- Reaksiyon puanı
- 1,416
Konudaki ilk sevmiyorum kelimesi...Sevmiyorum.![]()

Not: Birinin bu şakayı yapması gerekirdi...
Konudaki ilk sevmiyorum kelimesi...Sevmiyorum.![]()
Tek dostum senmişsin. Herkes yalanmış. Bu konuda bunu gördüm :' (Şu forumda sevmediğim birisi yok herkesi ayrı seviyorumİlk geldiğimde ortamı çok bilmiyordum ama zamanla ailem gibi oldu burası.Büyüklerimden çok şeyler öğrendim yüksek mertebe saygısızlık etmemeye çalıştım eğer olduysa affola.Küçük tartışmalar oldu tabi ki ama dediğim gibi ben buradaki herkesi çok sevdim ama özellikle de @Forumun Ağası Finix , @Halktan Biri ve @ConfickerBelasi
@eronis de keşke aramızda olsaydı![]()
Evet lazz vardı note 5 mi note 4 mü ne vardı hep görüyordum orda onu2 yıldır kimseyle problemim olmadıaçıkçası herkesi severim otomobilde takılan üye olmadığı için konu dışından @ConfickerBelasi @Halktan Biri @F1kan aklima gelmeyen vardır illa ki
Ve tabiki foruma katılmama yardımcı olan @pesimist
--- Gönderi Güncellendi ---
He bir ara lazz vardı pek gözükmüyor banlandimi noldu![]()
Lazzz a noldu bilgin var miEvet lazz vardı note 5 mi note 4 mü ne vardı hep görüyordum orda onu
--- Gönderi Güncellendi ---
benim ilk göz ağrım ilk aşkım paylaşamam onu kimselerle
@_Zaur_etiketleyemedim bir türlü he![]()
Yok bende uzun bir süre yoktum geldiğimde çoğu kişi yoktu.Lazzz a noldu bilgin var mi
Note 5 vardı XZ'ye geçti ondan sonra görmedim.Evet lazz vardı note 5 mi note 4 mü ne vardı hep görüyordum orda onu
@bütün forumhepinizi ayrı ayrı seviyorum. Kimsiyle zamanında sorun yaşasak veya tartışsak da hepimiz burada sdn forum ailesiyiz. Hepimiz değerliyiz
![]()
Dahası yok mu
Vardır da aklına gelmemiştir benim gibiDahası yok mu![]()
Ben üvey mod muyum abiUzun uzun isim yazmak istemiyorum ama başlıca sevdiğim birkaç kişi var.
(Lütfen yazmadıklarım bana kırılmasın. Bende hepinizin yeri ayrıdır.)
@by efsane
@errno
@f.krtl1
@Scalh
@Cyb3r_K1ng
@FRosa
@eronis
@Forumun Ağası Finix
@nextman
@Mrtaltg
@Kadima
Keşke dostum...Bir @__kadıköyRAP__ var hiç unutmamsaygılar. ha birde @Frosa var. vaktim olaydı da yanına moderatör olaydım keşke
son 1 aydır hiç giremiyorum
![]()
Çok teşekkürler...
Seni de seviyoruz. Sen bizim Beşiktaşlı dostumuzsun.Sevenimizin olmadığını burada da gördük
Abi seni unutmuş muyum ya? Neyse düzenledim mesajı.Ben üvey mod muyum abi![]()
Çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.Çok teşekkürler...
Seni de seviyoruz. Sen bizim Beşiktaşlı dostumuzsun.![]()