Soru En son hangi filmi izlediniz?

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Control (2007)

imdb: 7.7

MV5BNTEzOTYwMTcxN15BMl5BanBnXkFtZTcwNTgyNjI1MQ@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_.jpg

80li yılların başında kurulan sadece 2 albüm yapabilen ama efsane olan joy division adlı rock grubun öyküsünü solistin gözünden anlatıyor. Yaşanmış bu tür filmleri sevenlere tavsiye edilir. İnsanı etkiliyor.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
url

Hayatımda izlediğim en orjinal hikayelerden birine sahip.Filmi izleyince "Kimin aklına gelirdi ki?" diye sordum kendime.Gerçekten çok güzel iş çıkarmışlar.Çok ince düşünülmüş harika bir hikaye.Bu tür filmler insanın ufkunu açıyor, bakış açısını genişletiyor.Kesinlikle izleyin.Ben çok beğendim.

Not:Filmde çok güzel mesajlar var.Bu mesajlar ince ve gizlide değil.Filmdeki alt ve üst Dünya arasındaki farkı kendi Dünyamıza uyarladığınız anda sınıfların ve aradaki uçurum farkların kimler tarafından oluşturulduğunu, kimin sömürüp kimin sömürüldüğüne dair herşey bir anda kafanıza dank ediyor.

Fotoğraf sadece bende mi görünmüyor acaba?

Yorumu okudum film ne bilmiyorum :D

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
zincirsiz 2012

http://www.imdb.com/title/tt1853728/

8.6 puwn almıs

konusu kısaca köle olan bir zencinin bir beyaz tarafında özgürlüğünün verilmesi sonrasında köle olan karısını bulmaya calışıyor fiimin müzikleri cok guzel biraz da aksıyon da var seyretmenizi tasıye ederım

django-unchained-poster__span.jpg

django_unchained_by_patricktoifl-d5lxh6f.jpg

django_unchained_poster_by_daztibbles-d52yobp.jpg

django_unchained_concept_poster_by_punktx30-d5c7q97.jpg

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Everybody Should Have A Second Chance / Herkesin Bir Şansı Daha Olmalı
219572061_640.jpg

çok güzel bir kısa film. :) tavsiye ederim.
-Al sana kahramanlık hikayesi,anlatır anlatır durursun...

Reaksiyon puanı
31
fq3Od5l.jpg

İzlemek için hayli geç kaldığım filmlerden bir tanesi.Senaryo aşina olduğumuz türden tetikçi ve öldürmesi gerekenler.
Genel olarak film ağır bir tempoda gitsede sonlarına doğru biraz hareket kazanıyor en azından benim beklentilerimi karşıladı diyebilirim harika repliklerinide unutmamak lazım sağlam bir tom cruise filmi 7/10 :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Skyfall

İlk defa Bond filmi seyrettim; filmin başında, bunlar varken başka terörist aramaya gerek var mı diye düşündüm tabi. (Her kahraman ABD-İngiliz asker/ajan filminde olduğu gibi) Filmi alt yazı bulmak için açtım çok heyecanlı, güzel başladı ama öyle sürmedi. O kadar reklamını yaptılar ama ben sevmedim.
5,5/10
Bunun dışında hoşuma gitmeyen noktalar şunlar: Adamımız önüne gelen kadınla yatıyor ya da teşebbüs ediyor. (Bond filmlerinin genel yapısı böyleymiş tvden duyduğum kadar. Bond kadını diye bir şey var. :P ) Sonra geberse de umursamıyor. Bazı yerlerde dublör çok belli oluyor. Filmin bir yerinde Bond'un kendini orada, o şekilde yakalayacağını nasıl bildi de bomba koydu kötü adam? Aşırı kurguya kaçmışlar. Bu da can sıkıcı. O kadar biliyorsun madem altına koy dinamiti, gelince patlat.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ya da o kadar çok biliyorsun madem, toplantı salonun altına koy bombayı, hepsini tek tuşla temizle. metroyu patlattın da ne oldu :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
saçmalıklar havada uçuşuyordu ama javier bardem in karakterine ve performansına bayıldım. :)
Sarı saç iğrenç olmuş ya.
No Country for old Man filmindeki karakterinin üstüne artık çıkamaz bence. :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
saçmalıklar havada uçuşuyordu ama javier bardem in karakterine ve performansına bayıldım. :)

