ESET NOD32 Antivirüs 5.2.9.12

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Antivirüs yazılımı denince akla "NOD32" gelir. ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru sayesinde, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka hiçbir programın yapamayacağı gibi proaktif olarak tespit eder ve siler.

9baq7m.png

32 Bit
http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_trk.msi
64 Bit
http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt64_trk.msi

NOT : Bu konu tanıtım amaçlı açılmıştır. 30 Günlük demodur.
30 günün sonunda lisaslama yapmanız gerekmektedir.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eset kullananlar yanlış anlamasın ben eseti antivirüs programından saymıyorum ve hiçte kullanmıyorum ve ayrıca hiçte tavsiye etmiyorum
antivirüs yazılım denince benim aklıma kaspersky,trend micro,norton geliyor :)

configure

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eset Smart Security üzerine tanımam. Bilgisayarı yormaz; ama virüs kaçırmaz. Diğerleri, hele ki kaspersky ve norton bilgisayarın anasını ağlatıyor.

MorTİS-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eset kullananlar yanlış anlamasın ben eseti antivirüs programından saymıyorum ve hiçte kullanmıyorum ve ayrıca hiçte tavsiye etmiyorum
antivirüs yazılım denince benim aklıma kaspersky,trend micro,norton geliyor :)

Aynen hocam. :)

spectatar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eset kullanılcak program değil ama formattan sonra kurmuştum kaldırmaya üşeniyorum :D, Kaspersky 2011 deki arayüzünü, 2012 de seçenek olarak sunsa hiç düşünmem kaspersky kurarım, alışamadım gitti yeni arayüze :P

Eset kullanılcak program değil ama formattan sonra kurmuştum kaldırmaya üşeniyorum :D, Kaspersky 2011 deki arayüzünü, 2012 de seçenek olarak sunsa hiç düşünmem kaspersky kurarım, alışamadım gitti yeni arayüze :P

Eset Smart Security üzerine tanımam. Bilgisayarı yormaz; ama virüs kaçırmaz. Diğerleri, hele ki kaspersky ve norton bilgisayarın anasını ağlatıyor.

dostum şunu unutmaki eset sadece içini rahatlatır bilgisayarını değil :glare:

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Değerli antivirus uzmanı eseti kötüleyen arkadaşlar siz bir antivirus yapın da nasıl antivirus olurmuş görelim. Neye dayanarak kötülüyorsunuz eseti anlamıyorum onun gibi sistem kaynaklarını minimum kullanarak etkili bir koruma sağlayan bir antivirus gösterin, kaspersky mi ? Onu da kullandım bilgisayar açılana kadar gidip bir kahve içiyordum neredeyse sakın bana internetteki testlerde eset çok iyi değil deyip güldürmeyin kendinize. Parayı verince benim yaptığım antivirus programı da en iyi gelir testlerde... Gayet iyi bir antivirus programı eset yıllardır kullanırım ve hiçbir şikayetim de olmadı.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
2.5 yıldır antivirüs kullanmıyorum mutluyum :D

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Lisansli eset kullananlardan pek şikayet duymadım.

rashoaga

Asistan
Reaksiyon puanı
2
6 Yıldır Eset kullanıyorum ve çok memnunum. Daha iyisi çıkana kadar Eset kullanmaya devam...

ShiFt&DeLeTe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Esetten ben de memnunum fakat şu özelliğini sevmiyorum:
Virüslü olmayan bazı dosyaları virüs olarak sayıyor ve açılmasını engelliyor. Ve ayrıca bunları karantinaya atınca, o virüsler bilgisayara zarar vermeye devam ediyor kesin emin değilim ama öyle birşey duymuştum.
Malwarebytes var 2. virüs yazılımı olarak kullanabilirsiniz ;) Ayrıca eset açılışta fazla kasıyor biraz. Hatırladığım kadarıyla Norton kasmıyordu.
Ve ayrıca eset in silemediği virüsü malwarebytes sildi..

carizmauqur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer bilgisayarınız virüs aldı ve Eset iş yapmadı lisanslı bir yazılıma sahipseniz arayıp durumu söylemenizin ardından 5 dakika içinde mailinize bir exe. düşüyor ve o virüs artık yok sayılıyor desteği çok iyi ayrıca yıllardır kullanıyorum arada değişik programlar indiriyorum uyarı vermiyor buda korkutuyor kaspersky kadar yüklüyorum sonuç yine temiz Eset güvenilir bana göre...

ESET Türkiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karantinaya aldığınız dosyalar, bilgisayar sisteminize zarar veremezler. Dilerseniz 'Sil' seçeneğini de seçebilirsiniz. Bu durumda o dosyadan tamamen kurtulmuş olursunuz.

Eğer virüslü olmadığına inandığınız/emin olduğunuz dosyalarınıza virüs uyarısı yapılıyorsa, dosyayı ve ESET'in verdiği uyarıyı destek@eset.com.tr adresine gönderirseniz, gerekli güvenlik testleri teknik ekibimiz tarafından bir defa daha yapılacaktır. Böylelikle, hem siz indirdiğiniz/kullandığınız dosyadan emin olabilirsiniz hem de ürünümüze ait virüs veritabanımızı geliştirmemize yardımcı olabilirsiniz.

Yaşayacağınız her türlü sorunda veya aklınıza takılan sorular olduğunda 0212 251 51 80'den bizi arayabileceğiniz gibi destek@eset.com.tr'den de bize mail atabilirsiniz. Teknik ekibimiz, olabildiğince çabuk sorularınıza / sorunlarınıza çözüm bulacaklardır.

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

Eğer bilgisayarınız virüs aldı ve Eset iş yapmadı lisanslı bir yazılıma sahipseniz arayıp durumu söylemenizin ardından 5 dakika içinde mailinize bir exe. düşüyor ve o virüs artık yok sayılıyor desteği çok iyi ayrıca yıllardır kullanıyorum arada değişik programlar indiriyorum uyarı vermiyor buda korkutuyor kaspersky kadar yüklüyorum sonuç yine temiz Eset güvenilir bana göre...

oazis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler çok kral

çok çok iyi

bravo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaw ben indirmeyi düşünüorum deneme srümü lisanslısı kadar iyimidir