Erdogan: Tavrım moderatöre

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kutadgu bilig

Asistan
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
136
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Başbakan Tayyip Erdoğan, Davos'ta WEF Başkanı birlikte basın toplantısı düzenledi.
erdogandavasbas.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Davos'ta, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile katıldığı Gazze konulu paneldeki tepkisinin, oturumu yöneten moderatöre olduğunu belirterek, ''Herhangi bir şekilde ne İsrail halkını ne Cumhurbaşkanı Perez'i ne de Musevi halkını hedef aldım'' dedi.

Dünya Ekonomik Forumu çerçevesinde düzenlenen ''Gazze Orta Doğu İçin Model'' oturumuna katılan Başbakan Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile arasında yaşanan gerginlik sonrasında salonu terk etmesinin ardından, Forum Başkanı Klaus Schwap ile bir araya geldi.

Kısa süren bir görüşmenin ardından Erdoğan ve Schwap bir basın toplantısı düzenledi.

Davos Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Klaus Schwab, oturumun bu şekilde bitmiş olmasından dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, duygularını paylaşmak istediğini söyledi.

Schwab, ''Çünkü Sayın Başbakan Erdoğan yakın ilişkilerimin olduğu ve güvenilir bir dostumuz olan bir kişi ve burada tüm organizasyon içinde Türk hükümeti büyük destek sağlıyor. Ancak burada daha fazla önemli olan husus ise bizler burada kendisinin Orta Doğu'daki barış için, oynamakta olduğu rol için tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bu önemli görev ve sorumluluğu üstlendiği için hakkını her zaman teslim etmemiz gereken biri Sayın Erdoğan'' dedi.

Erdoğan'ın Orta Doğu'daki sorunların çözümü için önemli sorumluluklar üstlendiğini ifade eden Schwab, aslında bütün konuşmacılara belli süreler verildiğini vurguladı. Schwab, ''İlk süreçte 5'er dakika verilmekte, daha sonra diyalog ortamı oluşuyor ve 5'er dakika veriyoruz. Ancak burada maalesef ilk turdaki konuşmalar uzun sürdü ve sınıra yaklaştık ve zamanımızı aştık ve üzüntü içinde söylüyorum ki görüşmeleri kesme zorunluluğu doğdu. Bu durum nedeniyle ilk turda konuşmalar uzun sürdü. Sayın Erdoğan anlamlı bir cevap yansıttı'' diye konuştu.

Schwab, büyük çabalar sarf ederek yürüttükleri forumda, herkesin ''barış ve ekonomik refahı sağlamak için'' geldiğini anlatarak, şunları kaydetti:

''Bizler buradayız. Davos'un ruhu içerisinde karşılıklı olarak anlayış mevcuttur. Burada olumlu ruh halini yansıtmak yapıcı olarak çalışmalar yürütme ruh hali egemendir. Diyaloğun oluşturulması için gerçekleşiyor bunlar, diyaloğun bizlerin umutlarını yeşertmesi için diyaloğun gerçekleşmesi gerekiyor. Bizler bunun için mücadele ediyoruz ve uzlaşının sağlanması, barışın Orta Doğu'da egemen olması için bu gibi oturumlar düzenleniyor ve şunu umut ediyorum ki bugünkü oturumda gerçekleşen duruma rağmen yalnızca buradaki bu durum değil ortak değerler ortak uzlaşı alanı ve karşılıklı algılama egemen olur. Burada bulunduğunuz içini teşekkür ediyorum.''

-ERDOĞAN'IN SÖZLERİ-

Erdoğan, uluslararası alanda özgür bir tartışma ortamı teşkil eden Davos'a her zaman olduğu gibi barışçı, yapıcı ve uluslararası işbirliğine katkıda bulunmak üzere geldiğini ifade etti.

Davos çerçevesinde yürütülen muhtelif faaliyetler kapsamında uluslararası barış, istikrar ve işbirliğinden yana olan tutumunu vurguladığını dile getiren Erdoğan, şöyle konuştu:

''Bu kapsamda Orta Doğu barış süreci, İsrail-Filistin, İsrail-Suriye ve Lübnan konularında özellikle yürütüğümüz temas ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundum.

Son bir ay zarfında yaşanan, insanlık trajedisini ki bildiğimiz gibi Gazze'de yaşanan trajedi ve kriz ile ilgili gözlem ve değerlendirmelerimizi Davos ruhuna ve usullerine uygun şekilde açık yüreklilik ile paylaştık.

