En utandığın zamanı hatırlıyor musun?

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramında stadyumda dans ediyorduk böyle şekil şekil okula verdiğimiz 3 ytl ile bize verilen eşofman eğilince yırtılmıştı :D

İşte o zaman cok utanmıştım..

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hatırlamak istemiyorum o kadar çok ki :D

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ortaokul ve lisede olmak üzere iki kere uzun eşek oynarken pantolonum yırtılmıştı :$ %(

sincap001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
titanyum hadi açılabilirsin yabancı yok :)

sincap001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilkokul 1.ci sınıfın ilk günlerinde öğretmen kim şarkı söyleyecek dedi sınıfa, kimse parmak kaldırmayınca (üstüme ne vazifeyse) ben söylerim dedim :)
tahtaya cıktığımda aklımda hiçbir şarkının olmadığını farkettim ve doğaçlama bişeyler söyledim. herkes alkışladı ve yerime oturdum.
tenefüste öğretmen beni öğretmenler odasına çağırttırdı ve sınıfta söylediğin şarkıyı burda da söyle dedi, yıkılmıştım çünkü doğaçlama yaptığım için aklımda hiçbirşey yoktu, renkten renge girdim halen unutmam :))))

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Lise 1'de Yozgat'ın Yerköy ilçesindeyim. Neden derseniz uzun hikaye :) Ben sadede geleyim.

Beden dersinde rahatsızdım sınıofta uyuyayım dedim. O ara çok tutucu olunduğu için kızların eşofmanla dışarıda görülmesi sakat birşeydi ve kızlar da dersliklerde antrenman yaparlardı. Komik biliyorum ama öyleydi :) Neyse ben arka sıralara geçtim uyumuşum.

Birisi dürtükledi bağır açağıra bi kalktım bayan beden hocası. Ama nasıl bağırıyor, senin burda ne işin var bizi mi izliyorsun falan. Yahu ben daha yeni uyandım ne izlemesi falan derken, durumu o zaman anladım. Arka taraflarda beni farketmeden artık bunlar ne yaptılarsa beni sonradan görmüşler ve yanımda bitivermişler.

Ben gülümseyerek hocam yanlış düşünüyorsunuz deyince, hoca daha da sinirlendi ve bir tokat savurdu, ben tokattan kaçayım derken zilli hocanın tırnağı gözüme geldi.

5 dakika önce bağıran çağıran hoca başladı "bişeyin var mı, ne oldu, iyi misin" :)

Soluğu müdür yardımcısının yanında aldım. Kendisi "Bana -Dayı- diye hitap edin" derdi :) Ben de "Dayı, bu hoca bana böyle böyle yaptı" diye anlattım. Dayı da "O kafayı yedi zaten" diyerek teselli etti :)

Kızlara rezil olduk tabi.

Ayak bileklerine kadar uzun eşofmanlı kızların neresine bakıcaksam sanki :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Ben gülümseyerek hocam yanlış düşünüyorsunuz deyince, hoca daha da sinirlendi ve bir tokat savurdu, ben tokattan kaçayım derken zilli hocanın tırnağı gözüme geldi

koptum bu sözünee :D

Ayak bileklerine kadar uzun eşofmanlı kızların neresine bakıcaksam sanki

kızlar snn arkandayken soyunup eşofmanlarını giymiş olmasınlarr :D

bu arada bnm her günüm utançla ve resil olmkla geçiyo :$

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ziraatci63, seninle gurur duyuyorum ben ;)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bu akşam spor yapmak için Metrocity'e gidiyorum. Evden uzaklığı 6 dakika. Metroya bindim ve metrodan hemen alışveriş merkezine çıkacağım. Güvenlik kontrolü var. O arada da N95 8 GB'tan müzik dinliyorum. Tam kapının oraya geldim, telefon ötmesin diye, kulaklığı telefondan çıkardım ve başladı bangır bangır müzik çalmaya. Müzik dinlerken telefonun kulaklığını çıkarttığımda hoparlörlerin devreye girdiğini unutmuşum. Hem sıradakiler hem de güvenlik görevlileri güzel güzel güldüler. Yarın başka bi giriş kapısından geçicem :#

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
millet anlatmış bitanede ben anlatıyım :D

ben lisede karşı cinsle pek iyi iletişim kuramazdım bi kızdan hoşalanırdım söyleyemezdim bigün bi arkadaşa bana yardım edermisin dedim hala eee salak kafam git kendin açıl olursa olur olmazsa elden bişi gelmez neyse işte ben buna bi mektup verdim ona ver diye o da gözümün önünde ölesine bi kıza tutuşturdu kızda bi çirkef çıktı herkesin içinde okumaya başladı kaldım öle bişide yapamıyom sonra kağıdı aldığım gibi kaçtım ama millet benle 1 ay dalga geçti hala şuramda yarası var :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Wedding Crashers yarım kalmıştı. Uçaktayken de sıkıldım bir de uçak ciddi ciddi sarsılmaya başladı. Ben de hem heyecanı bastırsın hem de sıkıntım geçsin diyerek yarım kaldığım filmi izlemeye başlayayım dedim.

