Erkekler Ağlar mı? Ağlamaz mı?

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Çocukluktan empoze edilmeye başlanır erkek çocuklara: ERKEKLER AĞLAMAZ

Sahi erkekler ağlamaz mı? Bu bir psikolojik ihtiyaç değil midir? Bazı duyguların bastırılması doğru mudur?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ağlamak bir insanı eylemdir. Erkeği ve kadını olmaz
İnsanı eylemden ziyada hayvani bir eylemdir birde.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Durumdan duruma göre değişir ağlamaz diyen yalan söyler. Kimisi içten ağlar, ağlamazmış gibi görünür, Kimisi belli ederek ağlar.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Erkeklerde ağlar, Bkz:

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Durumdan duruma göre değişir ağlamaz diyen yalan söyler. Kimisi içten ağlar, ağlamazmış gibi görünür, Kimisi belli ederek ağlar.

Kadınlar daha duygusal bir varlıktır bu yüzden ağlamalarI elden değil. Bana erkeklerin ağlamaları daha zor geliyor çünkü ağlıyorsa altında yatan çok acı gerçekler vardır çünkü biliyorum ki kolay ağlamazlar. Ama bu duruma düşmemek içinde duygularını saklarlar ve bir şekilde bastırıyorlar.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Kadınlar daha duygusal bir varlıktır bu yüzden ağlamalarI elden değil. Bana erkeklerin ağlamaları daha zor geliyor çünkü ağlıyorsa altında yatan çok acı gerçekler vardır çünkü biliyorum ki kolay ağlamazlar. Ama bu duruma düşmemek içinde duygularını saklarlar ve bir şekilde bastırıyorlar.
Aynen öyle.
Tabi her erkek öyle olmayabiliyor ama genel olarak içten ağlayıp belli etmez diyebiliriz. :)

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Ben hüngür hüngür ağlarım açıkçası :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Ekrekler kolay kolay ağlamaz, bu özellik erkeklerin savaşçı özellikte yaratılmasıyla alakalı. Erkekler mücadele, dövüş, savaş vb. durumlarda üstün kazanımlar elde etmeyi düşünür, buna uygun yaratılmışlardır. Bayanlar hassas, nazik, daha duygusal yaratılmışlardır, olması gereken de budur. Ana şefkati bulunmaz mesela.
Erkekler savaşta mesela yara aldıkları halde hiçbir acı duymadan mücadelelerine devam edebilirler.

Fakat işte erkeklerin de en zayıf olduğu noktaya gelelim :D
Bir erkek için mücadelesi en zor olan duygu bir hanfendiye karşı duyulan derin sevgidir. Bazen böyle durumlarda erkekler dağılır ve hatta hüngür hüngür ağlar :) Bu dediğim her erkek için geçerli değildir ama en zayıf nokta budur.

Samed Yelgel

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Ya şimdi erkekler kolay kolay ağlamaz demeylim, her insanın duygusal yapısı farklıdır Erkekler de ağlar ne bileyim cenaze de canı yandığında üzüldüğünde sonuçta bizler de insanız değil mi bizlere de konulmuş bu mekanizma :D
"Erkek Adam Ağlar Mı" Cümlesi de bana göre oldukca yanlıştır, bu duyguyu bastırmak da yanlıştır Tamam belki bazı insanların ağladığını gözleriniz ile görmediniz, belki hıçkıra hıçkıra ağladığını görmediniz ancak Erkekler de içten içe ağlar, bazen dışar vururlar, tabi genelde insanların tpkilerinden çekindikleri için Tek başlarına veya içlerine ağlarlar.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Ya ne çok ağlayan varmış öyle :)

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Ya ne çok ağlayan varmış öyle :)
Kadınlar ağlar mı diye konu açın bence. :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ben bu içten içe ağlamak kavramını da tam olarak anlamıyorum. Ağlamak tutulabilecek bir eylem değil bence.

Son düzenleme:

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Kadınlar ağlar mı diye konu açın bence. :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ben bu içten içe ağlamak kavramını da tam olarak anlamıyorum. Ağlamak tutulabilecek bir eylem değil bence.

Biz kadınlarınkiyle karıştırmayın bence ağlamakta üstümüze yok :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Kim demiş ağlamaz. Şöyle acıklı duygusal bir film bul. Arkasına da bir fon müziği koy direk gözlerim sulanır. Zayıf yönüm kesinlikle... :)

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Ağlar hemde çok kötü ...Ama ağlıyorsa artık param parça olmuştur bu yüzdendir...

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Bence ağlama olayı cinsiyet ile değil de , insanın duygusallığı ile ilgili. Duygusal insan çabuk alınır , üzülünce hislerini belli eder , sevinince de oyle .

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Öyle bir ağlar ki, gece 3te kimse duymasın diye yastığı ısırarak hem de. Dertli insanın yapabileceği nadide güzel şeylerden biridir ağlamak, içini boşaltır insanın. Fakat aşırısı sakıncalıdır.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Öyle bir ağlar ki, gece 3te kimse duymasın diye yastığı ısırarak hem de. Dertli insanın yapabileceği nadide güzel şeylerden biridir ağlamak, içini boşaltır insanın. Fakat aşırısı sakıncalıdır.

Ağlamak hissedilen acı üzerine derin bir nefes almaktır..

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Çocukluktan empoze edilmeye başlanır erkek çocuklara: ERKEKLER AĞLAMAZ

Sahi erkekler ağlamaz mı? Bu bir psikolojik ihtiyaç değil midir? Bazı duyguların bastırılması doğru mudur?

Hemde öyle bir ağlar ki ağlamanın, duygulanmanın erkeği kadını olmaz. Bir erkek olarak her türlü duygularımı harekete geçiren olayda gözlerim dolar. Özellikle haberler de çıkan vatan millet olaylarında, toplu olarak yaşanan mutluluklarda acılarda bir de haklı olduğum ve sinirli olduğum durumların açıklamasını yaparken ağlarım. Bu kadar ağlamamı burcuma bağlarım ondandır belkide :)

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ağlamamak için zorla gülüyorum.