ESET NOD32 Antivirus 4.2.71.2 Final TR (Katılımsız)

huseyinn24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4758.jpg

Antivirüs yazılımı denince akla "NOD32" gelir. ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru sayesinde, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka hiçbir programın yapamayacağı gibi proaktif olarak tespit eder ve siler.
Sisteminiz ne olursa olsun daha iyi bir Antivirüs yoktur. ESET NOD32 Antivirus, AV-Comparatives tarafından 2006 ve 2007 yıllarında "EN İYİ Antivirüs çözümü" seçildi. Daha fazla bilgi için antivirüs programlarını burada karşılaştırabilir ya da virus bulletin sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

ESET NOD32 Antivirus özellikleri:

* Proaktif Tespit: Ödüllü ThreatSense technolojisi iş işten geçmeden önce sizi, internet kaynaklı tehditlere karşı birden fazla tespit yöntemi kullanarak korur.
* Kusursuz Tespit: ESET bilinen ve bilinmeyen tehditleri hatasız algılar. Test labaratuarlarından sürekli olarak "en iyi" ödülü alır ve sıfır hata oranı ile tanınır.1
* Hafif Tasarım: NOD32 Antivirüs çok daha az bellek ve işlemci gücü kullanarak, bilgisayarınızın hızlı çalışmasını sağlar ve oyunlarınız, internet ve e-postalarınız için size yer açar.
* Hızlı Tarama: Arka planda sessizce çalışırken, hızlı dosya taraması ve ürün güncellemeleri gibi hizmetleri büyük bir verimlilik ile halleder.

http://www.mediafire.com/file/s7v9yrxst2lt2cb/ESETNOD32Antivirus-x86.rar

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Arkadaşlar bu tür durumlarda "moderatöre bildir" butonunu kullanarak bilgilendirme yapın lütfen

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
konu 2 aydır buralarda devamlı görüyorum modlarmı göremiyor:) bildirimide biz yapacaksak oldu olacak verin yetkiyi ben kilitlerim.

Tukat Bilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani ya bu foruma aktif moderatör gerekiyor.! Ben daha üyeciğim warez içerik buldum. Bunlar nerede ? Anında kaldırılması lazım bu konunun...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
konu 2 aydır buralarda devamlı görüyorum modlarmı göremiyor:) bildirimide biz yapacaksak oldu olacak verin yetkiyi ben kilitlerim.

Binlerce konu açılıyor, modlar hepsini göremeyebilir. Bildir butonunun amacı da gözden kaçan konuları ve bu tür içerikleri hızlı bir şekilde sonuçlandırmak. Modluk konu kilitlemekten ibaret değil ayrıca

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tamam hacı modlar çok yoğun sen haklısın.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174

Tukat Bilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi uyarı aldım ya.! kalın yazdım diye bu konu hala duruyor peh :(

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
devlet dairesine döndü burasıda konu icin sikayet buttonu, modlar icin skayet konusu :) adam açmış konuyu amacına gani gani ulaşmış daha neyin konuşması... lafım meclisten dışarı modların büyük bir kısmı yeşillenip gezmekten baska işe yaramıyor bi icraatları yok bide şikayetmi edicem ben üyeyim bi yere kadar umrumda olur gerisi beni bağlamaz uzatmayın arkadaslar neler yeni başlığına tıklayan bu konuyu görürdü. O değil link hala görünüyor şaka gibisiniz :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Kuru gürültü...Laf çok icraat yok.:thumbdown:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bi tartısma bi moda eleştiri, futbol veya böyle bi konu olunca hepiniz ordasınız ama link hala duruyor, bende kuruda olsa bi gürültü var sizde içi boş kabuk daha uzatmayalım kimsenin canı sıkıllmasın sabah sabah iyi forumlar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sende uzatma hocam, herkes derdini anlattı.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Link silinmiştir.