Ertuğrul Sağlam istifa etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ertuğrul Sağlam istifa etti

07 Ekim 2008 13:08
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Menajer Sinan Engin görevlerinden istifa etti.

Bir basın toplantısı düzenleyerek istifa ettiğini açıklayan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kendisine çifte standart yapanları yerden yere vurdu.

Sağlam'ın açıklamaları şöyleydi: 2007-2008 döneminde Yıldırım Demirören yönetimi tarafından göreve getirildim. Başarılarımızın yanında başarısızlıklarımız da oldu.

Bir taraftan rakiplerimizle mücadele ederken içeride de önümüze çıkarılan sorunlarla mücade etmek zorunda kaldık. Sezon başında çok alternatifli çok geniş bir kadro oluşturduk.
İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ile 14 puanla 3'üncü sıradayız. Metalist karşısında aldığımız 4-1'lik malubiyet ve UEFA kupasına veda etmemiz bizi derinden yaraladı.

Camidan ve taraftarlardan özür diliyorum. Bu ifadeleri takımının çıkacağı maç nedeniyle erteledik. Onursal Başkanım Süleyman Seba'ya çok teşekkür ediyorum. Benim Beşiktaş'a gelişlerimde gidişlerim de olaylı oldu. ben hep Beşiktaşlı duruşumu korudum. geldiğim günden beri hep yıpratılmaya çalışıldım. Biz sevinirken üzüldüler, üzülürken sevindiler. Biz görev bilincimizi bildik ve mücadele ettik.

Bugün Beşiktaş'ta kalırsam şampiyonlara kesinlikle inanan biriydim. Ancak son günlerde yapılnaları asla hazmedemiyorum. Ben görevdeyken başka bir teknik adamla görüşülmesi kabul edilecek bir şey değildir. Benim yüzüme bu görüşme olmadı deseler de bu inadırıcı değildir.
Kendime olan saygım Beşiktaş'a olan sevgim ve Türk antrenörlerin saygınlığı için görevimden istifa ediyorum.

Dün ben görevdeylken çeşitli isimlerle temasta bulunanlar o görüşmelerini artık istedikleri gibi yapabilirler.

Vefayı da ahde vefayı da çok iyi bilirim. Beni Ertuğrul Sağlam yapan Beşiktaştır. istifa etmeyerek tazminat peşinde koşanlardan olmak bana yakışmaz. Beni tanıyanlar iyi bilirler.

http://www.haber7.com/haber/20081007/Ertugrul-Saglamdan-agir-sozler.php

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Resmi açılama yapacakmış bakalım ama kötü olur bence Sağlam'ın gitmesi. Yaşadığı başarısızlıklar sadece onun yaşaması gereken kaderiydi. Bence kalsa onu bu takımda çok daha başarılı günler bekliyor. Hayırlısı olsun.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Beşikta yönetiminin acizliği yine iş başında en kolay yolu seçtiler kendileride aynı özveriyi gösterip istifa etseler çok süper olur.

Ertuğrul hoca herzaman baştacımız.

uqurlu

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
amefsa sana katılmamak mümkün değil =)

Sinan Enginin takıma verdikleri götürdüklerinin yanında hiç birşey.
Beşiktaş fazla umrumda olmasada bir Türk takımı olarak haketmediği bir noktada.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Yönetim hep aynı değişen hep hocalar ya oturup düşünebilseler neden diye cevabını bulacaklar ama işlerine gelmiyor, ulan moralim alt üst oldu ya

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bir kupadan elendiler diye hocayı kovmak çok saçma bir Fenerbahçeli olarak biz aragones çoktan yollamamız gerekiyordu ama Beşiktaş camiası gönderme konusunda bizden daha hızlı çıktı şaşırdım oysaki sadece uefadan elendiniz ligde Beşiktaş çok iyi.

buhari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asıl yönetim istifa etmeli!
Ertuğrul sağlam kardeşimizi gönülden destekliyor ve gittiği her takımda beşiktaşı yenmesi diliyorum.

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Katılıyorum erol sadece tek bi uefa maçı sonucu işte bu duruma düşürüyor.Ligde inşallah yeni teknk direktorle daha kötüye gitmez takım...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
6 haftada istifa oh ne güzel

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Türkiyede Teknik Direktörlük çok zor 2 maç kötü gidince hemen şutlanıyolar.

Ertuğrul Sağlam'a yazık oldu bence çok kaliteli bi teknik direktör..Ayrıca kişiliğiylede muhteşem biri :) kaybeden BJK oldu...

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
E zaten gitti kupa Ertuğrul Sağlam gidince gerimi gelicek :D
Ertuğrul Sağlam gitti Sinan Engine noluyo :D Askerlik anıları aklına gelip coşmuş falanmı :D

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kendisi ve takım için en iyisini yaptı kişilikli bir insan Ertuğrul Sağlam daha fazla yıpranmadan istifa etti.Artık yeni gelen teknik direktöre yüklenirler medya,taraftar(!)el birliği ile takıma ve kişilere elinden geldiğince zarar verir.Umarım Beşiktaşımız için hayırlısı olur.

мυяαт

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya demirören nie istifa etmiyo ya? yapıştı koltuğa herif; zarardan başka hiçbişiyi yok:angry:

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Daha iyisini bulamazlar yazık oldu adama çok arıcaklar onu aragones gibi olsaydı demke vurmuşlardı onu.

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ertuğrul Sağlamı duruşundan dolayı tebrik etmek gerekir karakterli onurlu bir adam gibi...

Not : Üsteki cümlenin tek bir kelimesiyle bile oluşturulacak herhangibir cümlede Yıldırım Demirören ismi yanyana gelemez.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Yıldırım demirören ve Sinan engin gitmeden bu takımda hiç birşey düzelmez.Ertuğrul SAĞLAM'a yazık oldu.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu yönetimden birşey çıkmaz ertuğrul sağlam kendine yakışanı yaptı bu takımla değil sizle çalışmam dedi çekti gitti.

aliorhan15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir kupadan elendiler diye hocayı kovmak çok saçma bir Fenerbahçeli olarak biz aragones çoktan yollamamız gerekiyordu ama Beşiktaş camiası gönderme konusunda bizden daha hızlı çıktı şaşırdım oysaki sadece uefadan elendiniz ligde Beşiktaş çok iyi.

Evet arkadaşım çok doğru söylemişsin.benimde anlamdığım bu zaten.takım 1veya 2 kere yenildi diye adamları, ki ertuğrul sağlam bu takıma yıllarını vermiş bir insan onu gitmeye zorlamaları hayret verici bişey.dün açıklamsını izledim.diyoki ben bu takıma adam gibi geldim adam gibi gidiyorum.bence kaleye sinan engini geçirelim.bu takımı bunun gibi adamlar batırıyor zaten.hiç olmazsa aldığı parayı hakketsin.

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir Beşiktaşlılık duruşu wardır hani sevinmek için sevmedik yada aşkımız renklere sizlere değil Beşiktaşı Beşiktaş olduğu için tutarız başarıları fln için değil Beşiktaşta Ertuğrul Sağlam gibi ADAM gibi adamlar görmek isteriz demirören gibi ertesi gün lafını yiyen ş.. leri değil..! we medyanın gazına gelmeyen bilinçli bir taraftar isteriz ondan sonra ADAM gibi bir teknik direktörü hakederiz.. yoksa gelenlerin hepsi del bosque gibi para için gelenler olucak we Sağlam istifa diyen herkese müstehaktır bu

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Sağlam geldi Sağlam gitti, yerin dolmayacak hocam...

egm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asıl gitmesi gerekenler hepsi yerli yerinde ilginç