Erdoğan ve Gökçek'in Ankaparkı kapandı

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Başlık güzelmiş :) Erdoğan ve Gökçeğin anka parkı.
ERDOĞAN'ı büyük harfler ile yazsaydın tam göremeyen vardır iyice altını çiz belirt. ( Ankara belediye başkanının yaptığı park nasıl Erdoğan'a mal edebiliyorsan helal yani.) Ordan sekip kanal İstanbul'a bağlamanda diğer bir efsane.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
T24 Fetö'nün sesi değil mi? Bu haberin tamamen bir fiyasko olma olasılığı %98.
Olur mu hiç T24 vatan millet aşkı ile tutuşan ülke çıkarı millet yararı dışında haber yapmayan TAM BAĞIMSIZ bir haber sitesidir :) ( Tabii Yersen )
Sözcü Cumhuriyet ve T24 dikkat et bir yalan haber iftira veya ülke zararına Türkiye'yi dünya basınında küçük düşürmek isteyen bir haber varsa ilk bu 3 sitede yayınlanır ve buradan diğer sitelere dağılır gider. ( Doğru yaptıkları haber yokmudur illaha vardır ama yaptıkları yanlışlar doğruları götürüyor )

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Olur mu hiç T24 vatan millet aşkı ile tutuşan ülke çıkarı millet yararı dışında haber yapmayan TAM BAĞIMSIZ bir haber sitesidir :) ( Tabii Yersen )
Sözcü Cumhuriyet ve T24 dikkat et bir yalan haber iftira veya ülke zararına Türkiye'yi dünya basınında küçük düşürmek isteyen bir haber varsa ilk bu 3 sitede yayınlanır ve buradan diğer sitelere dağılır gider. ( Doğru yaptıkları haber yokmudur illaha vardır ama yaptıkları yanlışlar doğruları götürüyor )
Aynen. :) Biraz abarttım. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abartmamın sebebi, bir keresinde Diyanet'e hakaret niteliğinde eş cinsel topluluğa destek vermesiydi:

Son düzenleme:

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Her zaman açık yalan hepsi. Ben Ankara dayım bana sorabilirsiniz böyle şeyleri.
Başka Ankaralı var mı acaba forumda, onlarda fikrini belirtseler ?

Yanlız gerçekten açıksa dediğiniz gibi forumu yanlış yönlendirmeden önce şikayet edicem, pardon sonra gülücem ;)

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Başka Ankaralı var mı acaba forumda, onlarda fikrini belirtseler ?

Yanlız gerçekten açıksa dediğiniz gibi forumu yanlış yönlendirmeden önce şikayet edicem, pardon sonra gülücem ;)
Yok haciz vs. dediler gene açıktı. Ondan dedim.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
ben de ankaralıyım, inanın bana bir tema parkı olmasına rağmen bu kadar az rağbet görmesi inanılmaz. bu yöneticiler halkı tanımadan sırf reklam ve pr için böyle şeylere kalkışıyorlar. doğma büyüme ankaralıyım merak edip gitmedim bile. yani açık veya kapalı olmasının ne önemi var zaten giden var mı doğru dürüst?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
ben de ankaralıyım, inanın bana bir tema parkı olmasına rağmen bu kadar az rağbet görmesi inanılmaz. bu yöneticiler halkı tanımadan sırf reklam ve pr için böyle şeylere kalkışıyorlar. doğma büyüme ankaralıyım merak edip gitmedim bile. yani açık veya kapalı olmasının ne önemi var zaten giden var mı doğru dürüst?
Bende doğma büyüme Ankara'lıyım. Kahramankazan'lıyım. Bedava iken gitmiştim hemen içine etmişler 0 parkın. Çinliler çalışıyordu. Şu anda bomboş 10-15 araba var.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Çekememezlik bunlar.

Reaksiyon puanı
10,315
Hakkaten bu işlere hiç aklım ermiyor. Eğer gerçekten millet itibar göstermediyse yapılan yatırım çok yazık olmuş. Açık kapalı olmasının önemi yok. Eğer burda eğlenmek, vakit geçirmek pahalıysa kapatma yerine ucuzlatın kardeşim, milletin imkanlarının üzerinde niye fiyatlandırırsınız?

Yanlış yapan kim olursa olsun yanlış yanlıştır vesselam.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Hakkaten bu işlere hiç aklım ermiyor. Eğer gerçekten millet itibar göstermediyse yapılan yatırım çok yazık olmuş. Açık kapalı olmasının önemi yok. Eğer burda eğlenmek, vakit geçirmek pahalıysa kapatma yerine ucuzlatın kardeşim, milletin imkanlarının üzerinde niye fiyatlandırırsınız?

Yanlış yapan kim olursa olsun yanlış yanlıştır vesselam.
Çok mantıklı konuşmuşun ama orası siyasallaştı ve bir şow yeri haline dönüştü. Melih Gökçe belediyeyi bırakalı belki 2-3 sene oldu ama her ay 1 kere bu Anka parkı gündeme getiriyor muhalafet. Siyasal bir çıkmazamı girdiler Ankara'da para mı bulamadılar hemen paralar Anka Parka gitti tabi deniyor Belediye otobüsmü alınacak paramı bulamadılar Paralar Anka parkta tabi diye diye Melik Gökçek muhalif bir twit mi attı hemen Anka parkı söylüyorlar. 1-2 yıldır oraya bir çivi bile çakmazsan kar edememesi gayet normal.
Ankaraya 2-3 kere gittim ama bu Anka Parka gitmedim nasıl biryer bilmiyorum. Nerede olduğunu bile bilmiyom bir reklamı yapılmıyor. İmkanları iyileştirmek için veya insanları oraya çekecek bir cazibe yarat orada. Senin söylediğin gibi fiyatları düşür. Çeşitli konserler ver sanatçılar getir reklamlar çekilişler flan yap halk orayı benimsesin gitsin...
Ama yapmaktan çok yıkmayı benimsedikleri için Anka park zarar ediyor kapatlım gitsin. ( Nede olsa biz yapmadık şunu topuda AKP hükümetine atar yıllarca konuşuruz kafasındalar )