Erdoğan'ın Grup Konuşmasında 'Çocuklarım AÇ' Diye Bağıran Adam Susturuldu

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Ak Parti hükümeti, Yavaş yavaş yolun sonuna gelirken AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısında bir vatandaş "15 Temmuz'a katıldım diye beni işimden ettiler, çoluğum çocuğum aç, bana yardım edin" dedi. Tabi orada her şeyi duyan Erdoğan bunu duymamazlıktan geldi ve kaldığı yerden devam ederek CHP'yi fetöculuk ile suçlamaya devam etti.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
unuttuğun bir şey var ekstradan ''lütfen mahkeme kararını tanıyın''

demekki mahkeme kararını tanımayan bir cumhurbaşkanı var

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Siz bu attığınız videoları izlemiyonuz mu ? Bu kadar mı körlemesinesiniz gördüğünüz her şeyi buraya kopyalıyonuz.
Ben 15 Temmuz'a katıldım diye beni işimden ettiler ne demek ? ( 15 Temmuza katıldın ve desteklediysen tabii ki işinden atacaklar görevinden uzaklaştıracaklar. KHK ile devlet memuru ise görevinden atılacak. Darbeye katılırken düşünecekti onu.)

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Gerçekten yazık memleket ne hale geldi..üzülmemek elde değil maalesef nereye gidiyor bu memkeket ne hale geldi sığınmacıları düşündüğü gibi keşke kendi insanını da düşünse medyayı ele geçirmiş kendi borusunu ve kendi gerçeklerini millete inandırmış....yazık oluyor türkiye ye...

Ekli dosyalar

• caps_1581766430985cps.png
    caps_1581766430985cps.png
    165.4 KB · Görüntüleme: 159
    165.4 KB · Görüntüleme: 178
    165.4 KB · Görüntüleme: 190

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Siz bu attığınız videoları izlemiyonuz mu ? Bu kadar mı körlemesinesiniz gördüğünüz her şeyi buraya kopyalıyonuz.
Ben 15 Temmuz'a katıldım diye beni işimden ettiler ne demek ? ( 15 Temmuza katıldın ve desteklediysen tabii ki işinden atacaklar görevinden uzaklaştıracaklar. KHK ile devlet memuru ise görevinden atılacak. Darbeye katılırken düşünecekti onu.)

Ha gerçekten böylemi anladın sen dediklerini :D

adam vatandaş olarak katılmış , darbeye katılan adamın orada ne işi olur saçma sapan konuşma

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Orada ben 15 Temmuza katıldım diye işimden ettiler ne demek _?
Ne alaka 15 temmuza vatandaş olarak katılmış olsa çalıştığı yer bunu nerden bilecek veya katıldı diye neyi bahane göstererek isten atacak. Eğer darbe gecesi sokağa çıkan vatandaşlardan birisi olup bu gerekçe ile işinden atılmış olsa o firmayı resmen yıkarlar beş paralık ederler. 2-3 haber sitesine mesaj saldımı günlerce o şirketin önünde haber yapıp darbecilere destek veren firma darbeye karşı çıkan onurlu Türk insanını işten atan fabrika diye itibarını bitirirler. Ayrıca o gerekçe ile atılmış olsa valiye kaymakama veya siyasi bazı isimlere iletip çok rahat siyasi rant yapabilirdi birçok kurum.

Adamın sözlerinden benim anladığım ben 15 Temmuz gecesi darbeye katıldım ( Bir cahillik ettim darbeyi destekledim ) Bu yüzden beni işimden attılar şimdi pişmanım çocuklarım açç.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Orada ben 15 Temmuza katıldım diye işimden ettiler ne demek _?
Ne alaka 15 temmuza vatandaş olarak katılmış olsa çalıştığı yer bunu nerden bilecek veya katıldı diye neyi bahane göstererek isten atacak. Eğer darbe gecesi sokağa çıkan vatandaşlardan birisi olup bu gerekçe ile işinden atılmış olsa o firmayı resmen yıkarlar beş paralık ederler. 2-3 haber sitesine mesaj saldımı günlerce o şirketin önünde haber yapıp darbecilere destek veren firma darbeye karşı çıkan onurlu Türk insanını işten atan fabrika diye itibarını bitirirler. Ayrıca o gerekçe ile atılmış olsa valiye kaymakama veya siyasi bazı isimlere iletip çok rahat siyasi rant yapabilirdi birçok kurum.

