NuLdERGAMER
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 637
Başlıktaki gibi en şanssız gününüz ne zamandı?Mesela bir gün gta5 almıştım tam %97 deyken elektrikler gitmişti.
Aga bee.Her günüm.
Oyun mu ne oynayan bazı sınıf arkadaşlarım üzerime 5 bardak su dökmüştü bende kıyafetimi değiştirmiştim daha sonra o arkadaşlar kıyafetimi kurutmaya çalışmış daha sonrada nasıl başardılarsa saç kurutma makinesi ile kıyafetimi yakmışlardı daha sonraki günlerde de gene bu arkadaşlar oyun mu ne oynarken Almanca defterimi camdan atmışlar ve o defter başka bir öğrencinin kafasına çarpmış ve o defteri çöpe atmıştı.Daha sonra ne defterimi bulabildim nede o defterimi çöpe atan çocuğu daha sonra eşyalarıma gene saldıran bu arkadaş bana hala 3 yıldır 500 liralık borcunu ödemedi.Başlıktaki gibi en şanssız gününüz ne zamandı?Mesela bir gün gta5 almıştım tam %97 deyken elektrikler gitmişti.
Vay canına.Okulda arka sırada duran sakar mahluk suluğunu devirmişti. Çantamda sandalyemin arkasına asılı ve fermuarı açık. Dlob diye hepsi gitmişti çantamın içine. Aynı gün eve dönerkende ellerim cebimde yürürken yerdeki su birikintisine düştüm. Havada soğuktu. 5 gün sonrada hasta oldum. Sanırım buydu.
yaaaa. onu ben yazacaktım. nyse başka bişe geliyor.Her günüm.
Sistem gg olurBios güncellemesi yaparken elektrikleri kesilen çıkar mı acaba
özellikle ödvleri unuttugum günleryaaaa. onu ben yazacaktım. nyse başka bişe geliyor.
okulun oldugu her gün
Bu olay çölde kutup ayısının karşına çıkması kadar büyük bir şanssızlıkmış.aynı gün babamın laptopu çalındı annemin kolu kırıldı bende sınavdan 34 aldım![]()
Eğer laptop ise şarj kurtarır belki ama masaüstü ise ruhuna El-FatihaSistem gg olur![]()
afrikaya gitmiştim evet derinlerine nijeryaya malisef cüzdanımı ve laptopumu çaldılar bende laptopun ip sini kullanarak laptopu almaya falan çalıştım baya aksyonlu ve aksi bir gündü ama herşeyi geri aldımBaşlıktaki gibi en şanssız gününüz ne zamandı?Mesela bir gün gta5 almıştım tam %97 deyken elektrikler gitmişti.
Umarım çıkmaz ?Bios güncellemesi yaparken elektrikleri kesilen çıkar mı acaba
malisef çıktı kötü bi tecrübeydiUmarım çıkmaz ?
Afrkaya niye gittinafrikaya gitmiştim evet derinlerine nijeryaya malisef cüzdanımı ve laptopumu çaldılar bende laptopun ip sini kullanarak laptopu almaya falan çalıştım baya aksyonlu ve aksi bir gündü ama herşeyi geri aldım
afrikadaki insanlara yemek su para vs dağıtmak içindiAfrkaya niye gittin![]()
Helal olsun ama o çalan iyiliğin karşılığını kötülük olarak vermiş naptınız buluncaafrikadaki insanlara yemek su para vs dağıtmak içindi
şunu dedim paraya mı ihtiyacın var oda dondu kaldı utancındanHelal olsun ama o çalan iyiliğin karşılığını kötülük olarak vermiş naptınız bulunca