Konuşmamda özellikle altını çizerek barış mesajlarını ön plana çıkardım. Herhangi bir şekilde ne İsrail halkını ne Cumhurbaşkanı Perez'i ne de Musevi halkını hedef aldım. Aksine, bugün öğleyin yapılan panelde de bu akşam yapılan panelde de antisemitizmin bir insanlık suçu olduğunu ifade eden bir başbakan, bir lider olduğumu tekrar hatırlattım.

Tabii, usul açısından bir şeyi hatırlatmak durumundayım. Bugün öğlen katıldığım panelde 14.30 başlaması gerekirken sadece ben ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev geldi. Maalesef 20 dakika bekledik henüz kimse gelmemişti. Panel yöneticisi 'gelin buyurun çıkalım 2 kişi ile buna başlayalım' ve 14.50'de panele başladık.

Akşamki panele gelince Sayın Ban-Ki Mun 8 dakika konuştu. Ben 12 dakika konuştum. Sayın Amr Musa 12 dakikaya gelince konuşmasını kesti. Buna mukabil İsrail Cumhurbaşakanı, 25 dakika boyunca zaman zaman toplantı usul ve adabına aykırı bir şekilde, doğrudan bana yüksek sesle hitap ederek, Davos'ta alıştığımız özgür tartışma ortamını dışına çıkan bir tavıra sergiledi.

Uluslararası panel kurallarına göre, objektif tutum sergilemesi beklenen yönetici de bu tür toplantı kriterlerinin dışına çıkarak benim de dahil olduğum konuşmacılara söz hakkı tanımadan paneli bitirmek istedi.

Müdahale ederek söz aldığımda da görüşlerimi ifade etmeme imkan tanımadı. Ve toplantı moderatörüne karşı bir tepki ortaya koydum. Bitmek üzere olan toplantıyı da terk ettim. Bunu özellikle sizlere açıklamak istedim ki, çünkü burada da hedef saptırılabilir.

Yumuşak başlıyım ama uysal koyun değilim.''

-SORULAR-

Erdoğan, ''Daha sonraki toplantılar ile ilerideki Davos toplantılarında olacak mısınız?'' sorusu üzerine, ''Değerlendireceğiz. Çünkü, benim tabii ki burada tavrım modaratöre oldu ama bu tür moderatörlerin olduğu Davos zevk vermez onu söyleyeyim, barışa da gölge düşürür onu hatırlatayım'' dedi.

Kuveyt'li bir gazetecinin ''Peres'in sesini yükselterek konuştuğunu gördük. Siz buradaki çalışmalar, Türkiye tarafından ve Arap Birliği çerçevesinde Gazze'de gerçekleşecek yapılacak çalışmalar hangi yönde devam edecek? Gazze açısından gerçekleştirecek çalışmalar doğru mu değil mi? Arap Birliği gelişmeleri doğru mu değil mi?'' sorusuna Erdoğan, şu karşılığı verdi:

''Ben, Perez'in yaşına saygım sebebiyle sesimi yükseltmedim. Yoksa sesim ondan daha çok çıkar, orada bir sıkıntım yok. Çok açık, net bir şey daha söylüyorum; doğru konuşmuyor. Tarih onu yalanlıyor, siyaset bilimi onu yalanlıyor, rakamların hepsi bizde var. Dolasıyla, tabii işte beraber olamadığımız için rahat konuşma imkanımız yok ama 25 dakika o konuşup 12 dakika biz konuştuğumuz zaman burada da adaletsizlik oluyor. Fazla vaktinizi de almak istemiyorum. Hepinize ilgi ve hassasiyet sebebiyle çok teşekkür ediyorum.''

Ortak basın toplantısına Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa da katıldı. Toplantıya uluslararası basın yoğun ilgi gösterdi.

http://www.gercekgundem.com/?p=172813&com=all
 

Elbruz46

Rektör
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Al işte
Muhalefet haberleri...
CHP de tepki göstermiş muhalefet olacak ya...
----------------------


"Peres, bir kabile reisiyle konuşmuyor"Erdoğan: "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na nasıl hitap edilmesi gerektiğini öğrenmesi lazım"

29.01.2009 22:59
KAB%C4%B0LERES%C4%B0%C4%B0KUCUK.jpg

Başbakan Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu toplantısı kapsamındaki ''Gazze Orta Doğu'da Barış Modeli'' oturumunu terk etmesi sonrasında düzenlenen basın toplantısından ayrılırken, BBC muhabirinin sorusu üzerine, ''Peres, bir kabile reisiyle konuşmuyor. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na nasıl hitap edilmesi gerektiğini öğrenmesi lazım'' dedi.

