Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,422
Unutamadığınız aklınızdan çıkmayan sizi çok etkileyen bir film ya da dizi repliği bırakın bakalım 🤟❤️
Harry Potter da Harry asa alırken bizim dayı burunsuz elemanin asasi ile Harrynin asasinin aynı ankadan tüy içerdiğini söylüyorUnutamadığınız aklınızdan çıkmayan sizi çok etkileyen bir film ya da dizi repliği bırakın bakalım 🤟❤️
Çok anlamlı bir söz 😔"Değerini bilmiyorsa onun için mücadele etmenin ne anlamı var?"
(Léon)
Hayat bana ne getirirse getirsin bu kelimeleri asla unutmayacağım: BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK GETİRİR. Bu benim yeteneğim, bu benim lanetim, ben kim miyim?Unutamadığınız aklınızdan çıkmayan sizi çok etkileyen bir film ya da dizi repliği bırakın bakalım 🤟❤️
Star Wars bende cok severimI am your father.
Star wars.
Kurtuluş incilin içinden geçer.
Esaretin bedeli.
Ben aslında masumum. Beni avukatım aldattı.(aldattı yerine küfür var)
Umarım arkadaşımın elini sıkabilirim ,umarım pasifik düşlerimde olduğu kadar mavidir.
Alphonse Elric'i hep daha olgun bulmuşumdur bir de Maes HughesAnimelerde ki en olgun karakter.
😁 Diziyi izle ufkun genişlenir, Bazen hayatı sorgularsın, yaratılış hikayesi gibi bişeyHesoyam.
Peki sen kendini değiştir ama Gelecekte neler yaşanabilir diye izle diziyi hiç olmazsa 😂Ufkunun genişlemesi için kendini değiştir. Sizde yoktur. Biz de Mevlana diye biri var diyorki;
- Cahildim dünya değiştirmek istedim, akıllandım kendimi değiştirdim.
Kahraman olmak öyle kolay değildir 😂Geldiği zaman görürüz geleceği. Sonunu düşünen kahraman olamaz.