Erdoğan ; '1 Milyon Suriyeli Sınırımıza Doğru Yürüyor.'

Reaksiyon puanı
10,315
İstanbulda kamboçyalı müslümanlardan ve myanmarlılarda görülmeye başlandı..

Senin yaptığın ırkçılığa girmiyor mu?
Ben o aşağıladığın Mymarlılarla 2000'li yılların başında gittiğim hac esnasında tanışmıştım. Emin ol senin gibi kibirlilerden çok daha medeni, çok daha kültürlü, nazik ve kibar insanlardı. Ne ki tarihin en büyük katliamına, kırımına maruz kalmışlar bugün. Çocuğuyla, kadınıyla, yaşlısı ve genciyle onbinlercesi öldürülmüş, sürülmüş yahut açlığa, susuzluğa mahküm edilmiştir.

Ve sen utanmadan, sıkılmadan kalkıp burada bu insanlarla dalga geçiyorsun. Peygamberimiz bir hadisinde buyurdu ki, "Bir kul kardeşini ayıpladığı bir şeyi kendi yaşamadıkça Allah onun canını almaz"

Yahu biz ne ara bu kadar merhametsiz, gaddar ve acımasız olduk, aklım almıyor vesselam.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Ben o aşağıladığın Mymarlılarla 2000'li yılların başında gittiğim hac esnasında tanışmıştım. Emin ol senin gibi kibirlilerden çok daha medeni, çok daha kültürlü, nazik ve kibar insanlardı. Ne ki tarihin en büyük katliamına, kırımına maruz kalmışlar bugün. Çocuğuyla, kadınıyla, yaşlısı ve genciyle onbinlercesi öldürülmüş, sürülmüş yahut açlığa, susuzluğa mahküm edilmiştir.

Ve sen utanmadan, sıkılmadan kalkıp burada bu insanlarla dalga geçiyorsun. Peygamberimiz bir hadisinde buyurdu ki, "Bir kul kardeşini ayıpladığı bir şeyi kendi yaşamadıkça Allah onun canını almaz"

Yahu biz ne ara bu kadar merhametsiz, gaddar ve acımasız olduk, aklım almıyor vesselam.

Irkçılık nerede yapmış göremedim

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Ülke araplara satılmış bunun adı ırkçılık olmuş...vayyy beee

M

Murat Burç

SDN Okuru

Ben ülkede türklerden hadi bir de kürtlerden başka birini istemiyorum ne yapacağız. Kürtler diyorum ama kürtlükleri de kalmadı.

Ben kendi adıma konuşayım merhametsiz gaddar ve acımasızım. Bu ülke daha kendi yaralarıma derman bulamamış bir de ele mi bakalım
Bana acıyan var mı bu ülkenin milyonlarına potansiyel asgari ücretli köle gözüyle bakılıyor.

Mültecilere harcanan para ile İstanbul yeniden imar edilir en az 5 milyon kişinin can tehlikesi ortadan kalkardı.

Allah akıl vermiş kullanın diye kullansaydılar haklarını arasaydılar.

Bugün kimin başına ne geldiyse hak ettiği için gelmiştir.

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Aynen kardeşim çok doğru..

Ekli dosyalar

• caps_1581513691334cps.png
    caps_1581513691334cps.png
    144.6 KB · Görüntüleme: 130

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Akp nin gizli genelgesi internete sızdı...bunlar bu ülkenin insanlarımızdan gerçekten düşünün...

Ekli dosyalar

• caps_1581597142917cps.png
    caps_1581597142917cps.png
    136.8 KB · Görüntüleme: 141
M

Murat Burç

SDN Okuru
Erkin Cankut bi sen eksiktin, yalan haber, tevziratları ortaya saçmada. Belli ki sen de Sarda ve ikizinin bir başka kopyasısın. Devam edin bakalım, elbet bu yerin üstü varsa altı da vardır. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sevgili Murat, fikirlerin, düşüncelerin sebebiyle sana kızmıyorum, kötü düşünceli, art niyetli de demiyorum. Elbet haklı olduğun çok şey var. Sana cevap olarak tek bir anekdot yazacağım, çünkü ben böyle bir kültür ortamında yetişip büyüdük. Aslında sen de öyle... De, hayat şartları vs. seni farklı düşünmeye tevcih ettiği anlaşılıyor. :)

Hz. Ali'yi bir gün ağlarken görenler, bunun sebebini sormuşlar... Cevap vermiş:
"Yedi gündür soframdan bir insana tek lokma nasip olmadı, demiş. Sadece
kendini düşünen nefisperest bir Müslüman durumuna düştüğüm için ağlıyorum"
Ben HZ Ali değilim bu dünyada Hz Ali seviyesinde bir insan da yok.

Her şeyi yanlış yapanların üstüne bir de suriyeli beslenmesine ben katlanamam. Bu ülkenin sorunu suriyeli refahı değil kendi problemleridir. Kendi problemlerini çözmeden ona buna yardıma koşmak var olduğumuz bataklıkta daha da aşağı düşmeye sebep olay bu kadar basit.

Bugün esadın altında halkın bir kısmı var sorarım size bu mülteciler ile gelen halkın farkı ne de o halk yerinde dururken bunlar bombalanıyor bunlar kaçıyor?
Var olan düzene ne diye isyan ettiler de ülkelerini emperyalistlere param parça ettirdiler?

Bu ülkenin 1. Sınıf insanları vatandaşlarıdır suriyelilere ve diğer mülteciler değil.