"YUMUŞAK BAŞLIYIM AMA UYSAL KOYUN DEĞİLİM"ERDOĞAN: "Peres, doğru konuşmuyor. Tarih onu yalanlıyor"


bunları da mı moderatöre söyledi... :angry:

--------------------

Moderatöre sinirlendi... moderaötrün çünkü eli kolu fazla oynuyordu...
davos a katılmayacağım demesinin sebebi moderatördü...
ama orada söylediği sözler pereze söylenmiştir... siz konuşmanın içeriğine bakın moderatöre sinirlenmesi haklı değilmiydi... o moderatör kim oluyor ki Türkiye nin başbakanına dokunma cesaretini kendinde buluyor...
 

kutadgu bilig

Asistan
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
136
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Başbakanın işi şov. Yaptıkları da seçime yönelik. İşiniz gücünüz şakşakçılık olduğu için gerçeğin farkında değilsiniz. Başbakan samimi ise CHP'nin teklif ettiği İsrail'i kınama çağrısına olumlu cevap versin ve aldığı Yahudi cesaret madalyasını geri versin. Artı tüm askeri anlaşmaları iptal etsin, İsrail büyükelçimizi geri çeksin. Kardeş yanlış anlama ben başbakanın tepkisini olumlu buluyorum ama hiç samimi bulmuyorum. Biz 7 yılda buna benzer başbakanın şovlarını çok gördük sonuçlarında da hiçbir şey olmadı.
 

Elbruz46

Rektör
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Başbakanın işi şov. Yaptıkları da seçime yönelik. Olay danışıklı dövüş. İşiniz gücünüz şakşakçılık olduğu için gerçeğin farkında değilsiniz. Başbakan samimi ise CHP'nin teklif ettiği İsrail'i kınam çağrısına olumlu cevap versin.

yaw şov diyorsun...Baykal da o şavu yapabilecek G.. var mı?

Erdoğan o sözlerin hepsini Türkiyede de söyledi... bunlar şov olabilirdi... ama tüm dünyanın gözü önünde perezin suratına bakarak...
İsrail katildir...
Çocuk katilidir... siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz demek şov değildir...
Şov yapacak olsa Türkiyede meydanlarda yapar...
Orada kolay kolay şov yapılmaz...
Bu güne kadar öyle uluslar arası toplantılarda Öyle asıp kesen sert tonda konuşan bir kaç ülke vardı...
ABD, Rusya, İsrail. vb ...
Bu gün Türkiye orada başka herhangi bir ülkenin yapamayacağı bir şeyi yaptı.. tepkisini en sert tonda bildirdi...

Orda şov yapılmaz... Tepki verilir...
Perez bile bu tepki karşısında özür diledi...
Bunu İsrailin resmi internet siteleri yazıyor... özür dilediğini...
Ama içimizdeki muhalefet yahudilerden beter çıktılar... :ph34r:
 

kutadgu bilig

Asistan
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
136
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ben Perez'in özür dilediğini sadece Türk sitelerinde görüyorum. Yurt dışında özür dilediğine dair haber yok. Umarım bu yaptıkları seçime dönük manevra olmaz. Katliamcı İsrail kimden özür dilemiş ki Erdoğan'dan özür dilesin. Olayın muhalefetle ne alakası var ki olayı ikide bir muhalefete çekiyorsun.

Şunu da ekleyeyim sözler icraate dönmezse bir anlamı olmaz.
 

K46

Asistan
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
355
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Hah siyonist destekçileri de damlamış.
Peres mort oldu ya artık uyku uyuyamaz bunlar :D
 

kutadgu bilig

Asistan
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
136
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Hah siyonist destekçileri de damlamış.
Peres mort oldu ya artık uyku uyuyamaz bunlar :D
Perez mort olmuş elimize ne geçti. Başbakan BOP eşbaşkanlığını bırakacak mı, aldığı Yahudi cesaret madalyasını geri verecek mi, İsrail ile ilgili askeri anlaşmaları iptal edecek mi... Siyonistlerle iş birliği yapanlar gelip benim gibi düşünenleri siyonistlik ile suçlayınca çok çelişkili oluyor.:D

Ben sizin ciğerinizi bilirim her şeyiniz takiyye.

