En 'kötü' misafir Türkiye

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Futbol organizasyonlarında Türkiye, organizasyona evsahipliği yapan ülkelerin korkulu rüyası oldu.

2000 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda evsahibi Belçika'yı 2-0 yenerek kupa dışına atan Türkiye, 2002 Dünya Kupası'nda da evsahibi Japonya'yı 1-0'lık sonuçla kupadan elemişti. Ay-yıldızlılar tarihinin en büyük başarısnı elde ettiği 2002 Dünya Kupası üçüncülük maçında ise diğer ev sahibi ülke Güney Kore'yi 3-2 mağlup ederek, bronz madalyanın sahibi olmuştu.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na Avusturya ile birlikte evsahipliği yapan İsviçre ile aynı grupta bulunan Türkiye, Arda'nın son dakikada attığı golle de İsviçre'yi 2-1 yenerek kupanın dışında bıraktı.

Böylece Türkiye, 3 büyük organizasyonda karşılaştığı evsahibi ülkeleri kupa dışında bırakmış oldu.

kaynak : http://www.ntvspor.net/Pages/24718.ASP

BoSS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu nasıl başlık bir an kötü bir haber sandım "Yine ne yaptı bizimkiler?"

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Başlıkta birşey yok işte misafirlerin en kötüsüyüz doğru misafirlik falan dinlemeyiz biz ;D

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Güzelmiş ama :D admalar yine bize izzetiikram kasıyorlar, biz gidip kupa dışına çıkarıyoruz veya son karşılaşmada yeniyoruz. Ayıp ama bu :P

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya bizimkilerin şansına bir de yağmur yağdı yaa dedim gittiğimiz yere bereketimizle gittik yağmuru götürdük kesin yeneris şimdi.. :D

iman gücü başka bişi :D tam türk tipi yorum oldu bu da beaa :P

mamcak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Umarım, Sepp Blatter'in (Uefa'nın İsviçreli başkanı olur kendileri, İsviçre ile öneleme oynadığımız dönemler bayaa bi ağırlık koymuştu ortaya) zoruna gitmiştir. Protekizi bu şekil kertsek, bu kadar sevinemezdim. :)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet ben de hep bunu söylüyorum. Yenmediğimiz ev sahibi kalmadı.

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Güzelmiş ama :D admalar yine bize izzetiikram kasıyorlar, biz gidip kupa dışına çıkarıyoruz veya son karşılaşmada yeniyoruz. Ayıp ama bu :P

eheheh +1