OnePlus 7T tabiki çünkü gerek tasarımı gerek donanımı ve yazılımı ile tam bir canavar3500-4500 bandında hangi telefonu hangi özellikleri için alınmalı.Teknoloji ile arasi iyi olan arkadaşlar bir tavsiyede bulunabilirler mi?
ben hariçMi 9T Pro öneririm. Zaten birazdan herkes önermeye başlar.
Kanka OnePlus Türkiye'ye resmi olarak gelse 7T'nin fiyatı olur bize 5-6 bin tl zaten garantisiz fiyatı 3500 tl ben neden 1500 tl fazladan vereyim ki ?OnePlus 7T tabiki çünkü gerek tasarımı gerek donanımı ve yazılımı ile tam bir canavar
Kanka türkiye de satışı yok
3500-4500 bandında hangi telefonu hangi özellikleri için alınmalı.Teknoloji ile arasi iyi olan arkadaşlar bir tavsiyede bulunabilirler mi?
Sıfır oneplus 7T yi nasil alicam ikinci elleri mevcut hep.Mi 9T Pro ve OnePlus 7T'ye bakmanızı öneririm.
Sıfır oneplus 7T yi nasil alicam ikinci elleri mevcut hep.
Ne gibi dezavantajı olur garanti dışında oneplus 7t ninEmin Yılmaz'dan tutun bir sürü güvenilir satıcı var. Facebook'ta Çin Pazarı grubu var, oradan satıcılarla iletişime geçip satın alabilirsiniz. Cihazlar sıfır, kapalı kutu oluyor.
Ne gibi dezavantajı olur garanti dışında oneplus 7t nin
Yurtdışı kayit imei filan bir dünya haber var.Düşündürücü birazHiçbir şeyYazılımsal açıdan şuan Android'in Lideri diyebilirim.
4300-4400 civarlarinda oneplus 7tPro da car sahibindende. O konuda ne dersin pro mu normal mi önerisinHiçbir şeyYazılımsal açıdan şuan Android'in Lideri diyebilirim.
Yurtdışı kayit imei filan bir dünya haber var.Düşündürücü biraz
Sıfır kapalı kutu ve güvenilir satıcı ise alınır, iki model arasında kesinlikle 7T Pro derim. Ekran, batarya ve kamera özellikleri açısından daha iyi bir cihaz. Ekran süreleri az çok aynı.4300-4400 civarlarinda oneplus 7tPro da car sahibindende. O konuda ne dersin pro mu normal mi önerisin
Çok cahilim bu konuda affet kanka kafanı cok yordum.Bu arada yorumlarin icin tesekkur ederim.Sey aklima takiliyor sifir kapali kutu telefona nasil imei atiyorlar.Birda güvenilir satıcı varmi?Sizin yerinizde olsam evimde kullanılmayan bir telefonun ımeı'sini attırırım, işi garantiye almış olursunuz.
Sıfır kapalı kutu ve güvenilir satıcı ise alınır, iki model arasında kesinlikle 7T Pro derim. Ekran, batarya ve kamera özellikleri açısından daha iyi bir cihaz. Ekran süreleri az çok aynı.
Çok cahilim bu konuda affet kanka kafanı cok yordum.Bu arada yorumlarin icin tesekkur ederim.Sey aklima takiliyor sifir kapali kutu telefona nasil imei atiyorlar.Birda güvenilir satıcı varmi?
Olmaz olur mu ellerine sağlık ?Kapalı kutu olayı hepsi için geçerli değil ama olay şöyle:
İki şekilde satın alım var:
1. Sipariş veriyorsun ve kargoyla iletiyorlar:
Bu yolda gelen cihaz kullanılmamış, sadece kutusu açılıp IMEI atıldıktan sonra geri koyulmuş cihaz oluyor.
2. Doğubank gibi satıcıların toplandıkları yerlerde cihazlar kapalı oluyor, alıcı geldiği zaman onun yanında açıp IMEI atıyor. Ya satıcının elindeki IMEI ya da müşterinin kullanmadığı bir cihazın IMEI'si atılır.
Satıcı güvenilir olduktan sonra iki alım şekli de sağlıklı ve güvenlidir. Emin Yılmaz'a bakmanızı öneririm, piyasada daha birsürü satıcı var. Kalan satıcılara da DH Forum'daki 7T/ 7T Pro kullananlar kulübünden bakabilirsiniz.
Rica ederim, umarım yardım edebilmişimdir![]()
Olmaz olur mu ellerine sağlık ?
Kafamda 2 seçeneğe indirdim
1.Mi 9T PRO
2.Mi NOTE 10
YORUMUN nedir?