Adamın sözlerinden benim anladığım ben 15 Temmuz gecesi darbeye katıldım ( Bir cahillik ettim darbeyi destekledim ) Bu yüzden beni işimden attılar şimdi pişmanım çocuklarım açç.

Darbecilere karşı çıktığı için ve Erdoğanın çağrısını dinleyerek sokaklara çıktığı için işinden atılan bir vatandaş , darbeye katıldığını nasıl bu konudan çıkarttın anlam veremiyorum.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Darbecilere karşı çıktığı için ve Erdoğanın çağrısını dinleyerek sokaklara çıktığı için işinden atılan bir vatandaş , darbeye katıldığını nasıl bu konudan çıkarttın anlam veremiyorum.
khk ile işinden olup fetö ile zerre alakası olmayan afrinde savaşmış teğmen kendisini camide asarak intihar etti niye ?

çünki khk dan ötürü seni barındıramayız diyip askerliğinden olmuş ekmeğinden olmuş,kendisini asmış

afrinde savaşmış nöbetler tutmuş ve bu adam fetöcü öylemi ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
khk ile işinden olup fetö ile zerre alakası olmayan afrinde savaşmış teğmen kendisini camide asarak intihar etti niye ?
Gene hakimliğe savcılığa başlamışın. KHK ile işinden oluyor ve FETO ile zerre alakası olmadığına sen nerden kanaat getiriyon ? KHK kararı ile kamudan 120 bin kadar insan atılmış ve 15-20 bin kadarı belirli aralıklarla aklanıp tekrar görevine dönenler var. GÜn gün dönmeyede devam edenler var.
Adalet sistemi biraz ağır işliyor aksak işliyor ama suçsuz olanlar illaha çıkıyor.

Ayrıca Afrinde savaşmış nöbet tutmuş demen biraz alakasız oldu sanki Afrine daha 2 yıl anca oldu gireli 2018 flandı. KHK ile 2016 yılı sonrası atılmış olmasın teğmen ? Konuyu gene saptırıyon.

Bu adama gelecek olursak. Dediğin gibi darbeya karşı çıktığı işin içinden atılmış olsa bu adamı siyasal rant için meydan meydan gezdirirdiler. CHP veya İYİ parti bu adama sahip çıkıp işe sokardı bakın AKP'yi destekledi meydanlarda onun için canını ortaya koydu ama AKP bu adamı aç bıraktı çocuklarına bakamaz hale getirdi diye reklam yapardılar. Ben şahsen öyle anlamadım konuşmasından...

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
bankamatik memurları zaten yanlışa yanlış demez kılıf arar her zaman

dinleyin bankamatikçiler

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Kemal Kılıçtaroğlu söz verdi zaten iktidar olursa bütün KHK'lıları geri alacakmış 120 bin kişiyi geri alında rahatlayın madem bu kadar meraklısınız FETO'culara sahip çıkmaya. ( İçlerinde illaha haksız yere atılmış iftiraya uğramış vardır ama inşallah zaman ile aklanır ve görevlerine dönerler )

FETO 17 aralık 2013 tarihinde terör örgütü ilan edilmiş ve darbe 15 Temmuz 2016'da yapılmaya çalışırılmış. Aradan geçen 3 yılda FETO ile arasına mesafe koymayan ve kamuda çalışan adamı ben devletin kovma yetkisi olduğunu düşünüyorum. Adam Seçili hükümeti yıkmaya çalışmış bu KHK ile atılan şahısların çoğuda desteklemiş. Daha sonradan tekrar o ülke çıkarı için çalışabileceklerini düşünmek gerçekten akıl yoksanlığıdır.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Provokasyon amaçlı yapıldığı apaçık ortada, tabi buldunuz oltayı atlıyorsunuz hemen.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Provokasyon amaçlı yapıldığı apaçık ortada, tabi buldunuz oltayı atlıyorsunuz hemen.

