_Zaur_
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 20,449
Tahmin konusuna geri dönelim
Epic yine bişeyler çeviriyor sonu hayrola.

Malesef kapı iyi mühürlenmiş. Akrasında ne var kim bilir?
Pek güzel oyunlar sayılmaz. Umarım yanlıştır.Ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır.![]()
What's free on the Epic Games Store right now?
Stay up to date on what games Epic is giving away each week.www.pcgamer.com
Baya da havalı gözüküyor epic gamesten 16 hazirana kadar haftada 1 oyun verirse 5 oyun vermiş olacak şuan bir tanesi verildi kaldı 4 tane.Malesef kapı iyi mühürlenmiş. Akrasında ne var kim bilir?
Epicin ağzına verdiği kişi biz oyuncular oluyoruz galiba
Borderlands 3 aşırı iyi bir başlangıç bu arada. eğer diğer oyunlarda aynı kalite ve üstünde olursa çok iyi olur.Leydiler ve centilmenler bugün epic games borderlands 3 verdi tahmin konusundan da bildirim gelmedi birazcık gecikmişim epic iyi başlangıç yaptı borderlands 3 ile birlikte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya da havalı gözüküyor epic gamesten 16 hazirana kadar haftada 1 oyun verirse 5 oyun vermiş olacak şuan bir tanesi verildi kaldı 4 tane.
Epicin ağzına verdiği kişi biz oyuncular oluyoruz galiba![]()
Ben tekte aldım. Launcheri kapayıp tekrar deneyin.Ağalar herşey iyide sipariş et penceresini geçemiyorum ve oyun kütüpaneme eklemiyor.
Düğmeye tıklıyorum sipariş et`e. Loading sürekli dönüyor.
Yapmadığım kalmadı. Hesapı kökten kapatıp geri açmakta istemiyorumBen tekte aldım. Launcheri kapayıp tekrar deneyin.
Yoğunluktan dolayıdır.Yapmadığım kalmadı. Hesapı kökten kapatıp geri açmakta istemiyorum
Yarın da vermeseler hesapı kapatıp açarım.
Unutmuşum gizemli oyun verdiklerini umarım bu da ilki gibi olur.1 Saat sonra oyun açıklanıyor bakalım ne verecekler.
Bishock serisini verdi güzel oyunlar. 3 tane daha oyun verecekler hiç sızıntı falan çıktı mı ekstra olarak ?Unutmuşum gizemli oyun verdiklerini umarım bu da ilki gibi olur.
Oyun verildi bioshock serisini verdi.
Şu sıra sızmalar yok.Bishock serisini verdi güzel oyunlar. 3 tane daha oyun verecekler hiç sızıntı falan çıktı mı ekstra olarak ?