Eraser 5.82

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Eraser,bilgisayarınızdaki veriyi geri döndürülemeyecek şekilde silen bir güvenlik yazılımıdır.Seçilen kalıplarla birkaç kez silinecek verinin üzerine yazar.Kullanımı kolay bir arayüzü vardır.FAT32 ve NTFS destekler.Kullanıcı tanımlı görevler atanabilir.İçerik menüsünde "Erase" seçeneği olarak görünür.

Eraser ile;
- Bütün sabit disk
- Dosyaları ve klasörleri
- "Silindi" görünen dosyaları ve klasörleri
- Şifrelenmiş dosyaları ve sürücüleri
- Sıkıştırılmış dosyaları ve sürücüleri
- Ağ dosyaları
- Floppy diskleri, CD-RW, DVD-RAM, DVD-RW
- index.dat dosyası (sistem yeniden başlatıldığında)
- Geri Dönüşüm Kutusu içeriği
- Windows geçici dosyaları
- İnternet cookie'leri
- Swap dosyaları
- İnternet önbelleği
- Veri kurtarma yazılımlarıyla ulaşılamayacak şekilde silinebilir.

6941eraser01.gif

İNDİR=
http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=eraser&filename=eraser582setup.exe&use_mirror=switch

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
paylaşım için saol anticor yararlı bir programa benziyor ;) :)

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Teşekkürler, ihtiyacım yok ama aklımda bulunsun.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Sakat dosya sahipleri için mutlaka kullanılacak bir yazılım :) Sakat dosya derken sanırım herkes kendince bir şeyler anladı. Bunu, Ashampoo'nun optimizasyon yazılımları da yapıyor. Han, hem registry düzenlesin, hem performansı artırsın hem de böyle dosya silsin derseniz Ashampoo Winoptimizer tavsiye ediyorum.

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Troy dedi ki:
Sakat dosya sahipleri için mutlaka kullanılacak bir yazılım :) Sakat dosya derken sanırım herkes kendince bir şeyler anladı.Bunu, Ashampoo'nun optimizasyon yazılımları da yapıyor. Han, hem registry düzenlesin, hem performansı artırsın hem de böyle dosya silsin derseniz Ashampoo Winoptimizer tavsiye ediyorum.
Programı ilk duyduğumda geçici dosyaları siliyor sandım ama sandığımdan çok farklı birşeymiş ???.Bilgisayarımda o kadar önemli birşey yok,yani pek işime yaramadı.Yine de hoşuma giden bir program,sizlerle paylaşmak istedim. 8)

ekinoks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çoktandır bende var fakat yok edeceğim herneyse tek tek işaretleyip siliyordum..
bunu daha pratik nasıl kullanılacağına dair veya ekstrem bir şeyi varsa bilende yazarsa çok güzel olacak.... :)

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14

Güzel programmış bi deneyelim. ;)

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar daha önce geri dönüşüm kutusu ile sildiğim dosylarımın format atsam bile tekrar çağırlmaması için BU programı kulanabilirmiyim. Kullanımını anlatırmısınız?