Eps Dosyası Nasıl Editlenir ?

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde bir eps logo dosyası var ve üzerindeki yazıyı değiştirmem gerek ama beceremedim yazıyı seçili hale getiriyorum tüm yazı seçiliyor fakat o yazıyı edit edip başka bir şey yazmak istiyorum yapamadım Illustrator den anlayan arkadaşım varsa bana yardım ede bilirmi resimli anlatım veya hazır videolar bula bilirse çok sevinirim öğrenmek istiyorum lütfen arkadaşlar.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Convertli ise yazıyı editleyemezsin. Önce grubu bozman lazım.Shift + Ctrl + G kısayolu ile nesneyi seçtikten sonra grubu boz. yada sağ klik ungroup. Ondan sonra T kısayolunu kullanarak ne istiyorsan yaz. Bu kadar.

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha önceden yazılmış bir yazıyı editlemek istiyorum bir grup halinde değil bütün katmanları açık şekilde,size dosyayı özelden göndersem bana yardımcı olurmusunuz lütfen editlemeyi öğrenmeyi çok istiyorum

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öğrenmek istiyorsan bana göndermen biraz hazıra konmak olur. :) Katman açık olması onun convertsiz olduğu anlamına gelmez. Genelde netteki hazır vektörler convert edilir. Üst menüden Select - Object - All text object tıkla bakalım. istediğin yazı seçili hala gelecek mi ?

Dediğim gibi o yazıyı oradan çıkarmak istiyorsan grubu bozacaksın. Daha sonra seçip sileceksin. İstediğin yazıyı yazabilirsin. yada çift tıklarsan seçili nesneye grubu bozmadan erişirsin.

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Select - Object - All text object aktif halde değil çünkü katmanlar açık olduğundan sanırım,istediğim yazı seçili hale geliyor ama editlenmiyor :( özelden bir mesaj attım lütfen ilgilenirsen çok sevab hayır alacaksın