En sevdiğiniz mobil uygulamalar hangileri?

ShiftDelete.Net

Teknolojiye dair her şey!
Reaksiyon puanı
583
kafe-vesto-mart-e1523265631107.jpg

Okurlarımıza sorduk! En sevdiğiniz mobil uygulamalar! - Teknoloji Haberleri

Her ay düzenlediğimiz okur buluşmalarımıza bir yenisi daha ekledik ve bu defa Beşiktaş'taki Kafe Vesto'da okurlarımızla buluştuk. Bu buluşmanın gündemi ise mobil uygulamaları oldu! Okurlarımıza bir sorumuz da oldu. En sevdiğiniz mobil uygulamalar nedir? sorusunu ilettik. Cevaplar ise bu videoda!
Okurlarımıza sorduk! En sevdiğiniz mobil uygulamalar!
Son yıllarda, hızla yükselen mobil uygulama ve mobil yazılım geliştiriciliği hakkında okurlarımızla güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Bu sohbet sırasında, gündelik hayatta kullandığımız mobil uygulama türlerini ve isimlerini de değerlendirme fırsatı bulduk.

Gelecekte hangi tip servislerin ve uygulamaların mobil platforma taşınıp, daha pratik bir kullanım sunması gerektiği hakkında da konuştuğumuz okur buluşmamız ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Bir sonraki buluşmamızda görüşmek üzere!

tuncayaltin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bundle, chessgenius, evie launcher, Foreks Mobile, Kale savaşı, Clash royale, Turkcell hesabım ve google keep

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
ShutApp, Ss launcher, Telegram, Samsung Internet Browser Beta ve Wallpaperscraft.

ismailhakki39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Revo uninstaller,shop calc pro,hesap tut pro,cam scanner,my phone explorer, just reminder

tuncayaltin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hibernate, acr ses kayıt, whatsapp, google chrome ve drive, microsoft word ve excel de var tabiki

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Video hakkında bi kaç şey söylemek istiyorum.
Birincisi GetContact bu uygulama resmen günah keçisi ilan edildi. Halbuki İos ve Android platformundaki bi çok uygulama bu uygulamanın yaptığı şeylerden daha beterlerini yapıyor. Yani sanki diğer uygulamalar çok masum da Getcontact pis bi uygulama. Telefonunuzu açın hiç bi uygulamayı açmadan teli ağzınıza yaklaştırın sesli bi şekilde bi marka ismi söyleyin sonra Facebook uygulamasını açın ve Facebook reklamlarına bakın o marka karşınıza çıkmazsa ben adam değilim. Yani kalkıp bi uygulamayı günah keçisi ilan etmenin bi manası yok.
Ayrıca biliyorsunuz Facenin ceosu Mark yargılanıyor. Ben bu olayın tamamen tiyatro olduğunu düşünüyorum. Yani bi algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bundan sonra Facebook gizliliğinize önem verecek özel bilgilerinizi asla paylaşmayacak zart zurt gibi algı oluşturulmaya çalışılıyor. Aklı başında olan kişiler buna inanmaz zaten.

İkincisi sağlık açısından da olsa insana haricen bi chip entegre edilmesi insanı otomatikman hasta eder. Yaa dedelerimizin dedeleri hayatında hiç ilaç bile kullanmamışken bizim zamanımızda insana chip entegre edilmeye çalışılması inanın bana çok saçma geliyor. Ne hastaneyle ne de sizin chipinizle benim işim olmaz.