Durmak yok şakşakçılığa devam.
 

Bagcivan

Doçent
Katılım
6 Temmuz 2008
Mesajlar
996
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
Perez mort olmuş elimize ne geçti. Başbakan BOP eşbaşkanlığını bırakacak mı, aldığı Yahudi cesaret madalyasını geri verecek mi, İsrail ile ilgili askeri anlaşmaları iptal edecek mi... Siyonistlerle iş birliği yapanlar gelip benim gib düşünenleri siyonistlik ile suçlayınca çok çelişkili oluyor.:D

Ben sizin ciğerinizi bilirim her şeyiniz takiyye.

sen içimizde bu şekilde konuşmaya devam edersen hiç bir şey geçmeyecek.
 

kutadgu bilig

Asistan
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
136
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
sen içimizde bu şekilde konuşmaya devam edersen hiç bir şey geçmeyecek.
Arkadaş ben olayı genel çerçevede değerlendiririm. Soğukkanlı biri olduğum için gerçeklerin farkındayım. Tekrar yazıyorum başbakan inşallah bu laflarını sözde bırakmaz da eyleme geçirir. Anlaşılamamak ne kadar kötü bir şey.

Başbakan yarın öbür gün tekrar İsrail ile bir araya gelirse ben o zaman burada atıp tutanlara sorarım.
 

Elbruz46

Rektör
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Ben Perez'in özür dilediğini sadece Türk sitelerinde görüyorum. Yurt dışında özür dilediğine dair haber yok. Umarım bu yaptıkları seçime dönük manevra olmaz. Katliamcı İsrail kimden özür dilemiş ki Erdoğan'dan özür dilesin. Olayın muhalefetle ne alakası var ki olayı ikide bir muhalefete çekiyorsun.

Şunu da ekleyeyim sözler icraate dönmezse bir anlamı olmaz.


Sadece türk sitelerine bakarsan sadece Türk siteleride görürsün:D:angry:

Report: Peres apologizes to Erdogan for Davos incident

Published: 01.29.09, 23:28 / Israel News

President Shimon Peres called Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan and apologized to him for the incident at Davos
hangi siteden aldım bu haberi
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3664180,00.html

Ynetnews is Israel's most comprehensive, authoritative daily source for 24/7 breaking news & current events from Israel


ingilizce bilmiyorsan
bizim türk siteleri dışında duymadım görmedim deme...
ingilizce biliyorsan biraz yurt dışındaki sitelere bak...
özellikle jarussalempost ile ynetnews a bak... bu iki israil haber sitesinde Erdoğan a hakaretler almış başını gitmiş aynı bizim muhalefet partisi gibi... İnsan bari dışarıya karşı kendisinin olana sahip çıkar... :angry:
 

hakimebu

Asistan
Katılım
29 Mayıs 2008
Mesajlar
196
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
yaw şov diyorsun...Baykal da o şavu yapabilecek G.. var mı?

Erdoğan o sözlerin hepsini Türkiyede de söyledi... bunlar şov olabilirdi... ama tüm dünyanın gözü önünde perezin suratına bakarak...
İsrail katildir...
Çocuk katilidir... siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz demek şov değildir...
Şov yapacak olsa Türkiyede meydanlarda yapar...
Orada kolay kolay şov yapılmaz...
Bu güne kadar öyle uluslar arası toplantılarda Öyle asıp kesen sert tonda konuşan bir kaç ülke vardı...
ABD, Rusya, İsrail. vb ...
Bu gün Türkiye orada başka herhangi bir ülkenin yapamayacağı bir şeyi yaptı.. tepkisini en sert tonda bildirdi...

