Ermeni ırkçı grup Eurovision'da yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250

80591.jpg
Eurovision'da Atatürk'e hakaret etmeye hazırlandılar. Ama hevesleri kursaklarında kaldı. Ermenistan'ı temsil edecek olan grup Eurovision'a katılmayacak.

İNTERNETHABER
Bahar GİRTİ

Eurovision'da sözde Ermeni soykırımını konu eden bir şarkıyla Ermenistan'ı temsil etmeye hazırlanan System Of a Down'un hayalleri suya düştü. Türkiye'nin tepkileri üzerine Ermenistan, Eurovision'a Türk düşmanı ırkçı grupla katılmama kararı aldı.

Ermenistan kendilerini temsil edecek şarkı ve sanatçıyı araya dursun, Hadise'nin 'Düm Tek Tek'i şimdiden dillerde.

MÜDAHALE İSTEMEDİLER

System Of a Down grubunun Eurovision'a katılmak için Ermenistan'dan tek isteği vardı. Küfür, hakaret dolu şarkı sözlerine müdahale edilmemesi.

GRUP RAHATSIZLIK YARATTI

İşte bu istek hem Ermenistan hem Türkiye hem de Eurovision hazırlık komitesinde rahatsızlık yarattı. Ancak hem Türkiye'den gelen tepkiler hem de Avrupa yayın birliğinin 'Eurovision'a siyasi şarkılar katılamaz' uyarısı üzerine, Ermenistan Eurovision'a System Of a Down'la katılmama kararı aldı.

NEDEN VAZGEÇİLDİ?
Bazı kaynaklara göre Erivan yönetimi Türkiye-Ermenistan arasında milli maçla başlayan yakınlaşmanın yaşandığı bir dönemde, böyle bir temsilin, ülkesini zor durumda bırakacağını düşündü ve System Of a Down'dan vazgeçti.
Grubun menajeri yaptığı açıklamada, System Of a Down'ın Eurovision'a katılmayacağını doğruladı. Böylece grubun Eurovision'da piyasa yapma hayali de suya düştü. Bir başka deyişle Ermeni grubu Eurovision'da 'hadise' çıkaramayacak ama sahnede Türkiye'nin 'Hadise'si olacak.
Ermenistan şimdi Eurovision'da kendilerini kimin temsil edeceğini tartışa dursun, Türkiye'nin Eurovision şarkısı 'Düm Tek Tek'se şimdiden dillerde.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=174183

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu grubun Türkiye'de binlerce hayranı var.Sorsan tamamına yakını Atatürkçüyüm der.

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hıyarlı baba nın resmi çok güzel duruyor

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ne polemiği.Eğer arkadaşın dediği gibi binlerce hayrana sahip bir grupsa...Tam da söylenmesi gereken yerde söylemiş arkadaş.

sakagibi09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu grubun Türkiye'de binlerce hayranı var.Sorsan tamamına yakını Atatürkçüyüm der.

Polemiklik falan değil. Bu arkadaş Atatürkçülüğü yakasına rozet takmaktan ibaret sayıp aynı zamanda bu özürlü gurubun hakaret dolu parçalarını ağzı açık ayran budalası gibi dinleyenlerin olduğunu açıksözlülükle belirtmiş .

Atatürkçülük işin sadece bi kısmı , bu söylemde az bile kalıyor, damarlarında Türk kanı olup ta bu gurubu beğenerek dinleyen biri karşısına geçip anasına küfretseler o zamanda sesini çıkarmaz . Vatanına küfredilirken susan daima susar !

comolince_11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şerefsiz yha bu adamlar dinledim şarkılarını ama starda çok kızdım yha.

ŞEREFSİZLER İŞTE.ATATÜRK'E LAF YOK KARDEŞİM.

NoTH1nG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

+1 ayrıca gayet haklısın dostum bu şekilde ben milliyetçiyim deyip ahmet kaya dinleyen israili lanetleyip gidip cocacola içen insanlara çok rastlıyoruz halbuki insanlar prensipleri ve gerektirdikleri ile kişiliğini karakterini oluşturur kişiliği oturmamış insanlar küçük çıkarlar için kendinden taviz verirler. Ne yazıkki Ulu Önder Atatürk ün ismini kullanıp onun düşüncesini benimseyememiş insanlar ne kadar da çok ne vahim bi durum :sorry2:

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
polemik yaratmanın lüzmu yok ...

Gerçi arkadaşlar gereken cevabı vermiş ama ben de cevap hakkımı kullanayım bari.Şimdi bunun polemikle ne ilgisi var?Türkiye'de bu grubun binlerce hayranı olduğu mu yalan, yoksa bu hayranların Atatürkçü olduğunu iddia ettikleri mi yalan?Ben sadece olan biteni söylüyorum.Neden Atatürk'ü işin içine katıyorsun dersen onu da söyleyeyim.Bu şerefsiz grubun şerefsiz elemanları şarkılarında ima etmeyi bırak açık açık Atatürk'e hakaret ve küfür ediyorlar.Bu bakımdan konu doğrudan Atatürk ve Atatürkçülük ile ilgili.
Eğer varsa ben bu grubu çok seviyorum ve de Atatürkçüyüm diyen, çıksın aslanlar gibi tartışalım.Polemikse polemik.Yeter ki insanlar ikiyüzlü olmasın.

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
Gerçi arkadaşlar gereken cevabı vermiş ama ben de cevap hakkımı kullanayım bari.Şimdi bunun polemikle ne ilgisi var?Türkiye'de bu grubun binlerce hayranı olduğu mu yalan, yoksa bu hayranların Atatürkçü olduğunu iddia ettikleri mi yalan?Ben sadece olan biteni söylüyorum.Neden Atatürk'ü işin içine katıyorsun dersen onu da söyleyeyim.Bu şerefsiz grubun şerefsiz elemanları şarkılarında ima etmeyi bırak açık açık Atatürk'e hakaret ve küfür ediyorlar.Bu bakımdan konu doğrudan Atatürk ve Atatürkçülük ile ilgili.
Eğer varsa ben bu grubu çok seviyorum ve de Atatürkçüyüm diyen, çıksın aslanlar gibi tartışalım.Polemikse polemik.Yeter ki insanlar ikiyüzlü olmasın.

Ağzına sağlık, varsa öyle bir babayiğit çıksın tartışalım gerçekten :happy:

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Tamam ATATÜRK'ü , Türk milletini sevmeyebilirsin ama müziği kullanarak bu konuda rant sağlayamazsın. Aslında önemli olan görüşleri değil yaptıkları müzik. Şarkılarında bu konu olmasaydı bu kadar polemik olmazdı.

Ve ben , bunların gerçekten ırkçı olduğuna inanmıyorum. Sadece bu şekilde rant sağlamaya çalışan pislik ferifler.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
benim kuzenim o pislikleri de dinliyor. iyi olmuş güzel olmuş bence bu grup eurovision'a katılmama cezası uygulansa iyi olur adamların tiplerinde hayır yok satanistler

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bence bunların bu dünyada da yeri yok!