Onların sorunları ve refahı çözülmeden kimsenin sorunu çözülemez. Ortadoğuda tek mülteci alacak ülke biz değiliz tek insanda biz değiliz tek Müslüman da biz değiliz.

Petrol zengini Arap ülkelerine defolup gitsinler ciddiyim.

Ben asla ve asla bu ülke adına yapılan adımların hepsi yanlışken başımıza musallat edilmiş mülteci belasını kabul etmem.

Bu ülke bana göre artık iflah olmaz bana göre.
Eskiden ülkemi severdim şimdi kendi başımın çaresine bakacağım. İmkanım olursa gideceğim inşallah. Üniversite öğrencisiyim yurt dışı için bütün programları dikkatlice takip edip uygulayacağım. Dünyaya bir kez geliyoruz. Dert tasa çekemem kimseyi düşünemem. Bu ülke düzelsin diye elimden geleni yapamam herkes istediği şekilde yönetilir.

Biz ne bir batı ülkesiyiz ne de müslüman doğu ülkesi yaptığımız tuttuğumuz hiç birşeyi de tutarlılık yok.

Ne dünya işlerimiz iyi ne ahiret işlerimizde bir hayır var. Şansa yaşıyoruz ben de öyleyim.

Bakın mesela çok absürt bir örnek getireyim bu konu hakkında. Zaten bu anlatacağım uzun süredir aklımı kurcalıyordu. Cinsellik.

Ben bu konularda büyük küçük birileri ile konuşmayı saygısızlık edepsizlik saymam çekinmem. Bunlar çözülmesi gereken hayatın gerçekleri.

Batıda cinsellik tabu değildir doğuda tabudur ama çözümleri vardır.

Batıda cinsel ilişki 16 yaşından itibaren başlar kafa rahat kapris trip yok, susayan suyu içiyor susuzluğun acısını çekmiyor yani. Düzenli seks hayatı var. Herşeyi anlattıktan sonra bir bilgi daha vereceğim.

Doğuda cinsellik tabudur fakat herkes erken evlenir sorun olmaz. Evliliklerde ağır yükler bindirilmez. Düzenli seks hayatı var.

Türkiye'de cinsellik gibi insana verilen en büyük ihtiyaç bile doğru dürüst bir zemine oturmuş değil.

Bizde seks tabudur. Ama erken evlilik olmaz. Evlilikler zorlaştırılır feminist yasalar ile erkeğin başı böcek gibi ezilir.

Düzenli seks hayatı olmayan gençlerin kafası bulanık olur. Kız erkek fark etmeksizin enerjisini boş havaya harcar. Stres yapar. Çoğunluk bastırır. Bastırmayan azınlık olmadık işlere başvurur.

Bu ülkede damacanaya, eşşeğe tecavüz eden yok mu? Var. Neler neler var.

Biz daha bu kadar temel bu kadar insan hayatında olağan bir rol oynayan durumu bile zorlaştırıp çirkenleştiriyoruz. Aile kurumu çöküyor, batıda ki gibi bir hayat da yok ama.
Çok absürt ve alakasız örnek gözükebilir ama durum bu.
Bir işey daha türkiyede Hıv gibi cinsel hastalıkların yayılımı inanılmaz hızla artıyor çünkü korunmayı Bike bilmiyoruz. Avrupada bu oran düşüyor.

En temel problemleri bile çözememiş daha da bozarken 6 milyon insanı beslemeye çıktın delik çoraptan çıkan parmak gibi.

SeKoLoJiK

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
47
Kardeş bunlara bisey anlatmana gerek yok anlamazlar. Bunlar ebu cehilin soyundan gelme. Baksanıza baskanlari ibb de herşey güzel olacak dedi, tatilden gelmek bilmiyor. Dediği gibi herşey kendisine güzel. Halkını takan kim. Onlara laf ederlermi hiç. Varsa yoksa Akparti yada Erdoğan. Parti liderleri her gün başka pot kırıyor ama hiç onunla ilgili isyan ettiklerini gördünüz mü? Bunların derdi Türkiye gelişmesin, batının uşağı olsun. Kukla olmaya alışmışlar. Suriyelilerin yerinde olsalar ne yaparlardı acaba çok merak ediyorum.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Ülkenin gelişmemesini istemekle ne alakası var bu konunun yapmayın arkadaşlar yaşınız 10mu 12mi bilmiyorum ama böyle saçma yorumlar yapmayın.

Ülkenin geleceğini düşünmüyorsunuz , 10 sene sonrasını düşünün ülkenin her 10 kişiden 3ü suriyeli olacak , ayıp size ya , bu ülke nasıl kazanıldı nasıl kaybediliyor..

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
içimizdeki mankurtların mesajlarına yanıt seyyah zaten Mankurt yazık memlekete beyinler yanmış gerçek olan budur...

memleket araplara satıldı türkiye araplara satıldı Hafter nerdesinnnnn....gel kurtar memleketi...esad bile araplar için savaşıyor....

Gerçekler açığa çıkmaya başladı....

Ekli dosyalar

• caps_1581679866770cps.png
    caps_1581679866770cps.png
    134.3 KB · Görüntüleme: 127
  • caps_1581680239223cps.png
    caps_1581680239223cps.png
    174 KB · Görüntüleme: 133
  • caps_1581684619297cps.png
    caps_1581684619297cps.png
    154.4 KB · Görüntüleme: 124