DiabloGG
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Daha önce epinkolik(.)Com'den oyun alan var mı? FIFA 21 alacağım 249 TL'ye, tasarımı güzel ama güven vermiyorlar.
100 tl daha çıkmıyor hocam maalesef.Ben de Fifa 21 alacağım ve geçen sene olduğu gibi Durmaplay sitesini tercih edeceğim. Size de öneririm. Sırf biraz daha ucuz diye bilmediğim bir siteye yanaşmam açıkçası.
Kod olarak hocamHocam kod halinde satmıyorsa o siteye bulasmayın hesap verecez falan ayagina combolist satan dolandırıcılar dolu
İyi bir araştırın madem hocam. Paranız yanmasın. Daha ucuza güvenilir bulursanız konuya atarsanız sevinirim ben de.100 tl daha çıkmıyor hocam maalesef.
Tabii hocam, başka bir forum sitesinde fifa 20 alan bir arkadaş sorun çıkmadığını söylemişİyi bir araştırın madem hocam. Paranız yanmasın. Daha ucuza güvenilir bulursanız konuya atarsanız sevinirim ben de.
Takipteyim, ben de bir bakınıp buraya yazacağım.Tabii hocam, başka bir forum sitesinde fifa 20 alan bir arkadaş sorun çıkmadığını söylemiş
O nasıl olacak hocam. Sanırım ortak aldığınız kişiyle aynı anda online giremezsiniz. Site konusunda bence doğru tercihi yapmışsınız ama.Durmaplay'den 2 ortakla almaya karar verdim, 11 Ağustos'da siparişi vereceğim, 110 tl verebilecek bi' ortak arıyoruz, katılmak isteyenler PM ya da kulcumuzo37@gmail.com adreisnden ulaşabilir, PaPara olmalı mümkünse.
2 ortak off,1 tanesi online, 2 arkadaş buldum da eski düşman çıtkılar herhalde.O nasıl olacak hocam. Sanırım ortak aldığınız kişiyle aynı anda online giremezsiniz. Site konusunda bence doğru tercihi yapmışsınız ama.
Ha yok zaten hocam, 2 ortak offline zaten online oynayacak alacak arkadaş 110 tl verip.Hmm. Ben tercih etmem öyle online için alıyorum zaten.