Sadece sdn de mod olmasi daha iyi bize daha cok zaman ayiriyor[emoji23]Helal olsun be kardeşim, senin gibi birine olmamak yakışmazdı zaten. Bana o kadar yardımcı oldun ki... Umarım daha fazla yerde moderatör seçilirsin![]()
Helal olsun be kardeşim, senin gibi birine olmamak yakışmazdı zaten. Bana o kadar yardımcı oldun ki... Umarım daha fazla yerde moderatör seçilirsin![]()
Benim için kavga etmeyin arkadaşlarBiz kıskanç bir forumuz, moderatörümüzü paylaşmayız.![]()
Niye içmiş olsun ? Eğer istiyorsa, bilgisi, paylaşımı, katkısı yeterli ise olmaması için bir sebep var mı ?Buarada sana ne icirdiler?
Eger ki tum apple kullananlarin banlanmasini istemiyorsak (ki istemiyoruz) arkadasi apple bolumunden uzak tutmaliyizBenim için kavga etmeyin arkadaşlarHaha [emoji14]
--- Gönderi Güncellendi ---
Niye içmiş olsun ? Eğer istiyorsa, bilgisi, paylaşımı, katkısı yeterli ise olmaması için bir sebep var mı ?![]()
Bir daha düşünBenim için kavga etmeyin arkadaşlarHaha
--- Gönderi Güncellendi ---
Niye içmiş olsun ? Eğer istiyorsa, bilgisi, paylaşımı, katkısı yeterli ise olmaması için bir sebep var mı ?![]()
Ben de iPhone 5S kullanıyorum ? Bir dakika... @Murat Burç ???Eger ki tum apple kullananlarin banlanmasini istemiyorsak (ki istemiyoruz) arkadasi apple bolumunden uzak tutmaliyiz![]()
Umarim iyi gecmistirHepiniz çok sağolunDGS'den yeni çıktım, 20'den fazla bildirim vardı ve kafam şu an allak bullak. Bireysel yazamıyorum o yüzden. Tekrar sağolun
![]()