VintageAraba
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Geçenlerde tekrar Joker'e başladım. Bu tür kült filmleri tekrar tekrar izlemek iyi geliyor.
Filmlerde gerçekte olduğu gibi cehennem kütüğü biri en kötü büyüleri yaptırıyor sonra görüyoruz işte. Filmler genel olarak gerçeği yansıtıyor birazda abartı var onuda normal karşılayalım film işte. Kesinlikle saçma dediğim olay ağızlarından böcek vb bir şeyler kusmaları.Tabi var olabilir o tür varlıklar fakat çok abartı o tarz filmlerde. Yani durduk yere musallat olması aşırı derecede şiddet vb olması izlenmesi için. Maalesef izleyip inan büyükte bir kitlesi var.
Filmi gladyatörün yönetmeni çekiyor ancak onun kadar tutulmadı ghassan messud Müslüman oyuncudur yani Selahaddin eyyubi kurtlar vadisi ve Hz Ömer de de oynuyor mükemmel oyuncu hiristiyan dünyasından tarafsız bir film olmuş ellerine sağlık tarihin böyle kahramanlara ihtiyacı var samuraylar gladyatörler ve filmi yapılırsa eski yeniçeriler ile tabiki akıncılar şanlı askerlere selamlar saygılarEkli dosyayı görüntüle 176236
Sizin de orta çağa ilginiz varsa, bu filmi seveceksinizdir. Film, Selahaddin Eyyübi'nin kudüs krallığını geri almasını anlattığı gibi, sonrasında haçlı seferlerini güzel bir şekilde işlemiş. Selahaddin Eyyübi'nin yanı sıra filmde Kudüs krallığı'nın başında yer alan IV. Baoudin (Baldwine)'de yer verilmiş. 👍
Gladyatörün konseptine çok benziyordu zaten izlerken o duyguyu almıştım, demek ki yönetmenleri aynıymış buna dikkat etmemiştim. Teşekkürler bilgiler için. 🙏Filmi gladyatörün yönetmeni çekiyor ancak onun kadar tutulmadı ghassan messud Müslüman oyuncudur yani Selahaddin eyyubi kurtlar vadisi ve Hz Ömer de de oynuyor mükemmel oyuncu hiristiyan dünyasından tarafsız bir film olmuş ellerine sağlık tarihin böyle kahramanlara ihtiyacı var samuraylar gladyatörler ve filmi yapılırsa eski yeniçeriler ile tabiki akıncılar şanlı askerlere selamlar saygılar
En sevdiğim ömürcek adam oyuncusu.The Amazing Spider Man izledim 👌
tam benim doğduğum gün atılmışaynı fikirdeyim berbat bişey hele sesler ıyyy
bu arada matrix 1 izledim arşivdeki filmlerimden
Sonunda durduruyorlar ama.Bloodshot: Durdurulamaz Güç.