EnPara kart bilgisi ?

Red-Kit-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bu enpara kartı gördüm internette. Havala ücreti filan yokmuş. Acaba diğer kartlara (paypal,ininal vs. ) göre avantajı nedir ? Nasıl bir karttır ?

Umut Can ORAL

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Öncelikle şöyle söyleyeyim başvurduğun anda ayağına kadar gelip kartını teslim ediyorlar. Ayrıca müşterilerle çok ilgili ve samimiler geçen günlerde Enpara'yı en çok kullananlardan biri olduğum için bana usb hediye ettiler. Faiz oranları çok iyi ( yatırım yapıcaksan )

Red-Kit-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle şöyle söyleyeyim başvurduğun anda ayağına kadar gelip kartını teslim ediyorlar. Ayrıca müşterilerle çok ilgili ve samimiler geçen günlerde Enpara'yı en çok kullananlardan biri olduğum için bana usb hediye ettiler. Faiz oranları çok iyi ( yatırım yapıcaksan )
Öyle kredi filan çekeceğim yok ta ben onu içine para yükleyip kullanmak için alacağım. Çoğu yerde avantajı fazla onun için

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Çıktığında beri kullanıyorum. EFT ücreti yok, ayda bir kez istediğim atm'den para çekiminde ücret kesimi yok. Google Play ve App Store'dan alınan uygulama ücretlerinin yarısını iade ediyorlar ve bir çok değişik kampanya. Bugüne kadar yaptığım işlemlerde 7.200 TL işlem masrafından kurtardı beni.