Erdoğan'ı Eleştirenler Ya Başbuğ Olsaydı???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Sorumuz gayet basit?
--------------------
Davos’taki koltukta o an Genelkurmay Başkanı Başbuğ oturuyor olsaydı ve Peres dönüp onu azarlamaya kalksaydı, üstüne üstlük moderatör sürekli Başbuğ’un omzundaki yıldızlara dokunup “bu kadar yeter yemeğe gecikiyoruz” deseydi, Genelkurmay Başkanı Türkiye’yi temsilen o koltukta otururken ne yapardı?

moongod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap basit, genelkurmay baskani o koltuga hic oturmazdi, bize ne kardesim elin arabi ile yahudisinin savasindan der ulke cikarlari hangi tarafta olmayi gerektiriyorsa o tarafta bulunurdu.

Ayrica secilmislerle atanmislari karistirmamak gerekir, her ne kadar sayin erdogan ulkesinin cikarlarini gozetmemeyi tercih etse bile bu onun politik durusudur, begenilmiyorsa secilmez, yok halk biz bu sekil bir durus istiyoruz ulkemiz icin derse zaten yoluna devam eder.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
banane derdi birbirinizi yiyin derdi herhalde.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Cevap basit, genelkurmay baskani o koltuga hic oturmazdi, bize ne kardesim elin arabi ile yahudisinin savasindan der ulke cikarlari hangi tarafta olmayi gerektiriyorsa o tarafta bulunurdu.

Ayrica secilmislerle atanmislari karistirmamak gerekir, her ne kadar sayin erdogan ulkesinin cikarlarini gozetmemeyi tercih etse bile bu onun politik durusudur, begenilmiyorsa secilmez, yok halk biz bu sekil bir durus istiyoruz ulkemiz icin derse zaten yoluna devam eder.

Sen zannediyor musun ki Gazze Askerin ilgi alanı dışında???
Sen zannediyor musun ki Gazze asker için elin arabı ile elin yahudisinin savaşı?

Gazze senin gibiler için sadece elin arabı olabilir...
Senin gibiler de nedir benim konum değil....

Milli Güvenlik Kurulu toplantısında, İsrail'in Gazze'ye yönelik harekatının çok sayıda Filistinli'nin yaşamını yitirmesine yol açmasından duyulan derin endişe dile getirilerek, askeri harekatın derhal durdurulması çağrısında bulunuldu.

moongod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Guzel kardesim soru sormussun bizde cevap verdik, hosuna gitmedi diye cevabimiz neden sinirleniyorsun..

Haber sitelerinden copy/paste yapacaksak al sana paste:

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, Türkiye-İsrail ilişkileri konusunda “Türkiye'nin tüm ülkelerle yürüttüğü ikili askeri ilişkilerde milli menfaatler doğrultusunda hareket etmek esastır” dedi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndaki basın brifinginde Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'le tartışması ile ilgili bir değerlendirmede bulunmazken, İsrail ile ilişkiler konusunda şöyle dedi: Milli menfaatler doğrultusunda hareket etmek esastır.

Simdi ayrica, senin sevgili arap kardeslerini vuran jetler konyada egitim gordu, sen o israilli silah sirketlerinden 4 milyar dolarlik silah aldin 2 senede, bu silahlarla pkk ile savastin vs vs..

Elin arabidir tabi ki osmanli bu araplar yuzunden yikildi, kendi tarihini ogren sonra din irkiciligi yap.

Yahuduler ne zaman Turklere dusman oldu ne zaman bize kazik atti?

Yahudiler o israil denen ulkeyi isgal ilemi kurdu bu araplar satmadimi topraklarini para karsiliginda, bana ne kardesim bana ne...

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Başbuğ otursa, omzuna dokunmaya cesareti olmazdı o moderatörün.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Sen tarihi nerden okdun bilmiyorum ama sana Tarihi öğretenler iyi öğretişler bundan sonra ben senin kabullerini değiştiremem ama sen bir araştır istersen Araplar gerçekten İhanet mi etti yoksa birileri bize öyle mi öğretti?
Araplardan kastın bu arada Devlet yöneticileri mi yoksa orada ölen çocuklar mı?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
filistinliler toprak larını hiç bir zaman satmadı satan bir kaçtane hayini de astırdılar israile toprak veren birleşmiş milletler kararıdır

moongod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya hic sevmedigim sey polemik yaratmaktir ben senin soruna cevap verdim ancak sen illa ki herkes senin gibi dusunsun istiyorsan yababilecegim birsey yok, cocuklar konusuna gelince kendine insan diyebilen her canli savasa karsi olur cocuk kadin erkek diye ayiramiyorum ben, insanlar olmesi her zaman uzer beni.. Ancak herturlu irkciliga karsiyim, renk,din,dil vs.

Hamas yanlis yapmiyor, ve terorist bir orguttur, ayrica hastanelere ve cocuklarin bulundugu yerlere girip saklaniyor, sonrada cocuklar oluyor savasin bir gercegi olarak..

Keske kimse olmese..

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Değerli üyemiz Elbruz46 açmış olduğun konuya yapılan yorumlara saygı duymalısın herkesin seninle aynı görüşte olmasını bekleyemezsin. Konu gergin bir ortama neden olacağından yoruma kapatılmıştır.

KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...