Sıkıştırma programlarını kullanabilirsin.
Örnek olarak şunlar var.
Mesela 2.98 GB boyutondaki bir dosya
7zip: 1.77 GB
WinRAR: 1.90 GB
Windows zip: 2 GB
Hahahahaha sallama yegenim sallamaKGB Archiver bunu yazmayı unuttum bu pek biliniyor ama çok iyi sıkıştırma oranına sahip yanılmıyorsam 1gb 10mb olur
100 GB aylık yaklaşık 5.79 TL'ye Google Drive var. Eğer yıllık istersen yine 100 GB paket Yaklaşık 60 TL. Bence daha iyi ve güveniliri yok. Google adamdırHangi konu başlığında açmam gerektiğini bilemedim öncelikle kusura bakmayın. Yaklaşık 100 gb verim var ve bu veri bilgisayarımda çok fazla yer kaplıyor. Bu 100 gb veriyi en ucuz yoldan nasıl saklayabilirim?
Kral sen de harbi çok sallamışsın. 1 GB'lık dosyayı nasıl 10 MB yapıyor bir program?KGB Archiver bunu yazmayı unuttum bu pek biliniyor ama çok iyi sıkıştırma oranına sahip yanılmıyorsam 1gb 10mb olur
Güvenilir ama 15-20 GB upload yaptıktan sonra para istiyor diye biliyorum. Herkes bu sorunu yaşıyor çünkü.Mega önerildi 50 gb beleş alan veriyor sence güvenilir mi mega?
Eğer bir yanlışım varsa özür dilerim ama bu sitede yazıyor orda gördüm KGB archiver:1GB dosyayı 10MB sıkıştırın...100 GB aylık yaklaşık 5.79 TL'ye Google Drive var. Eğer yıllık istersen yine 100 GB paket Yaklaşık 60 TL. Bence daha iyi ve güveniliri yok. Google adamdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral sen de harbi çok sallamışsın. 1 GB'lık dosyayı nasıl 10 MB yapıyor bir program?
Tek seferlik para mı yoksa aylık mı?Güvenilir ama 15-20 GB upload yaptıktan sonra para istiyor diye biliyorum. Herkes bu sorunu yaşıyor çünkü.
Aylık istersen 5.79 TL tek seferlik. İstersen de 1 senelik 100 GB paketini alıyosun tek seferlik yaklaşık 60 TL.Tek seferlik para mı yoksa aylık mı?
Anlamadım. Bu Mega 50 GB ücretsiz veriyor ve 20 GB'den fazla upload yapınca aylık para mı istiyor?Aylık istersen 5.79 TL tek seferlik. İstersen de 1 senelik 100 GB paketini alıyosun tek seferlik yaklaşık 60 TL.
İstersen bir deneKral sen de harbi çok sallamışsın. 1 GB'lık dosyayı nasıl 10 MB yapıyor bir program?
Knka 50 GB veriyomuş gibi yapıyor, 20-25 GB yükleme yapamadan "hoppp, kardeşim paramı ver sonra devam et" diyorAnlamadım. Bu Mega 50 GB ücretsiz veriyor ve 20 GB'den fazla upload yapınca aylık para mı istiyor?
İşte o istediği para ne kadar ve tek seferlik mi istiyor yoksa bana aylık şu kadar para verirsen 50GB a kadar çıkmama izin veririm mi diyor?Knka 50 GB veriyomuş gibi yapıyor, 20-25 GB yükleme yapamadan "hoppp, kardeşim paramı ver sonra devam et" diyor![]()
MacOS'ta yok, merak ettim cidden. Windows'um olaydı kesin deniycektim.İstersen bir dene![]()
400 GB aylık 47 TL, 2 TB 94 TL, 8 TB 190 TL, 16 TB 284 TL. Bu fiyatlar MEGA'nın kendi sitesinde yazıyor.İşte o istediği para ne kadar ve tek seferlik mi istiyor yoksa bana aylık şu kadar para verirsen 50GB a kadar çıkmama izin veririm mi diyor?
Güvenilir ama nedense bana sanki fotoğraf vs depolamak için değilde bir dosyayı başkasına göndermek için kullanılacak uygulama gibi geliyor.Mega önerildi 50 gb beleş alan veriyor sence güvenilir mi mega?