adam çocuklarım aç diyor , gün geliyor kendilerini yakıyorlar, bumu provokasyon oluyor terbiyesiz adam umarım sizde o durumlara düşersiniz.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
yine hükümet karşıtları iş başında. gelişimimizi ve ekonomiyi baltalamak için siyanür içiyor terbiyesizler.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
adam çocuklarım aç diyor , gün geliyor kendilerini yakıyorlar, bumu provokasyon oluyor terbiyesiz adam umarım sizde o durumlara düşersiniz.
Reisçi akpli falan değilim, siyasetle uzaktan yakından ilgim yok. Siyasetle uzaktan yakından ilginiz olmadığında bu tür basit numaraları kolayca anlayabiliyorsunuz, öneririm; biraz uzaklaşın.

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
286
Sayın Troll,
İdrak edemediğin bir şey var..
Askerliğini yaptık mı veya askerlikte ki emir komuta zinciri nedir yaşın tutar mı bilmem.
10 günlük erler bile sırf o gece kendi komutanlarının yalanlarına kanarak köprüye çıktı diye müebbet yedi.
O Rabbimin kafatasının kullanın içerisine koyduğu o beynin sağ ve sol loblarını biraz zorlayıp, düşünmeye davet ediyorum seni. Hadi abisi zor bir şey değil bu yapabilirsin.
Sence bu video da ki şahıs 15 Temmuz'da darbeci tarafta oldaydı. Bırak malum partinin genel merkezinde ki genel kurula katılmayı, silivride bir hücrede çürüyor olurdu. Bahsettiği 15 Temmuza katıldım söylemi %1000 darbe karşıtı olarak katıldım şeklinde olacağını herhalde ilk okul çocuğu bile anlardı. Ama sen ısrarla yok bu adam 15 Temmuz'a darbeci sıfatıyla katıldı diye idrak etmeye çalışıyorsan. Malum parti FETÖ'cü partisi midir ? Her elini kolunu sallayan genel kurula katılsın. Demek ki var burada da bir hinlik ..
Ama tabi aramızda ki bazı arkadaşlara BİLAL'E anlatır gibi anlatmaktan bıkmıyor usanmıyoruz. Onları da yüce Rabbim yaratmış ne diyelim.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Merak etme ben askerliğimi yaptım. Emir komuta nedir çok iyi bilirim. Ama karşıdan gelen kadın çocuk gözetmeden sıkın vurun diyen birini dinlemeyecek kadarda kafası çalışmalı darbeye katılan askerin. ( O gece binlercesi silahını bıraktı ben halkıma kurşun sıkamam diye )
Ya videonun orjinalini bulamadım. Şundan dinle birde HALK Ekranı ( Adındanda anlaşılacağı üzere bazı yerleri kesmişmi bilerek mi vermemiş nedir)
Adam konuşmanın devamında işten kovuldum dedikten sonra mahkeme kararını tanımıyorlar diyor. ( Burada anlaşılan KHK ile görevden alınmış daha sonra mahkeme kararı ile serbest kalmış ama görevine dönememiş. )

Bir insan darbe gecesi dışarı çıktı diye neden işten atılır ki ? birde % 1000 böyle olmuştur diyon. Yukardada yazdığım gibi darbeye katıldı diye birini kovacaklar hee o adamların fabrikasını ne yaparlar sen biliyon mu ?

Son düzenleme:

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
286
Merak etme ben askerliğimi yaptım. Emir komuta nedir çok iyi bilirim. Ama karşıdan gelen kadın çocuk gözetmeden sıkın vurun diyen birini dinlemeyecek kadarda kafası çalışmalı darbeye katılan askerin. ( O gece binlercesi silahını bıraktı ben halkıma kurşun sıkamam diye )
Ya videonun orjinalini bulamadım. Şundan dinle birde HALK Ekranı ( Adındanda anlaşılacağı üzere bazı yerleri kesmişmi bilerek mi vermemiş nedir)
Adam konuşmanın devamında işten kovuldum dedikten sonra mahkeme kararını tanımıyorlar diyor. ( Burada anlaşılan KHK ile görevden alınmış daha sonra mahkeme kararı ile serbest kalmış ama görevine dönememiş. )

Bir insan darbe gecesi dışarı çıktı diye neden işten atılır ki ? birde % 1000 böyle olmuştur diyon. Yukardada yazdığım gibi darbeye katıldı diye birini kovacaklar hee o adamların fabrikasını ne yaparlar sen biliyon mu ?

