süredir katılımsız(crack'lı) eset smart 4.2 kullanıyorum, çokta memnunum kendisinden, direk 5.ci sürüme yükseltebilirmiyim acaba ??

KadirDaren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Eset SS v5i kurdum 2016ya kadarda lisansladım.bence çok guzel yıllardır eset kullanıyorum, daha yıllarca eset kullanacağım gibi görünüyor..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
denemek için bugün kurdum korumasını bilmem ama arayüzü yine mükemmel olmuş tasarımdan anlıyor bu eset elemanları. Key bulmak yine çocuk oyuncağı zaten 5 aylık lisansladık kullanıyoruz bakalım.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler yükledim
bulduğumuz serialler tespit edilirmi karaliste dışında

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Bir dönem kısa bir süreliğine Eset kullanmıştım. Aylarca hiç bir uyarı vermemesi işkillendirince güvenemeyip kaldırmıştım. Kasperky kullanıyordum ama internet yoluyla bulduğum yasal lisansda sorun çıktı. :D Kaldırıp Norton kurdum. Bir süredir onunla idare ediyordum ama onun da lisansının bitmesine az kaldı. Ya Eset kuracağım, ya da Kaspersky satın alacağım.

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Piyasada Ne kadar antivirüs varsa hepsini denedim. Eset kadar standart olanı görmedim. v5 çıktı lisanslı olarak aldım.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
diğer sürümlere göre performans artmış.güzel özellikler eklenmiş.virüs bulma konusunda eset kendisini dahada geliştiriyor.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:hammer:Eset V5 Final Sürümü Benim fovarim bu verisyon antivirüs ikinci sırada yerini alabilirm diyorum

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Ben Eset SS v5i kurdum 2016ya kadarda lisansladım.bence çok guzel yıllardır eset kullanıyorum, daha yıllarca eset kullanacağım gibi görünüyor..

kardeş bende de key var ama ben bi türlü lisanslayamadım net bağlantısı mı istiyo acaba

KadirDaren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bende de key var ama ben bi türlü lisanslayamadım net bağlantısı mı istiyo acaba

Hayır net bağlantısıyla alakası yok.2016 yılına kadar geçerli olan keyi girdim.guncelleme yaptım sonra tıkır tıkır sorunsuz çalıştı. caps atabilirim istersen.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
caps atmasanda özelden o mübarek keyi versen daha güzel olur:)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Hayır net bağlantısıyla alakası yok.2016 yılına kadar geçerli olan keyi girdim.guncelleme yaptım sonra tıkır tıkır sorunsuz çalıştı. caps atabilirim istersen.

valla güzel olur daha dün key indirdim yeniden giriyorum bişey olduğu yok resimli ya da resimsiz anlatabilir misin

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
istediğimiz update server'ı yazamıyoruz yaa :S güncellemeyle düzelecekmiş sanırım. veya business editiion çıkarsa onda olur. 1 ay trial takılacağız mecburen :S

KadirDaren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Şuan Link veremiyorum ama nette sınırsız lisanslı sürümü var indirip kurabilirsiniz.

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:28 ----------

eğer link vermek serbestse linkte verebilirim..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ilk olarak serbest değil ikinci olarak bana göre katılımsız yada crackli antivirüs programı kullanmak hiç kullanmamakla aynı şeydir.

KadirDaren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk olarak serbest değil ikinci olarak bana göre katılımsız yada crackli antivirüs programı kullanmak hiç kullanmamakla aynı şeydir.

O Sizin Görüşünüz.Ben çok uzun zamandır kullanıyorum.bilgisayarımda hiç viruse rastlamadım 4 yıldır..ustelik download ve upload yapan biri olarak..programı kullanmamakla aynı şey değil yani..katılımsız esetlerde genelde surekli 30gunde kalır.ama guncelleme sağlıklı şekilde yapılır ve veritabanı yenilenir..

minTOKS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ilk tercihim önceleri ESET idi ancak bazı virus trojen olaylarında KAV'in gerisinde kalınca, kullanmaktan vazgeçtim. Ancak KAV a göre avantajı bence bilgisayarı yormaması. Kimileri için 50-70 lira vermek dokunabilir ama bilgisayardaki verileri tehlikeye atmamak için mutlaka yasal olarak kullanmak gerekiyor

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Nod 32 Kullanıyorum çok memnunum. :) Şimdiye kadar hiç sorun çıkartmadı. Sağı solu engelleyip işime mani olmadı.

funny_picture_protected_by_nod32.jpg

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Crack'li antivirüsü kesinlikle önermiyorum.İnternetten bulunan seriallerle kullanılanlar belki ama crackin hangi dosyaları değiştirdiğini bilemeyiz.Bilgisayara truva atı yüklemediğini nerden bilebiliriz?

ESS 5'i kuran arkadaşlar yorumlarınız nelerdir?Güvenlik duvarı virüs bulma vs nasıl olmuş yeni sürümde :)