bthnktn
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Aman öldürmesinler sonra kahraman olur. Hazır halk ne olduğunu anlamışken zaten gidecek baştan öldürmesinler de kahraman olmasın adı anılmasın...
Senin cesur başbakanın geçenlerde İsraili beğeniyodu
Hiçbişey olmaz onlar aralarında sevişiyolar. (Sevişmek dediysem karşılıklı yani)
Bu günün liseli bebekleri... Gazetelerde okudukları ile ondan bundan duydukları ile geçmişi özlüyor... Çocuk olduğunuz elinizdeki para ile çikolata alma hesapları yaptığınız dönem ile bu günü karşılaştırmayın... Bir zahmet bilenler eski hükümetlerin dönemlerini görenler konuşsun...
2001 krizini yaşayanlar... Konuşsun...
yavaş..
Türkiyede başbakan öldürmek kimin haddine..
tamam sevmezsin , muhalefetini yaparsında..
makamda oturan birini öldürülmesine sevinenin vatandaşlığından şüphe ederim
nerede o günleerr...
biri de ben![]()
Sevinmen için ölmesine gerek yok.bidahaki sefere yokum dedi zaten,zamanı geldiğinde bırakacak.sabret biraz.
Bir insan, tarih biliyorsa istediği konuyu eleştirebilir. Nedir yani yok şu altındakiler yazmasın filan. Böyle sindirme yazısı olmaz. Herkes istediği fikri savunsun ona bir şey yok, ancak insanları sindirmeyin.
Ayrıca googlelog bir insanın yöneticileri beğenmemesi onu fitneci yapmaz. Dinden örnek vereyim, Peygamber Efendimiz kendi yönetimi döneminde, gidip Yahudi'lere bile fikrini sormuştur. Deli bile olsa uyacaksın, mantığı ne Kuran'da yazar ne de Türkiye Cumhurriyet'in temelinde vardır. Bir kere bir kişiyi eleştirirsen o kişi hatalarını görüp daha iyi işler yapar. Osmanlı bu mantık yüzünden yıkıldı, kimse eleştirmedi yöneticileri, o yöneticiler de kötü yönetimler yaptı.
Tabii ki fitneci yapmaz kardeş.Ama olayı aşırı abartanlar için söylüyorum ben.Ellerinde olsa darbe yapacaklar.Eleştrinin dozunu iyi tutturmak gerekir.
Deli ile demek istediğim,belli bir süre -bu çok kısa olur adı üstünde deli zaten- uymak gerekir.Bu süre birkaç gün olabilir,1 yılda olabilir.Kastettiğim onu ordan alabilmek için doğru yollar kullanılmalı ,doğru bir şekil uygulanmalıdır.Yoksa darbe,karşıt görüşler arası kavga...vs gibi olaylar ile değil.
Hani fitne çıkmayacak bir şekilde insanlar zara görmeyecek şekilde demek istedim.Tabii ki eleştrilecek baştakiler bu fitnecilik değildir.Dediğim gibi herşeyin yol yordamı vardır.Aşırılık olmasından korkum benim.
kendısı de bılıyor zaten bır daha kazanamayacagını ondan dolayı onceden boyle bır zemın hazırlıyor...
tayyyipp gıderken gerıde bolunmus bır ulke artan teror olayları ve hep duzeldı denılen aslında duzelmeyen ekonomı artan ıssızlık & suc olayları vs vs bunların o da farkında oldugu ıcın kazanamayacagını bılıyor ve bır dahasında ben yokum dıyorr...