En şanssız gününüz.

NuLdERGAMER

Profesör
Reaksiyon puanı
637
Başlıktaki gibi en şanssız gününüz ne zamandı?Mesela bir gün gta5 almıştım tam %97 deyken elektrikler gitmişti.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Başlıktaki gibi en şanssız gününüz ne zamandı?Mesela bir gün gta5 almıştım tam %97 deyken elektrikler gitmişti.
Oyun mu ne oynayan bazı sınıf arkadaşlarım üzerime 5 bardak su dökmüştü bende kıyafetimi değiştirmiştim daha sonra o arkadaşlar kıyafetimi kurutmaya çalışmış daha sonrada nasıl başardılarsa saç kurutma makinesi ile kıyafetimi yakmışlardı daha sonraki günlerde de gene bu arkadaşlar oyun mu ne oynarken Almanca defterimi camdan atmışlar ve o defter başka bir öğrencinin kafasına çarpmış ve o defteri çöpe atmıştı.Daha sonra ne defterimi bulabildim nede o defterimi çöpe atan çocuğu daha sonra eşyalarıma gene saldıran bu arkadaş bana hala 3 yıldır 500 liralık borcunu ödemedi.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
İlk okulda bir maçta gökkuşağı attıktan sonra röveşata attım direği yaladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye benim mesajımdan iki tane var?

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Okulda arka sırada duran sakar mahluk suluğunu devirmişti. Çantamda sandalyemin arkasına asılı ve fermuarı açık. Dlob diye hepsi gitmişti çantamın içine. Aynı gün eve dönerkende ellerim cebimde yürürken yerdeki su birikintisine düştüm. Havada soğuktu. 5 gün sonrada hasta oldum. Sanırım buydu.

NuLdERGAMER

Profesör
Reaksiyon puanı
637
Okulda arka sırada duran sakar mahluk suluğunu devirmişti. Çantamda sandalyemin arkasına asılı ve fermuarı açık. Dlob diye hepsi gitmişti çantamın içine. Aynı gün eve dönerkende ellerim cebimde yürürken yerdeki su birikintisine düştüm. Havada soğuktu. 5 gün sonrada hasta oldum. Sanırım buydu.
Vay canına.

Reaksiyon puanı
645
afrikaya gitmiştim evet derinlerine nijeryaya malisef cüzdanımı ve laptopumu çaldılar bende laptopun ip sini kullanarak laptopu almaya falan çalıştım baya aksyonlu ve aksi bir gündü ama herşeyi geri aldım