Alyx Vance
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,608
Ben bir ara the bing bang theory izlemiştim. Sizinde cevaplarınızı bekliyorum ?
Netflix alınca bende friends e başlamayı düşünüyorumHow I Met Your Mother,BROOKLYN99,friends
Önce himym en kralı odurNetflix alınca bende friends e başlamayı düşünüyorum
Ahahhahahahaha bazen ince mizah yapabiliyorsun dostum. Buna arkadaşlarla çok güldükFriends > HIMYM
KomediSitcom nedir
Aynı soruyu yabancı bir discord serverında sormuştum adam akasya durağı dedi .-.Ben bir ara the bing bang theory izlemiştim. Sizinde cevaplarınızı bekliyorum ?
Friends izlemeyenler konuşuyor. Başları sıkıcı geliyor (ilk sezon) sonrasında ise mükemmelleşiyor. HIMYM da güzel gayet ama friendsle karşılaştırılamaz.Ahahhahahahaha bazen ince mizah yapabiliyorsun dostum. Buna arkadaşlarla çok güldük
1. Sezonu öyle sıkıcıydı ki 1. Sezonu bitiremedim bile. Karakterleri de sevmedim.Friends izlemeyenler konuşuyor. Başları sıkıcı geliyor (ilk sezon) sonrasında ise mükemmelleşiyor. HIMYM da güzel gayet ama friendsle karşılaştırılamaz.
İzledim ve hiçbir karakter Barney kadar havalı ve komik değil ayrıca çok çok çoook sıkıcı öyle böyle değil himym ı hala bitirmedim ama bitireceğim kesin friends bitirmeyeceğimFriends izlemeyenler konuşuyor. Başları sıkıcı geliyor (ilk sezon) sonrasında ise mükemmelleşiyor. HIMYM da güzel gayet ama friendsle karşılaştırılamaz.
Barney bambaşka yaİzledim ve hiçbir karakter Barney kadar havalı ve komik değil ayrıca çok çok çoook sıkıcı öyle böyle değil himym ı hala bitirmedim ama bitireceğim kesin friends bitirmeyeceğim