Orda şov yapılmaz... Tepki verilir...
Perez bile bu tepki karşısında özür diledi...
Bunu İsrailin resmi internet siteleri yazıyor... özür dilediğini...
Ama içimizdeki muhalefet yahudilerden beter çıktılar... :ph34r:

daha ne denebilir ki...
ulen muhalafet burda muhalefetlik yaparsa bu resmen ihanettir.ulen senin orda basbakanini ezmeye calisan adamlar varken sen nasil muhalefetlik yaparsin? asil ihanet hainlik budur!!!!
 

ashabulyemin

Profesör
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
3,389
Reaksiyon puanı
20
Puanları
0
elbruz46
kardeşim bir erdoğan tutturmuş gidiyorsun!!!
bu ülkede yiğit sadece o mu var
yalçın küçüğün kongrede yaptığı konuşmadan haberin yok dinlede konuşma nasıl yapılır gör!!!!
genel başkanımız silivride estergonu yeniden feth ediyor!!!!
elbruz46 sana bir soru
zafercem kardeşimizin kargalarla problemi var onları klavuz edinmiş
ilgili atasözüüünü hatırladınmı
 

xxheroesxx

Öğrenci
Katılım
30 Ocak 2009
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
başbakana helal olsun çok iyi yaptı dünya ya kim haklı kim haksız gösterdi başbakanı bi çok devlet haklı bulurken bizim içimizden halen olumsuz yorumlar yapıyolar ben o kişileri fesat buluyorum her babayiğit çıkıpta bu şekil konuşamaz tırsar ...başbakana helal olsun
 

kutadgu bilig

Asistan
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
136
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
elbruz46
erdoğan'ın yahudi cesaret madalyasını gördün mü ödül nasıl alınırmış gör!
genel başkanımız abd'de cia güdümünde dünyayı fethederken
elbruz46 sana bir soru
ashabulyemin kardeşimizin kargalarla problemi var onları klavuz edinmiş
ilgili atasözünü hatırladın mı :D:D:D
 

winstoncash

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2008
Mesajlar
1,201
Reaksiyon puanı
18
Puanları
0
Ben bu kadar kansızlık görmedim.Kendi ülkesinin başbakanının onurlu bir tavır sergilemesini sindiremeyecek kadar şerefsizini görmedim.İnsanlıktan nasibinin almamışlık bu olsa gerek.Peres bile bu kadar kansız değil.İsrail cumhurbaşkanı karşısında önünü ilikleyip, iki büklüm olacak onursuz başbakanlar layık size.Siz onu hakediyorsunuz.
 

kutadgu bilig

Asistan
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
136
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
başbakana helal olsun çok iyi yaptı dünya ya kim haklı kim haksız gösterdi başbakanı bi çok devlet haklı bulurken bizim içimizden halen olumsuz yorumlar yapıyolar ben o kişileri fesat buluyorum her babayiğit çıkıpta bu şekil konuşamaz tırsar ...başbakana helal olsun
Sen bunun gerçekten samimi olduğuna inanıyor musun? Bekle 2-3 gün içinde bunun kokusu çıkar. Başbakan dün basın toplasında tepkim moderatöre dedi. SDN moderatörleri kulağınız çınlasın. Yani her zamanki gibi 180 derece döndü. Başbakanın bunu yapması yeterli değil. Türk Telekom'u yahudilere kim sattı... Adamın ben 7 yılda yaptığına bakarım. Benim işim şakşakçılık değil ben icraate bakarım. Başbakanın söylemlerine alışık olduğum için yapılan tezgahın farkındayım. Bu söylemler seçimlere dönük.

Var sayalım ki inandım. Eee bunlar Türkiye'nin karnını doyurmayacak ki. Normal olması gereken bu değil mi? Neden pohpohluyorsunuz ki? Şimdi icraat zamanı CHP'nin teklif ettiği İsrail'i kınayalım teklifini umarım kabul eder ve meclisten geçirir, aldığı Yahudi cesaret madalyasını geri verir, İsrail ile askeri anlaşmaları iptal eder. Bunları yaparsa kendisine helal olsun diyeceğim. Yapacağını ise hiç sanmıyorum.
 

myefsane

Dekan
Katılım
15 Eylül 2006
Mesajlar
6,951
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
yaw şov diyorsun...Baykal da o şavu yapabilecek G.. var mı?
puhahahha

Babakanımız için yok yahudilerden onu aldı bunu aldı alsana kapak Resmen adam sesini kes yoksa ben keserim dedi. Yahudi işbirlikçisi diyenlere kapak olur bu ayrıca birde diyorlar ki seçim reklamı ulen böyle seçim reklamına can kurban böyle bir kafa tutmayı yapsında hangi parti lideri yaparsa yapsın ....
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
 

K46

Asistan
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
355
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ben bu kadar kansızlık görmedim.Kendi ülkesinin başbakanının onurlu bir tavır sergilemesini sindiremeyecek kadar şerefsizini görmedim.İnsanlıktan nasibinin almamışlık bu olsa gerek.Peres bile bu kadar kansız değil.İsrail cumhurbaşkanı karşısında önünü ilikleyip, iki büklüm olacak onursuz başbakanlar layık size.Siz onu hakediyorsunuz.

