'GREY’S ANATOMY' DİZİSİNİN YAKIŞIKLI BAŞROL OYUNCUSU ERİC DANE, DUDAK KANSERİ OLDUĞUNU AÇIKLADI.
Tedavinin olumlu sonuç verdiğini belirten ünlü oyuncu, gençliğinde güneş kremi kullanmamasının dudak kanserine yakalanmasına neden olduğuna inanıyor.
'Grey’s Anatomy' dizisinin yakışıklı doktoru Mark Slone’u karakteriyle yıldızı parlayan, genç kızların peşinde koştuğu yakışıklı aktör Eric Dane, ne yazık ki, dudak kanseri. Her sabah çatlak dudaklarla uyanan Dane, bu rahatsızlığını gidermek için doktora gittiğinde dudak kanseri olduğunu öğrenmiş.
Genç oyuncu rahatsızlığıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 'Hollywood’daki grev nedeniyle çalışmadığım bir günde doktora gittim. Yani eğer yoğun bir tempoda çalışıyor olsaydım belki de doktora hiç gitmeyecektim. Çünkü sadece dudaklarım çatlıyordu ve ben de bunu fazla umursamıyordum. Neyse ki, çok fazla geç kalmamışız. Doktorum kötü huylu bir tümör olduğunu söyledi. Tümörün oluşma sebebi güneşin zararlı ışınlarıymış. Kaliforniya’da büyüdüm. Hayatım sörf yapmakla geçti. Güneş kreminin ne kadar önemli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Doktorum tümörü yaktıktan sonra bana bir krem verdi. Sürekli onu sürüyorum. Bu krem kötü huylu tümörleri eriterek yok ediyor.'
Kaynak