Laptop'u aldım sırt çantamdan ve açtım kapağı film bıraktığım yerde. Başlattım ve 10 saniye geçmeden sevişme sahnesi başladı. :$

Geçer diye bekliyorum geçmiyor. Elim ileri butpnuna gidiyor ama içimden de "bu film erotik film değil ki, geçer şimdi" diyerek bekliyorum. o.O

Uçağın bütün ışıkları kapalı, benim laptop ampul gibi parlıyor. :S O ana kadar yayınlanan sevişme sahnesi bir o kadar daha devam etti ve sonunda bitti.

Filmde oynayan kadın kısmısının memcikleri de görünmüştür sevgili sdn üyeleri ve okurları. (S)

Uçaktan en son ben indim, bilin neden... :#

too_late

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çok zaman olmuştur aslında ama son günlerin en bariz aklımda kalanı :

Tren yolculuğu yapıyorum.İneceğim durağa gelmeden lavaboyu kullanmak istedim. Lavabonun bulunduğu holde bekleyen bir genç çalışmadığını söyledi ben kapıya elimi ızattığımda.Dedim ki "Sadece lavaboyu kullanacağım!" Öyle ya sadece aynası beni ilgilendiriyodu ama bunun o elemanı ilgilendirmediği açıkken benim açıklama derdinde olmam da tuhaf tabi >X<
İçerde beni bekleyen manzara dehşet!O küçücük deliğe kocaman kutuyu sokmaya çalışan zihniyet o anda ne düşünüyodu merak ettim :^)
Dışarıya çıkarken yaşlı bir teyze ile burunburuna geldik dedimki " Çalışmıyor!" Ya duymadı yada işine gelmedi girdi içeriye teyze. Buraya kadar herşey normal.Teyzemin çıktığında yüzündeki o dehşet verici görüntü görülmye değerdi.yanımdan geçerken "Ah şu zamana gençleri! Bizim zamanımızda edep vardı :S" Anlaşılan teyzem kutuyu açtı :^) İnanın ne vardı bende bilmiyorum tüm bunların üstüne kolidorda olanları izleyen elemanın "Ben size kullanılamaz demiştin !" dediğini hatırlıyorum gevrek gevrek :$

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bende bir gün minibüs'e bindim Kadıköy'e gidiyorum ayaktayım haliyle oturacak yer yok bende kapının demirine yapıştım bir elimde çanta diğer elimi kapının demirine doladım minibüs bir dur bir kalk bende sersem oldum iyice yapıştım demire Kartal'dan bindim Bostancı civarındayız kaptan yoklcu almak için kapının düğmesine bastı ama kapı açılmıyor sanki boru patlamış hava boşa çıkıyor gibi fııııısss diye ses geliyor bir daha bastı düğmeye kapı yine açılmadı kaptan döndü bana baktı bende ona baktım bıraktım kapının demirini kapı açıldı :} nasıl tutmuşsam anlamadım :D

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bir tane daha anlatayım yine minibüsteyim okula gidicem harem otogar'ına gitmek için bindim minibüs'e oturmaya yer kalmadı bir kız bindi dışarıda yağmur var soğuk ama kız göbeği açık ince şeyler giymiş güzeldi de dedim içimden ya bu havada yazık bu kıza nasıl giyinmiş üşütecek hasta olacak güzelmişte dedim 1 dk olmadan kız önüme düştü bayıldı o.O ya ne şoma ağızlıymışım ben +( kızı kaldırdılar ben Harem'de inerken bile kendinde değildi yazık oldu gencecik kıza :^)

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
;D ben başlarsam bana ayrı kategori kurmanız gerekir ;D

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Troy dedi ki:
Wedding Crashers yarım kalmıştı. Uçaktayken de sıkıldım bir de uçak ciddi ciddi sarsılmaya başladı. Ben de hem heyecanı bastırsın hem de sıkıntım geçsin diyerek yarım kaldığım filmi izlemeye başlayayım dedim.

Laptop'u aldım sırt çantamdan ve açtım kapağı film bıraktığım yerde. Başlattım ve 10 saniye geçmeden sevişme sahnesi başladı. :$

Geçer diye bekliyorum geçmiyor. Elim ileri butpnuna gidiyor ama içimden de "bu film erotik film değil ki, geçer şimdi" diyerek bekliyorum. o.O

Uçağın bütün ışıkları kapalı, benim laptop ampul gibi parlıyor. :S O ana kadar yayınlanan sevişme sahnesi bir o kadar daha devam etti ve sonunda bitti.

Filmde oynayan kadın kısmısının memcikleri de görünmüştür sevgili sdn üyeleri ve okurları. (S)

Neden neden neden ? :D :P

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
titanyum dedi ki:
millet anlatmış bitanede ben anlatıyım :D

ben lisede karşı cinsle pek iyi iletişim kuramazdım bi kızdan hoşalanırdım söyleyemezdim bigün bi arkadaşa bana yardım edermisin dedim hala eee salak kafam git kendin açıl olursa olur olmazsa elden bişi gelmez neyse işte ben buna bi mektup verdim ona ver diye o da gözümün önünde ölesine bi kıza tutuşturdu kızda bi çirkef çıktı herkesin içinde okumaya başladı kaldım öle bişide yapamıyom sonra kağıdı aldığım gibi kaçtım ama millet benle 1 ay dalga geçti hala şuramda yarası var :D

Okul filmindeki gibi olmuş az çok anlayabiliyorum :D

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Troy dedi ki:

bilmecemi çözüyoruz kardeşim burada!!! yukarıdan aşağı, sağdan sola. aşağıdan yukarı? ;D (: :}

abi hakkatten merak ettim şimdi neden ??? :L