Hayır küfür hakkında değil , akp böyle böyle böyle
Güzel kardeşim, ne olur bilir bilmez racon kesmeyin burada. Partiyi de, kişileri de adabıyla, erkanıyla eleştiren birine hiç kimse dava açamaz. Açsa da zaten kanunen karşılığı olmayan suç isnatlarını mahkeme kabul etmez.
Dava açılanlar, küfredenler, kişisel haklarına saldıranlar, delilsiz, ispatsız iftirada bulunan ve kişilerin onur ve haysiyetine suikast düzenleyen hastalıklı tiplerdir.
Bu tipler içlerinde beslediği kin ve düşmanlık ne kadar suç unsurundan uzak söylemde bulunmaya çalışsa da yine de tutamıyor kendini, o kin bir yerde galiz bir şekilde tezahür ediyor ve belasını da buluyor tabii.
Bak mesela kendimi buna şahit ve örnek olarak gösterebilirim. Vallahi gerek bu sitede gerek farklı sanal ortamlarda bu hükümeti sapına kadar eleştirdiğim olmuştur. Eğitim sisteminden ailevi politikalara varana dek birçok konuda en acımasız eleştiriler getimiş biriyim, Ama kimse gelip bana niye böyle konuşuyorsun demedi. Çünkü ben kişilerden ziyade icraatların hoşuma gitmeyen taraflarını tenkit etmişim.