Epox Ep-9nda3j Driver

RoMeOoO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

EP-9NDA3J Epox marka model anakartımın driver sorunu var ve kendi sitesinde de indirmiyor... Elinde olan veya link verebilecek olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Not: internette birtane full indirdim ama hiç işe yaramadı :(

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Epox'un sitesinden hiç bişey inmiyor bu doğru ama benim de Epox 8HDAI Pro serisi anakartım var böyle bi sorun yaşamadım neyseki :) Driver sorunu derken hangilerini yükleyemiyorsun?

RoMeOoO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütün driverları lazım... Epox çok iğrenç bir anakart aslaaa ama aslaa tavsiye etmiyorum... Şuan ses driverı kuruldu ama yinede çalışmıyor ses alamıyorum hiç bir şekilde...

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İşletim sistemin nedir? Biliyorum bence de Epox çok kötü ama eski teknoloji olmasından olabilir çünkü piyasada kalmadı artık en azından ben görmedim :)

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Epox sitesini inceledim suruculeri indirirken (eger herhangi bir indirme yoneticisi program kullanmiyorsaniz) sizden ftp kullanici adi ve sifresi isteyecektir.Bu nedenle indirememe sorunu yasamissiniz sanirim. Indirme islemini su sekilde yaparsaniz suruculeriniz sorunsuzca kurulacaktir:

-Filezilla Client programini indirin ve kurun ( FileZilla - The free FTP solution )
-Programi acin ve Sunucu: 72.245.251.214 , Kullanici adi: epoxsupport , Parola: epoxsupport olarak girin ve ftp'ye baglanin
-Baglandiginizda sag bolmeden anakartinizin modelini secin ve indirin