Enteresan bir sebeple oyun açılmıyor

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhabalar arkadaşlar umarım sorunuma çözüm bulabilirim.
Win8 işletim sistemi kullanmaktayım. 2GB ram ile CS 1.6 açılıyor idi. Yetersiz bulduğum için gittim tek slot 2GB ram aldım.
2+1= 3GB ram yaptım. Ancak taktığım zaman bu sefer CS 1.6 tıkladığım da oyundan atıyor. veya bazen hiç açılmıyor.
Çok uğraştım uyumluluk mevzularını çok kez denedim ancak bir türlü açılmadı. Diğer oyunlarda hiçbir sorun yok ancak C.S 1.6 böyle yapmakta..
lütfen yardım edin... !!!!

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Oyundan atarken herhangi bir hata falanda belirtmiyor sanırım ? büyük ihtimal hl.exe'den olabilir. yada oyunun ayarları değişmişte olabilir. oyunu silip yeniden kurmayı deneyin. denetim masası dahil emin olun iyice. regeditden'de silin valve klasörü olarak bulunur. hkey_current_user > software > Valve yazan klasörü silin. tekrar kurduğunuzda yeniden çıkar default ayarlı olarak. Cd-key isterse AAAA veya 3333 yazmanız yeterlidir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Oyun Crack li muhtemelen oyunda sıkıntı vardır.

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
çok çok çok teşekkür ederim şimdi dediklerinizi yaptım. memory 10mb hatası verdi sonra uyumluluk windows xp sp2 yaptım ve düzeldi ve varsa xp de var bunu anladım sade temiz başarılı bir işletim sistemiydi:)
şuan girebiliyorum. ancak serverlistler görünmüyor onu çözmeye çalışıyorum :)

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
çok çok çok teşekkür ederim şimdi dediklerinizi yaptım. memory 10mb hatası verdi sonra uyumluluk windows xp sp2 yaptım ve düzeldi ve varsa xp de var bunu anladım sade temiz başarılı bir işletim sistemiydi:)
şuan girebiliyorum. ancak serverlistler görünmüyor onu çözmeye çalışıyorum :)

Buradan Türk sunucuları mevcuttur.
http://www.gametracker.com/search/cs/TR/

Aynı şekilde Avrupa sunucularıda buradadır.
http://www.gametracker.com/search/cs/