Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar. Şu an elimde Canon'un birkaç yıllık bir yazıcısı var. Sıkıntı yapmaya başladı artık. Ayrıca kartuşları da tuzlu. İnternette gezinirken Epson'un yazıcılarını görmüştüm. Bir müddettir araştırıyorum. Makineler biraz pahalı ama 4000 sayfadan 12.000 sayfaya kadar çıktı verdiğini düşündüğünüzde, ve mürekkepleri de 25 tl gibi olunca baya makul geldi. Acaba aramızda bunlardan kullanan var mı? Bazı yerlerde olumsuz yorumlar gördüm. Biraz ihtiyatla yaklaşıyorum.

Örnek olarak baktığım birkaç model şunlar :

Epson L365 Tarayıcı + Fotokopi + Wi-Fi Mürekkep Tanklı Fiyatı

Epson L210 Tarayıcı + Fotokopi + Mürekkep Tanklı Yazıcı Fiyatı

Bunlar dışında da öneriniz varsa beklerim. Tarayıcı özelliği olması da önemli benim için. Şimdiden teşekkürler.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Epson yazıcıyı yıllardır kullanıyorum kolay dolum yapan tıpalı seffaf kartuşları var çok ucuza geliyor hp gibi canon gibi kartuş donma riski yok, ama 2 seneden sonra epsonunda kafa donma sorunu var 2 seneden sonra Bakım menüsünden sürekli kafa temizleme yaptırtmak gerekiyor hatta bazen peşpeşe 3 veya 4 kere kafa temizletmeyince çizgi çizgi çıkıyor resimler yazılar.

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Epson yazıcıyı yıllardır kullanıyorum kolay dolum yapan tıpalı seffaf kartuşları var çok ucuza geliyor hp gibi canon gibi kartuş donma riski yok, ama 2 seneden sonra epsonunda kafa donma sorunu var 2 seneden sonra Bakım menüsünden sürekli kafa temizleme yaptırtmak gerekiyor hatta bazen peşpeşe 3 veya 4 kere kafa temizletmeyince çizgi çizgi çıkıyor resimler yazılar.
sizdeki modeli nedir acaba?

şikayetvar'dan baktım. biraz daha eski modellerde sıkıntılardan bahsediyorlar. mesela L355. şimdi ise 365 var. Belki biraz daha düzelme imkanı vardır diye umut ediyorum. Ayrıca servisi sıkıntı diyorlar. Bu konuda bir tecrübeniz oldu mu? Yani 2 senede bir ürün değiştirmeyecez, 2 seneden sonra servis sıkıntı çıkarırsa pek bi anlamı da olmayacak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

örnek şikayetler mesela :

https://eksisozluk.com/entry/50903574
https://eksisozluk.com/entry/32781444

bunlar yanında olumlu yorumlarda var elbette ama.

yukardaki iki modeli kullanan birileri çıksa da bişeyler söylese keşke :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
yazıcılar bizim elimizde kalıyor lexmark x3300 ve hp deskjet d1000 ja110 buda mortladı epson takograflara da yazıcı ünitesi yapıyor nokta vuruşlu 5 iğneli çok manyak bişey tamiri kolay 100 bozuk printer olsun parça birleştir 90 tane sağlam printer olur elinde...
hangi model ve kaç lira? buda elimizde kalır mı? robot malzemesi olucaklar yakında...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ucuz yazıcıların kartuşları daha pahalı oluyor yanlış mı?

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
yazıcılar bizim elimizde kalıyor lexmark x3300 ve hp deskjet d1000 ja110 buda mortladı epson takograflara da yazıcı ünitesi yapıyor nokta vuruşlu 5 iğneli çok manyak bişey tamiri kolay 100 bozuk printer olsun parça birleştir 90 tane sağlam printer olur elinde...
hangi model ve kaç lira? buda elimizde kalır mı? robot malzemesi olucaklar yakında...
ilk mesajdaki verdiğim linklerdeki ürünlere ne dersin hocam?

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
çok kazık onlar wifi olupta lazer olan yazıcı daha ucuzdu ne kadar çıktı alıyorsun? resim basıcan mı?
resim alacağımı hiç sanmam. bol miktarda siyah çıktı , nadir şekilde renkli alırım. ama tarayıcıyı da sık kullanırım. kablosuz olması pek önemli değil. iş yerinde kablolu internet var ama belki ilerde evde kullanırsam işe yarar. ama aradığım bir özelliği değil.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
resim alacağımı hiç sanmam. bol miktarda siyah çıktı , nadir şekilde renkli alırım. ama tarayıcıyı da sık kullanırım. kablosuz olması pek önemli değil. iş yerinde kablolu internet var ama belki ilerde evde kullanırsam işe yarar. ama aradığım bir özelliği değil.
SAMSUNG XPRESS M2070W FOTOKOPİ, TARAYICI, Wi-Fi LASER YAZICI - Vatan Bilgisayar
buna bak.
v2-77768-2_medium.jpg
v2-77768-3_medium.jpg
v2-77768_medium.jpg