Bardem'e üzüldüm ben açıkçası. ne yapsam da filmi adam etsem diye o kadar zorlamış ama konu gerçekten çok basit. yapabileceği hiç bir şey yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sarı saç iğrenç olmuş ya.
No Country for old Man filmindeki karakterinin üstüne artık çıkamaz bence. :)

içimdeki deniz filminde çıkmış :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Ben bir film izledim sırf meraktan ama siz de merak eder izleyip sonra benim gibi hem kendinize hem de bu filmi haber verene sabaha kadar lanet okursunuz. Kafayı sıyırmak üzereyim neden izledim diye ya. Hiç bir insan bu kadar ileri gidip böyle bir film çekemez ya. İlk 2 sahnesinden anlarsınız hangi filmden bahsettiğimi. Eğer denk gelirseniz, meraktan devam etmeyin filme, hemen kapatın ve var olan azıcık huzurunuzu da kaybetmeyin...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Ben bir film izledim sırf meraktan ama siz de merak eder izleyip sonra benim gibi hem kendinize hem de bu filmi haber verene sabaha kadar lanet okursunuz. Kafayı sıyırmak üzereyim neden izledim diye ya. Hiç bir insan bu kadar ileri gidip böyle bir film çekemez ya. İlk 2 sahnesinden anlarsınız hangi filmden bahsettiğimi. Eğer denk gelirseniz, meraktan devam etmeyin filme, hemen kapatın ve var olan azıcık huzurunuzu da kaybetmeyin...
Şu adı "bir sırp filmi" olan mı?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
0ppAqR6.jpg

Django Unchained (2012)

Konu, kurgu, oyunculuk, replikler ve müzikler 10 numara. Tarantino yine yapmış yapacağını. Bu adam kesinlikle sinemanın Picasso'su. 8/10

not:
Trump towers'dan tutun da şişli mecidiyeköy çevresindeki hiç bir sinemada bulunmuyor. sadece cevahir sinemalarında 1 salonda vardı. orada da, genelde çizgi film gösterilen küçük salonlarından birine verilmiş. diğer büyük perdeleri celal ile ceren ve kara kedi gdo tarzı filmlere ayırmışlar. 70 ekran televizyon boyutunda perdeye 17 lira verdiğine mi söversin, diğer hiç bir sinemada gösterilmediğine mi?
1kyIRcM.gif

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Django Unchained (2012)

Konu, kurgu, oyunculuk, replikler ve müzikler 10 numara. Tarantino yine yapmış yapacağını. Bu adam kesinlikle sinemanın Picasso'su. 8/10

not:
Trump towers'dan tutun da şişli mecidiyeköy çevresindeki hiç bir sinemada bulunmuyor. sadece cevahir sinemalarında 1 salonda vardı. orada da, genelde çizgi film gösterilen küçük salonlarından birine verilmiş. diğer büyük perdeleri celal ile ceren ve kara kedi gdo tarzı filmlere ayırmışlar. 70 ekran televizyon boyutunda perdeye 17 lira verdiğine mi söversin, diğer hiç bir sinemada gösterilmediğine mi?
1kyIRcM.gif

Ben de çok beğendim filmi. Herşey bir yana harika müzikleri var. Gözlerini kapa sırf müzikleri dinle o derece :D

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
SKYFALL James BOND 007.senaryosu iyi değil ama aksiyon sahneleri,efektleri çok güzel.Bir kısmı da İstanbulda çekilmiş.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Zindan-Adas%25C4%25B1-414x598.jpg

Shutter İsland - Zindan Adası 2010
İmdb : 8.0

Bayadır arşivimde olan ama daha yeni seyredebildiğim bir filmdi. Film sonunu hep merak ettirtiyor ve süprizlerle karşılaşıyorsunuz. Konusu ilginç bir fildi. 10/7,5

- - - Mesaj Güncellendi - - -

424acilteslimatpremiumrus.jpg

Premium Rush - Acil Teslimat 2012

Bir bisiklet ile ne kadarlık bir film çevrilir diye düşünüyordum. Ama izlediğime değdi diyebilirim. Aksiyon sahneleri fena değildi. Sadece polis rolünü oynayanı beğenmedim. 10/6,5

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] üstteki film tam senlik. kesin izlemelisin :)

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
EVİM SENSİN
duygusal dönem geçirenler izlemeli

BatuhanKoçak

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Operasyon Argo - Ben Affleck 'in filmi , gerçek hikaye den alıntı.Tavsiye ederim.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
lgoyDOT.jpg

The Pursuit of Happyness

Bütün zorluklara rağmen umudunu yitirmemek, ayakta kalabilmek. Muhteşem film..