Erkek parfümünden anlayanlar .

Vatan1915

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam ben internet üzerinden parfüm alacağım. Orjinal parfüme param yetmiyor klon açık parfüm alacağım. Erkeğim kendime alıyorum. Tom ford tobacco vanille alayım dedim internette yorumlarda çok ağır sıcak havada bayar gitmez milleti rahatsız eder fln yazıyor aldığım yer birebir aynı yapıyor daha önce orjinal kullandıklarımdan alıp test etmiştimsuan bunu test etme imkanım yok mağaza fln gidemem zaten çoğuda kapalı bu parfümü bilen biri yorum yaparsa sevinirim. Para boşa gitmesin zaten zor kazanılıyor. Güzel koku yaz kış kullanıyom sorun olmaz diyen varsa alayım yoksa fresh bisey alıp günlük kullanacam ..

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
First Class ve Jagler kullan. Yıllardır kullanırım üzmedi beni.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Selam ben internet üzerinden parfüm alacağım. Orjinal parfüme param yetmiyor klon açık parfüm alacağım. Erkeğim kendime alıyorum. Tom ford tobacco vanille alayım dedim internette yorumlarda çok ağır sıcak havada bayar gitmez milleti rahatsız eder fln yazıyor aldığım yer birebir aynı yapıyor daha önce orjinal kullandıklarımdan alıp test etmiştimsuan bunu test etme imkanım yok mağaza fln gidemem zaten çoğuda kapalı bu parfümü bilen biri yorum yaparsa sevinirim. Para boşa gitmesin zaten zor kazanılıyor. Güzel koku yaz kış kullanıyom sorun olmaz diyen varsa alayım yoksa fresh bisey alıp günlük kullanacam ..
Ben Fullspeed kullanıyorum çokda memnunum hiç rahatsız olmuyorum her seferinde aynı şevkle çekiyorum içime kokuyu ?

Vatan1915

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende çok beğenirim. 25 senedir kullanıyorum. Ama First Class' ta güzeldir. Onu de dene kullanmadıysan.

Tavsiye için tesekkur ederim denemedim hiç genelde jagler rexona axe yada açık parfüm kullanıyordum farkli koku deneyim birazda dddim güzel kopya edenler var n11 den alıyorum tavsiye ederim farklı bisey denemek isterseniz.. malum dolar 7 ye dayandı fiyatlar tavan :)))

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Pi kullan diyebilirim hem baymıyor. (=. (orijinalini ömrü hayatımda ilk kez aldım 95 €)

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Parfüm kullanılmasını önermiyorum kadın veya erkek. Vücuda öyle zararlar veriyor ki şaşarsınız. Orjinal parfümler içerisinde ki esans oranına göre sınıflandırılır. En düşük esans seviyesi birkaç saatlik kalıcılık sağlar. Derlerki atar damarınızın üstüne sıkın kokunun yayılması için vs. geçin bu işleri. Orjinaller bile bu durumdayken çakmalar için maalesef durum daha vahim. Ha illede alacağım diyorsan meyveli fresh şeyler alabilirsin. CK BE öneririm. Orjinali vardı bende hafif ve acayip baştan çıkarcı bir kokuya sahip.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Arko black edition kullaniyorum çakma yerine yerli kullan.
2016-11-29 18.26.15.jpg

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Versace eros kullanıyorum bende ama fiyatı biraz tuzlu indirim kovalamak lazım.Ben esnaftan denk getirdim ucuza.