Soru Erdoğan dalga mı geçiyor, yolsuzluk rüşvet iddiası

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723

Gerçekten dalga geçiyor herhalde artık, bu yetmiyormuş gibi esnafa destek paketi açıklıyor

Sanırsın geçen sene iktidar oldu.

Üstteki söylemi iktidar olmak isteyen ana muhalefet söylemi.

Açıkladığı pakette 3 ay önce iktidar olmuş atılım yapmaya başladı paketi.

Ciddi diyorum 55 yaş üstü tüm siyasiler tarafsız tüm Türkiyeye açıklanacak şekilde bedenen değil ama akıl testine girmeli, geçemeyen emekli edilmeli ülke birilerine duyguyla teslim edilmemeli mantıkla teslim edilmeli

Şaka gibi konuşuyor, ve hala (olmayacakta olsa) doğru dürüst vaatte bulunmuyor, yaptığı tek şey insanları susturmak, kimse konuşmasın konuşacaksada bizi övsün

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

İşte muhalefet iktidar olmak istese EKONOMİK ÇÖZÜM anlatırdı. Gidip saçma sapan Türban tartışması açmazdı. Son 1 aydır anketlerde gene kıpırdanma varmış Kararsız seçmen gene AKP'ye geliyor bu çıkışlar sayesinde. ( Toki diyor borç silme diyor ekonomik reform diyor. Muhalefet gidiyor Sedat Peker diyor HDP'ye selam diyor Selahattin Demirtaş diyor. )

Veya ülke ekonomisine çözüm aramak yerine ABD'lerde gezmezdi. Sayısını unuttuğum ve hiç bir sonuç çıkmayan altılı masa toplantıları ile zaman kaybetmezdi.

Muhalefetin tek yapması gereken ekonomi alanından yüklenmek ve halka çözüm sunmak alternatif sunmak umut aşılamak olmalı ama onun haricinde her şeyi yapıyorlar. Sürekli Erdoğan'ı kötüle halka karamsarlık pompala öldük battık bitti diyerek iktidar olacak sanıyor muhalefet.( İnsan sormadan edemiyor CHP gizliden AKP'ye mi çalışıyor bu kadar kötü siyaset nasıl yapılır.)

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Gerçekten dalga geçiyor herhalde artık, bu yetmiyormuş gibi esnafa destek paketi açıklıyor

Sanırsın geçen sene iktidar oldu.

Açıkladığı pakette 3 ay önce iktidar olmuş atılım yapmaya başladı paketi.

Ciddi diyorum 55 yaş üstü tüm siyasiler tarafsız tüm Türkiyeye açıklanacak şekilde bedenen değil ama akıl testine girmeli, geçemeyen emekli edilmeli ülke birilerine duyguyla teslim edilmemeli mantıkla teslim edilmeli

Şaka gibi konuşuyor, ve hala (olmayacakta olsa) doğru dürüst vaatte bulunmuyor, yaptığı tek şey insanları susturmak, kimse konuşmasın konuşacaksada bizi övsün
Ben bunu Televizyonda gördüğüm zaman ya kanal değiştiriyorum yada Televizyonu kapatıyorum.Yaptığı konuşmaların çoğunda masal anlatıyor.İşin tuhaf tarafı ne biliyor musun? Forumda bunun müslüman olduğuna inanan saflar var.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Evet doğru dalga geçiyor. Ama Akkoyunlular kendileriyle dalga geçilmesini seviyor. Çok istiyorlar bunu.
Herkesin köle gibi çalışıp susmasını istiyor. İnsanların hayat pahalılığından şikayetleri veya yaşadıkları zor hayat umurunda değil. Eğer gerçekten umurunda olsaydı şimdiye kadar çoktan çözüm bulmuştu. Biz de böyle Erdoğan'ı kötülemiyorduk. Sadece başka bir inatçı, yaşlı ve koltuk sevdalısı birisi. Her dediği başka yalan. Yalan rekoru kırmıştır. Guinness Dünya Rekorları kitabına yazmalılar.

Son düzenleme:

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
494
Ak Parti'nin homojen bir yapısı yok. Parti içinde yolsuzluklara karışanlar olmuş olabilir, bürokratlardan yolsuzluklara karışanlar olmuş olabilir. Devlete iş yapan şirket devleti dolandırmaya kalkmış olabilir. Ne yapacaktı, Ecevit gibi yolsuzlukların araştırılmasına engel mi olacaktı?