En son 'Senden hesap sormazsam namussuzum' diyordu. Şimdi arkasında yağmurda ıslanıyor..

Bu konuyu okuyanlar

Overclocked

Profesör
Katılım
2 Kasım 2020
Mesajlar
3,749
Reaksiyon puanı
4,580
Puanları
113
Troll arkadaş geldi gelecek. Hazır olun. Şimdi yüzde yüz "tarafsız" medyadan bulduğu haberlerle bir şeyler yazar. Algı var der falan XD
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
Siyaseti takip etmeyen Türkiye'nin sorunlarından bir haber çoğu konuyu bilmeyen veya yaşı ermenyen insanlar boş beleş konuşmaya devam etsinler.

( Yarın bahçeli Millet ittifakına geçiyom dese havada kaparlar o ayrı tabii :) Zamanında Neler neler dedikleri İçişleri bakanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlunu veya bebecan dedilkeri ekonomiden anlamıyor dedikleri ama şuan yanlarına aldıkları isimler gibi veya ömrü CHP ile mücadele ile geçiş Atatürk'e hakaretler etmiş anti Kemalist isimleri içlerine kattıkları üstüne Ülkenin ana sorunu dedikleri Eşi kapalı diye seni Cumhurbaşkanı yaptırmayız dedikleri Abdullah GÜL'ü Cumhurbaşkanı yapmak istediklerini flan görmezden gelelim boşverelim konumuz o değil şuan. )

Konunun özeti şu Bahçeli'ye bu soru daha öneleri çoğu kez soruldu. 15 Temmuz bizim içim millattır. Öncesinde dediğim söylediğim lafların arkasındayım ama darbe Sornası BEKA MESELESİ VE ÜLKENİN geleceği herşeyin önündedir herşey Türkiye ve Türk milleti için diye bir sürü açıklaması var bu duruma nasıl geldik bu sürece başladık diye her defasında belirtiyor.

15 Temmuz'a Kontrollü darbe diyenler. Feto'nu kulağına fısıldağıdı şeyler ile siyaset yapmaya çalışanlar. Onların bankalarının önünde Samanyolunun önünde nöbet tutanlar veya darbe gecesi çıkıpta bir açıklama bile yapmayan dış siyaseti bilmeyen her konuda sırf muhalefet olmak için muhalefet yapanlar pek anlayamaz bazı şeyleri... Milliyetçilik zordur.

Bahçelinin yakın zamanda attığı şu 2 tweet önemli...

1610755643298.png
 

Livia sas Junius

Zuckerschnute
Katılım
24 Ocak 2020
Mesajlar
1,547
Reaksiyon puanı
1,557
Puanları
113
Yaş
37
Zeki yancıdır, sevmem ama yeteneğine saygı duyarım.
 

Szayel

Müdavim
Katılım
14 Ağustos 2019
Mesajlar
2,018
Reaksiyon puanı
1,147
Puanları
113
Adam belki ışığı gördü ne biliyorsunuz beyler bayanlar ? Siyaset komple yalandan oluşmuyor mu ? Soracak ama vakit bekliyor belki ? Siz muhalifliğinizin neden liderliğe gelemediğinin hesabını sorsanıza amcalarınıza abilerinize ?

Döneklik, trollük yakışan laflar değil. Aileniz öğretmedi sanırım kötü sözün sahibine ait olduğunu.
 
Üst