KHK bahanesiyle hiç bir terör örgütüyle bağlantısı olmadığı halde ile binlerce insan işinden atıldı. Bunların hepsi mi terörist ? inali çıkıpta khk en çok bize yaradı işimiz kolaylaştı dedi neden sorgulamadın arkasını ? öte yandaş o ismi lazım değil sulu göz biri var oda çıkıp benim evimde ki temizlikçi khklı üzülüyorum kahroluyorum bu insanlara nereden tutsak savunduğun yapı desen değil oluşum desen değil fikirsizler gürühu elde kalır..hepsi teröristse bu insanlar neden halkın arasında ? t her defasında İki laf yiyince ıg mıg rengin değişiyor cevap bile veremiyorsun . O yüzden boş beleş konuşma. Daha okuduğunu HER DEFASINDA idrak edemeyen bir trolle ne söylesem müstehak. Suratına tükürseler yarabbi şükür diyecek kıvamda olanlara ne söylesek boş zaten.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
KHK bahanesiyle hiç bir terör örgütüyle bağlantısı olmadığı halde ile binlerce insan işinden atıldı. Bunların hepsi mi terörist ? inali çıkıpta khk en çok bize yaradı işimiz kolaylaştı dedi neden sorgulamadın arkasını ? öte yandaş o ismi lazım değil sulu göz biri var oda çıkıp benim evimde ki temizlikçi khklı üzülüyorum kahroluyorum bu insanlara nereden tutsak savunduğun yapı desen değil oluşum desen değil fikirsizler gürühu elde kalır..hepsi teröristse bu insanlar neden halkın arasında ? t her defasında İki laf yiyince ıg mıg rengin değişiyor cevap bile veremiyorsun . O yüzden boş beleş konuşma. Daha okuduğunu HER DEFASINDA idrak edemeyen bir trolle ne söylesem müstehak. Suratına tükürseler yarabbi şükür diyecek kıvamda olanlara ne söylesek boş zaten.
La oğlum sne sorunlu flan mısın ? hani %1000 o adam darbe gecesi Erdoğan için sokaklara çıkmıştır diyordun az yukarda kıvıran kim bu konuda veya trol troll konuşan kim oluyor. Ben ne hakimim nede savcı. KHK ile görevden atılıyorsa ben ne yapam banane hakimler savcılar karar verecek suçluya suçsuza. Devlet FETO'yu 17 Aralık 2013'te Terör örgütü ilan etti. Darbe girişimi 15 Temmuz 2016'da oldu bu tarihe kadar FETO ile arasına mesafe koyamayanlar sonuçlarına katlatmak zorunda. ( Suçsuz olan iftira atılan yokmudur illaha vardır diyorum bende. Ama görevden atılan 120 bin insan var sen bana 1-2 örnek veriyor FETO'cu değildir diye geri kalan 100 bin kişi ne olacak. )
Bu suçlarında dereceleri var direk FETO ile irtibat kurmak yönetici kadrosunda bulunmak ByLook kullanmak üst düzey şuçlara giriyor cezası hapis. Gönül bağı kurmak gazetesini okumak bankalarına para yatırmak sohpetlerine gitmek ufak çaplı sayılıyor memurluktan atılma sadece. Üsttede söylediğim gibi devletin insiyatifi varsa 17 aralık 2013 sonrası onlarla irtibat kuran veya darbe gecesi alenen desteklediğini tespit ettiğini görevden uzaklaştırma yetkisine sahiptir.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Umarım bir gün küfür etmeden tartışmayı öğreniriz :)

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Benim de bir akrabam devletten sala çağrısına uyması üzerine linç edildi(mevkiide oturan insanlar tarafından). İzmirin ilçesinde camide kendisi, fakat ilçede AKP vardı bildiğim kadarıyla. Hala daha çalışıyor. Bilmiyoruz bu adam noldu duyduk da kayboldu gitti. Keşke detayı verilseydi.