En iyi marka

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Merhabalar dostlar

evim istanbulda ama ben türkiye geneli için soruyorum. mesela yayın yapan ve video paylaşan insanlar fiber veya çok iyi hızda internete ihtiyaç duyuyorlar. onların kullandığı internet gücünü sağlayabilecek marka nedir? paket vs. kablonet harika diyorlar ben kendim superoline superbox kullanıyorum şu aralar rezalet ötesi yorumlarınızı bekliyorum

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Kablonet kullanıyorum, 19:00-00:00 arasi hız düşüyor (indirme hızı 2/3 oranına düşüyor) fakat onun dışında memnunuz.

Rootsyl

Profesör
Reaksiyon puanı
516
en kaliteliler süperonline, kablonet, türknet. Ama kaliteleri binadan binaya değişiklik gösteriyor. şahsen süperonline kullanıyorum izmirde. Kablo ile bilgisayarıma takmaz isem arada sırada kopmalar oluyor ancak kablo ile henüz sorun yaşamadım ki 2 yıldır kullanıyorum. Benim tavsiyem komşularınızdan bilgi aramanız çünkü kalite dediğim gibi EVDEN EVE değişiyor.

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Benim işim youtube a video yüklemek çalıştığım firma gereği şu aralar uzun süre homeoffice çalışacağım ve taahüt de bitti değiştireyim diyorum hani 1000tl vs çok mebla değil benim için mesela kablonet fiber paketleri nedir veya hangi fiber iyidir