El Padrino
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 70
Erkekler mi Daha Iyi Araba Suruyo Kadınlar mı?
Bence Erkekler! 8) ;D
Bence Erkekler! 8) ;D
seçiL dedi ki:;D ben yine konuya uzman görüşü tarzında dalıyım... erkekler yazmışsın aaaaaaaaaa olmas ki...
valla bence kadınlar ..... 8) iyi kullanan erkekler var tabiii onlarında hakkını yemeelim simdii..![]()
seçiL dedi ki:bu sitenin üyelerinin çoğunluğu erkekler olduğu için dir oylar okadar da önemli değil zaten 8) bu bir gerçek kadınlar erkeklere göre trafikte daha dikkatlıdir 8)
Troy dedi ki:seçil inanılmaz güzel araba kullanıyor. 200'e yakın olan ibreden biliyorum.
RuNaL dedi ki:Troy dedi ki:seçil inanılmaz güzel araba kullanıyor. 200'e yakın olan ibreden biliyorum.
seni ayrı bir yere koyuyorum ben sen bendensin severim hızı![]()
warkortali dedi ki:RuNaL dedi ki:Troy dedi ki:seçil inanılmaz güzel araba kullanıyor. 200'e yakın olan ibreden biliyorum.
seni ayrı bir yere koyuyorum ben sen bendensin severim hızı![]()
Adrenalin işte hacı, sevilmeyecek bir şey değil..![]()
chimera dedi ki:Valla şeritler arasında zıplamak makasa girmek hız yapmak risk almak ben bunları seviyorum ;D daha öncede ceza yemiştik zaten :-[
Troy dedi ki:seçil inanılmaz güzel araba kullanıyor. 200'e yakın olan ibreden biliyorum.
aydogan dedi ki:Troy dedi ki:seçil inanılmaz güzel araba kullanıyor. 200'e yakın olan ibreden biliyorum.bende tam kadınlar erkekler kadar cesaretli olmasalar da daha güvenli, kurallara uygun kullanıyorlar diyecektim
RuNaL dedi ki:chimera dedi ki:Valla şeritler arasında zıplamak makasa girmek hız yapmak risk almak ben bunları seviyorum ;D daha öncede ceza yemiştik zaten :-[
devlete de katkımızı yapıyoruz demi kardeşim![]()
![]()
emelden dedi ki:bir bayan olarak, erkeklerin daha iyi kullandığını düşünüyorum :![]()
patrick dedi ki:konuya genel anlamda bakarsak; kadınlar erkekler kadar soğuk kanlı değiller ama bir o kadar da titiz ve dikkatliler.. arabaya binişleri inişleri bile farklı bea
bi de direksiyonu sahiplenmeseler.. tutup gerektiğinde çevirmek için kullanıldığını farkedemiyolar...![]()