Erkeklerde Göğüs Ucu Büyümesi (Şişmesi) ACİL YARDIM

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.A arkadaşlar göğsümün ucu büyük bundan çox rahatsızım,yaklaşık 4 aydır body yapıyorum,gelişimim mükemmel sadece bu canımı çok sıkıyor.göğsüme soğuk su değdiği zaman küçülüyo ve bu zaman mükemmel görünüyo.1dakka geçtikden sonra eski haline dönüyor.bu sorum çoçukluğumdann beri var,göğüs kısmında biraz yağlanmada mevcut,16 yaşıma giriyorum lütfen yardım edin:(

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sen tavuk göğsü yemeye devam ettikçe olacak bu :D

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internetde araştım özellikle benim gibi kişilerde oluyo.bir kaç yılada düzeliyo.ama tam tatmin olamadım:sleep:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tavuk göğsü yiyen kim?:dil:

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
S.A arkadaşlar göğsümün ucu büyük bundan çox rahatsızım,yaklaşık 4 aydır body yapıyorum,gelişimim mükemmel sadece bu canımı çok sıkıyor.göğsüme soğuk su değdiği zaman küçülüyo ve bu zaman mükemmel görünüyo.1dakka geçtikden sonra eski haline dönüyor.bu sorum çoçukluğumdann beri var,göğüs kısmında biraz yağlanmada mevcut,16 yaşıma giriyorum lütfen yardım edin:(
kardeşim o jinekomasti hastalıgı benim yakın arkadaşımdada var oda spora gidiyor ama ondada bir kaç yıldır var normale dönüyor bazen ama geri aynı oluo şişiyor yag bezesi var gögüs ucunda bunun tedavisi var igneyle içini temizliyorlar yada ameliyat oluyosun alıyorlar yag bezesini ama kas yaparsan ilerde hiç kalmaz gögüs kasına çalış agırlık ver...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
En iyisi doktora gitmek kan tahlillerinde ne olduğu meydana çıkar benimde var göğüs büyüklüğü ama babadan gelen bir yapısı var güvercin göğüsü denen bir yapı birde üstüne kilo alınca yağlandı jinokomasti gibi duruyor ama her göğüs büyümesi jinokomasti olmuyor eğer hormonal denge bozukluğu olursa jinokomasti diye biliyorum.Ayrıca sporda hocanın tavsiyesine uyup stereoid kürlerine falan girdiysen o kürden çıktıktan sonra hormonal dengesizlikten dolayı oluşabiliyor.