Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,854
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,303
Puanları
113
Yaş
39
35729535-4de9-4fa1-acc9-ac009798f97a.jpg

Paramparça, Kış Güneşi, Kördüğüm gibi dizilerin yapım şirketi Endemol Shine Türkiye yeni sezona sıkı hazırlanıyor! Endemol’ün yeni sezonda ekrana gelecek olan 2 yeni dizisi belli oldu!

ENDEMOL’ÜN YENİ HEDEFİ TUBA BÜYÜKÜSTÜN!
Endemol’ün yeni sezondaki ilk dizisinin konusu babası çocukken mafya tarafından öldürülen ve polis olarak babasının intikamını almaya çalışan bir kadının bu zorlu yolda karşısına çıkan tüm tehlikeleri ve yaşadığı aşkı ele alıyor. Dizideki kadın karaktere hayat vermesi için Endemol Tuba Büyüküstün‘e teklif götürdü.

tuba-büyüküstün-1.jpg


Şu sıralar Ferzan Özpetek’in yeni filminde rol alacak olan ve çekimleri devam eden İstanbul’un Kırmızısı’na yoğunlaşan Büyüküstün’ün dizinin konusunu ve dizideki kadın karakteri çok beğendiği ancak kabul edip etmediği hakkında henüz bir kesinlik yok.

TOLGAHAN SAYIŞMAN’DAN YENİ DİZİ!
Sezon sonunda ekranlara veda etmeye hazırlanan ‘Asla Vazgeçmem’ dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolgahan Sayışman ise Endemol Shine ile anlaştı.

tolgahan-sayışman-1.jpg


Dizide bir anda büyük bir gerçekle yüzleşecek ve hayatındaki tüm değerli kişileri geride bırakıp yeni bir sayfa açacak olan bir adamın yeni hayatına adapte olma süreci ve hiç beklemediği anda nefretten doğan büyük bir aşk hikayesinde yer alacak. Yeni sezonda Show TV’de ekrana gelecek olan dizide Tolgahan Sayışman’a eşlik etmesi için Fahriye Evcen’e teklif götürüldüğü ve Evcen’in de dizi teklifine sıcak baktığı söyleniyor.

TVAktüel
 

pesimist

Rektör
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,008
Puanları
113
Yaş
40
Tolgahan çok itici değil mi? Hiç izlemiyorum bu adamın dizilerini.
 
Üst