Ayakta alkışkayaraktan, noktasından virgülüne kadar imzamı atıyorum.
Siyonistler bile bu kadar kansız ve insafsız değiller.
Yiğidi öldür hakkını inkar etme diye bir söz var.
Ama bunlar hayatlarında yiğit görmemişler ki, nereden bilecekler...
Ama anketlere bakılırsa, halkın her kesiminden %95 gibi büyük bir kesimi başbakanı desteklemektedir, Eh sonuçta büyük bir ülkede yaşıyoruz, içimizde %2-%3 ihanet eden çıkması da normaldir.
 

kutadgu bilig

Asistan
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
136
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Biz kimin hain kimin kahraman olduğunu iyi biliriz. Yarın öbür gün başbakan her zaman ki gibi 180 derece dönerse o zaman ne yapacaksınız merak ediyorum. Şunu da unutmayın hainliği AKP kimseye bırakmaz.
 

malatya

Profesör
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
Başbakanın işi şov. Yaptıkları da seçime yönelik. İşiniz gücünüz şakşakçılık olduğu için gerçeğin farkında değilsiniz. Başbakan samimi ise CHP'nin teklif ettiği İsrail'i kınama çağrısına olumlu cevap versin ve aldığı Yahudi cesaret madalyasını geri versin. Artı tüm askeri anlaşmaları iptal etsin, İsrail büyükelçimizi geri çeksin. Kardeş yanlış anlama ben başbakanın tepkisini olumlu buluyorum ama hiç samimi bulmuyorum. Biz 7 yılda buna benzer başbakanın şovlarını çok gördük sonuçlarında da hiçbir şey olmadı.

şow diyon savunuyon birilerini sen ömründe bizim bu kadar kararlı ve bizi insan yerine koyup gelen varmıydı yada sözümüzü dinleyen vardı.senin particilik damarın agır bastıgı için yaptıgında haklı bi kayırmadı...
 

malatya

Profesör
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
kutadgu bilig ne kadar bilgili insansın gözlerim yaşardı senin gibilerin bu memlekette yaşadıgına..kimden (chp den) ne kadar para alıp burda herkesin yazısına cvp buluyon..
 

xxheroesxx

Öğrenci
Katılım
30 Ocak 2009
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bu olumsuz yorumları yapanlar sizin dediğin gibi davransa gene olumsuz olurdunuz kuyruğun sokup kaçmasınımı istiyordunuz olumsuz yorum yapanlar ölemi daha ii olurdu kafasına vuracaklar konuşturmucaklar oda ses çıkarmıcaktı öylemi ozaman siz bunu istiyordunuz bence iftahar edin burakın artık bukadarda nankör olmayın bu hareketi kim yaparsa yapsın doğru bulurdum..
 

chimera

Dekan
Emektar
Katılım
24 Kasım 2006
Mesajlar
8,773
Reaksiyon puanı
574
Puanları
0
Bu konuyu gündeme taşıyorum ve kutadgu bilig isimli üyeyi daha önce defalarca uyarmama rağmen kurallara uymamasından dolayı 7 gün cezalandırıyorum.
 

freewill

Dekan
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
7,637
Reaksiyon puanı
61
Puanları
48
helal olsun valla herkezin harcı değil ordan çekip gitmek iyi kötü başbakanımızın patladığı anda perese bakarsanız nasıl sıkıştığını anlarsınız. kutadgu biligarkadaşım sen olaya soğuk kanlı bakıyorum tarafsızım diyorsun ama farkında olmadan bana sorarsan orada Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı değil AKP başkanı Tayyip olarak değerlendiriyorsun bu parti naptıda bu kadar kin besliyorsun orasıda ayrı bir konu ;)
 

nsgnc

Profesör
Katılım
6 Nisan 2008
Mesajlar
1,572
Reaksiyon puanı
10
Puanları
38
Ben bu kadar kansızlık görmedim.Kendi ülkesinin başbakanının onurlu bir tavır sergilemesini sindiremeyecek kadar şerefsizini görmedim.İnsanlıktan nasibinin almamışlık bu olsa gerek.Peres bile bu kadar kansız değil.İsrail cumhurbaşkanı karşısında önünü ilikleyip, iki büklüm olacak onursuz başbakanlar layık size.Siz onu hakediyorsunuz.

