28 Kasım 2022 #1 A ahmetblgn Öğrenci Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 20 Epic gamesten indirdiğim control açılmıyor hata kodu falan da yok tepki vermiyo doğrulama da yaptım epic games üzerinden sizce sorun nedir?
Epic gamesten indirdiğim control açılmıyor hata kodu falan da yok tepki vermiyo doğrulama da yaptım epic games üzerinden sizce sorun nedir?
29 Kasım 2022 #2 niyazi5859 Müdavim Müdavim Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 5,582 Çözümler 5 Reaksiyon puanı 5,094 Puanları 1,708 ahmetblgn dedi ki: Epic gamesten indirdiğim control açılmıyor hata kodu falan da yok tepki vermiyo doğrulama da yaptım epic games üzerinden sizce sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Görev yöneticisinden gir kontrolü kapat sonra yeniden epicten aç.
ahmetblgn dedi ki: Epic gamesten indirdiğim control açılmıyor hata kodu falan da yok tepki vermiyo doğrulama da yaptım epic games üzerinden sizce sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Görev yöneticisinden gir kontrolü kapat sonra yeniden epicten aç.
29 Kasım 2022 #3 D delete user Müdavim Müdavim Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 3,536 Çözümler 2 Reaksiyon puanı 3,781 Puanları 358 Epic Games dosyasına gir>Control oyununun kurulu olduğu yere> control.exe başlat.