Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda piyasadaki en kaliteli ve hızlı video dönüştürme programı hangisi acaba ? Ben uzun zamandır format factory kullanıyorum bunun daha iyisimi varmıdır ?
En kaliteli diye bir şey yoktur. Çünkü bir çok programda kalite ayarlarını dilediğiniz gibi optimize etmeniz mümkün. En fazla video formatını destekleyen converter olabilir ki bu da kişiden kişiye değişmez, sayarsınız hangisi fazlaysa doğru şık odur. Ancak bazı video converter programlarının hemen hemen tüm formatları yine hemen hemen tüm formatlara dönüştürdüğünü söylemek gerekli. İşim gereği çok değişik yerlerden çok değişik video görüntüleriyle muhatap oluyorum ve bu görüntülerin hemen hemen hepsini quicktime tabanlı dv, mov veya avi gibi formatlara çevirmem gerekiyor. Ben bu iş için MTS converter kullanıyorum. Ancak daha üst düzey ayarlar için Canopus ürünlerini önerebilirim. Procoder 3 ve Rhozet, çok fazla format dönüştürme yeteneğine sahip olmasa da ayarları bakımından üst düzey seçenekler sunar. Yüzlerce converter var, hepsini kullanmadım ancak bunlar bana yetiyor şimdilik.