Simon peresten iyi savunuyorlar israili
 

annttiigs

Profesör
Emektar
Katılım
7 Şubat 2007
Mesajlar
2,589
Reaksiyon puanı
24
Puanları
38
Öncelikle olanı biteni işten geç geldim ve şansa internette gördüm. Daha sonra vidyoları izledim. Buraya kadar bir sorun yok. Aslında burdan sonra da varsa da sorun ben göremedim.

Ben sadece "acaba gerçekten bu bir şov mu olacak, yoksa aa ulan ne oluyor bunlara mı diyeceğim" diye düşünmeye başladım. Yani ben şu anda ortadayım.

Ancak ne var ki orada esip gürlemek ne kadar bizim ruhumuzu okşasa da bundan sonra değişen bir şey olmayacak. Daha bu gün başladılar, israil ile ilişkilerimiz hemen değil ama düzelir falan demeye; ki ortada israil ile bir alıp veremediğinin olduğunu başbakan kendisi " tepkim moderatör'e ( chi sana da lafım var aşağıda :D ) " diyerek aslında ima etmiştir.
Yani çenenizi yormayın atışarak anca burda inlersiniz/inleriz ama vergimizi gene israil'e verir. Bir savaşta uçak dahi kaldıramaz gider oy atar geri geliriz.

p.s ; Bu kim olursa olsun böyle olacak



elbruz46
kardeşim bir erdoğan tutturmuş gidiyorsun!!!
bu ülkede yiğit sadece o mu var
yalçın küçüğün kongrede yaptığı konuşmadan haberin yok dinlede konuşma nasıl yapılır gör!!!!
genel başkanımız silivride estergonu yeniden feth ediyor!!!!
elbruz46 sana bir soru
zafercem kardeşimizin kargalarla problemi var onları klavuz edinmiş
ilgili atasözüüünü hatırladınmı

Hocam senin yorumlarına daha önce de yazdım. Bu ne demektir "!!!!" ? Bir tane virgül, bir tane nokta kullan. Ne sanıyorsunuz ki yani, ünlemleri dizince hiciv mi atmış oluyorsunuz ? Her yorumun aynı tarz. Ve sadece rahatsızlık veren. Hiç bir zaman direk konuşmayan, mümkünse destekçileri de cümlelere katan bir yapın var ( üstteki yorumun son iki satırı ).

( bunu görmek için git ve bak yazdığın tüm yorumlara. Göreceksin ki tarz aynı vs. anlattım işte üstte oku )


Bu konuyu gündeme taşıyorum ve kutadgu bilig isimli üyeyi daha önce defalarca uyarmama rağmen kurallara uymamasından dolayı 7 gün cezalandırıyorum.

Chi, kutadgu bilig neden banlanmıştır bilmem, ilgilenmem de ( nasıl ilgilenmiyorsam :) ) ama benim burada itirazım var. Banlanma sebebi buradaki yazışmalarsa buradaki atışan, 3 e karşı 1'lik bir grup vardı. Ve sadece 1 tanesi bir hafta ceza aldı. Ben açıkcası kararın nedenini bilmediğimi tekrarlayarak. Bu başlığa göre alınmış ise lütfen başlığı tekrar oku. Göreceksin ki 4 * 1 hafta olacak hatta beni de katarsak 5 * 1 hafta olacak :)

Saygılarımla...
 

wbmstr

Asistan
Katılım
5 Eylül 2006
Mesajlar
435
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
Biz kimin hain kimin kahraman olduğunu iyi biliriz. Yarın öbür gün başbakan her zaman ki gibi 180 derece dönerse o zaman ne yapacaksınız merak ediyorum. Şunu da unutmayın hainliği AKP kimseye bırakmaz.

sn tc vatandaşımısın... hiç bir türk devletinin ezilmesine göz yummaz...
 

antilove

Profesör
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
3,580
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
davos fatihi herşey senin gönlünce olsun
durmak yok yola devam
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst