Erkeksen beni ya boşa ya da öldür diyen karısını öldürdü

Bu konuyu okuyanlar

amesfa

Müdavim
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,863
Reaksiyon puanı
150
Puanları
63
Erkeksen beni ya boşa ya da öldür, diyen karısını öldürdü


ERZURUMLU işadamı 37 yaşındaki Mehmet Can Özyapar, “Erkeksen beni ya boşa ya da öldür'' diyen 14 yıllık eşi 33 yaşındaki Yasemin Özyapar’ı tabancayla ensesinden vurarak öldürdü. Eşini öldürdüğü tabancayla alnına ateş ederek intihara kalkışan bir çocuk babası Özyapar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Özyapar'ın bir süredir rahatsız olduğu için psikolojik tedavi gördüğü belirlendi.
Olay, dün saat 18.00 sıralarında Gez Mahallesi, Nafiz Ergün Sokak, Solakoğlu Apartmanı’nın 5’inci katında meydana geldi. Tahtacılar semtinde hırdavat üzerine ticaret yapan ve yaklaşık 3 yıldır, iki uçlu duygu bozukluğu olarak bilinen ‘Bipolar Manik Depresif’ şikayeti nedeniyle psikolojik tedavi gören işadamı Mehmet Can Özyapar, iddiaya göre eşi Yasemin Özyapar’la tartıştı. Komşularının ifadesine göre tartışma sırasında Yasemin Özyapar, “Erkeksen ya beni boşa, ya da öldür'' diye bağırdı. Bu sözler üzerine kendini kaybeden Özyapar, üzerinde taşıdığı ruhsatlı tabancasını çekerek eşi Yasemin Özyapar'ı tek kurşunla ensesinden vurdu. Bir çocuk annesi Yasemin Özyapar olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kendi hayatına da son vermek isteyen işadamı Özyapar bu sırada tabancasını alnına dayayarak tetiği çekti. Ağır yaralanan Özyapar silah sesi üzerine kapıyı kırarak eve giren komşuları tarafından Numune Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi’ne götürülen Özyapar’ın alnından giren kurşunun ensesinden çıktığı ancak mucize eseri beyinde hasar yapmadığı tespit edildi.
Öte yandan olay sırasında Özyapar çiftinin ilköğretim okulu üçüncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki kızları Cansu’nun karşı komşularında olduğu anne ve babasının tartışmaları ile silah seslerini duyduğu belirtildi. Bu arada olayı duyup hastaneye gelen Yasemin Özyapar’ın yakınları,

[sup]Kaynak[/sup]
 

emelden

Müdavim
Katılım
30 Ocak 2007
Mesajlar
5,260
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
Haberdede bahsedimiş adamın psikolojik sorunlarının olduğunu yoksa sadece söylenen o cümle için cinayet işlenir mi?

Erkekler neden ''erkeksen'' kelimesini bu kadar büyütürler?
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,008
Puanları
113
Yaş
40
Neden erkeksen kelimesini kullanırsınız ki?
 

*SiRiNe*

Müdavim
Katılım
22 Kasım 2007
Mesajlar
5,336
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Zaten ruh sağlığı yerinde olan bir insan kendini düşünüp böyle bişey yapmaz...!
 

emelden

Müdavim
Katılım
30 Ocak 2007
Mesajlar
5,260
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
pesimist dedi ki:
Neden erkeksen kelimesini kullanırsınız ki?
Bu konuda zaafınız olursa fırsat kollayan kadın hemen bunu ortaya atmaya çalışır.

Hiç bana göre değil bu söylemler. >X< Ne söylerim ne de bu şekilde ölmek isterim.
 

hellish

Müdavim
Katılım
20 Kasım 2007
Mesajlar
2,226
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bence ne olursa olsun insan eşiyle tartışırken mesafe koymalı zaten adamın psikolojisi iyi değilmiş ve bunu bile bile üstüne gitmek sizce ne kadar doğru?
 
Üst