Erkekler de incinirmi?

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Okuduğum kitabın adı yazar sormuş bende sorimmm dedim
erkeklerde incinirmi?
erkekler...endişe korku güvensizlik yaşıyormu? ya giderse? die titriyormu içleri?
yollara dalıyormu gözleri ?
iç çekerken çok ağlamış bir çocukgibi titriyormu göğüsleri? aldırıyorlarmı karşındakinin suskunluğuna? affediyorlarmı?
susuyorlarmı?
bekliyorlarmmı?
yanlızlığa inat inen akşam sofrası,elektrik düğmesine uzanan elleri tanırmı yada sabretmenin kederini?konuşmamak canlarının sıkarmı onlarında?sormak isterken soramamak,koşmak isterken koşamamak boğarmı?
sordum hepsine bu soruları...
nedemek dediler tabi incinir o zaman dedim neden anlaşamıyoruz? nedir yani bu kadar benzer kederler yaşarken paylaşamadığımız?
bi bilsek diyorlar!!!
neredesin? kiminlesin? ne yapıyorsun? sormasalar şu soruları kadınlar erkeklerde merak eder evet ama bir yaşam biçimi haline getirmezler bunu yani kadınlar okadar çok soru soruyorki aynı soruları bir bağımlılık haline geliyor bu onlarda. SONUNDA erkek nerede olduğunu söylemekten bıkıyor ve durmadan sevildiğini duymak isteyen kadının içtenliğinden şüpheye düşüyor.kendini saklıyor velhasıl akıl sır ermiyor bu işlere...
biz ateşin gücünü ölçerken unuttuk ateşin devamı için uğraşmayı...
beni ne kadar seviyor?taş kalbi hiç mi acımıyor? kim daha çok özlüyor?"...suskunluktan belkde incinmektendi belkide inciltmekten...
İCLAL AYDIN 'ın kitabından
kadınlar daha çok incinir :( ama harbiden ne çok soru soruyomuşuz
acıdım vallaa halinize :P

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Aslında erkekler ..bekliyorlar..içleri titriyor...kederleniyolar..taş kalpli değiller....vs ama anlayana tabiki de !!!

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Erkekler de incinir. Kadınlar erkekler hakkında hangi soruları akıllarından geçiriyorsa, hemen hemen aynı soruları erkekler de kadınlar için aklından geçirir.

ARAP65

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iclal aydının yazarlık yönünü bilmiyordum. güzel bir pasaj olmuş.

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hepside olur erkeklerde.. Ama bi erkekte kız gibi olamaz hiçbir zaman..Ayrıca neden anlaşamıyoruz demişsiniz.. Anlaşamayan bizlermiyiz sizlermisiniz ???

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
ben bişi demedim ki tabii ki incinir...fakat bu durumlarda içlerindeki duyguyu sinirle atarlar, eee böyle yapınca duygusallıklarıda arkalarında kalıyor...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bir feminizm kokusu alıyorum :*

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
yok ya sadece gerçekleri yazıyoruz işte.. ne feminist ne feminizim yok :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
TuningMert dedi ki:
Elbette incinir.Fakat incinmeyenleride yok değil ;)
yani biz de insanız Erol Taş kalpli değiliz olsa olsa Volkan Taş kalpliyiz ^^

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Hayır incinemezler. Hepsinin daş gibi kalbi vardır. Hepsi maçodur. Hepsi öküzdür. Hepsi kıldır. Hepsi kabadayıdır. Hepsinin bir başka ortak özelliği kadınların ruhsal dünyasından anlamıyor olmalarıdır.

Aslına bakarsanız yalan söyledim. Ama bu soruyu sormaktaki amaç bunları ortaya çıkarmaktır. Ben de diyorum ki kasmasın kimse, ben ortaya çıkarıyorum.

Sözüm İclal Aydın'a değil elbette. İyi birisi gibidir kendisi.

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
gokhans19 dedi ki:
Hepside olur erkeklerde.. Ama bi erkekte kız gibi olamaz hiçbir zaman..Ayrıca neden anlaşamıyoruz demişsiniz.. Anlaşamayan bizlermiyiz sizlermisiniz ???
aynen bravo %100 katılıorum

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
ruhsuz erkek ,düsünmek bile istemiyorum.. tabiiki incinir..çok duygusal ve hassas oluyor ve en az kızlar kadar acı çekiyorlar (A) erkeklerin de bi kalbi var bizler gibi duygularını belli etmiyorlar (A) böyle oluncada biz incinmemiş gibi görüyoruz (A)