En iyi koruyucu kapak ve jelatin ?

sabaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi akşamlar sdn üyeleri. nette okudum fakat pek verimli yanıtlar bulamayınca sizlere sormak istedim. iphone 4 & 4s için sizce en koruyucu sağlam kablık kapak vs. nedir ? aklıma blade bumper geldi fakat oda sadece yanları koruyor mahsat arkayı da koruması yere düşünce başka neler olabilir ? sizce mat kaplama mı yoksa şeffaf olanından mı ? mat için retina öldürüyor diyorlar. peki bu matı çıkarınca retinalar canlanıyor mu ? :D parlak ise parmak izi tutuyor diyorlar ? sizce hangileri teşekkürler...

coreysekiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sana pek yardimci olamayacagim fakat mat ekran koruyucusuna gelirsek bence al retinayi oldurdugu falan yok sadece cok az bozuyo ve cizilmelere karsi koruyor

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben spigen sgp derim hepsi buradada var ben sgp nin s3 olanını kullanıyorum memnunum

sabaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlarınız için teşekkürler başka fikri olan jelatin ve kablık olarak ?

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Onuda ShiftDelete.net'e soruyorsanız yuh derim. :)

sabaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onuda ShiftDelete.net'e soruyorsanız yuh derim. :)
burası açık bir forum hocam tecrübeli arkadaşların tecrübelerini paylaşmasını istiyoruz. ne yapalım yani saçma sapan yerlerden fikir almaktansa bilinçli kişilerden alalım daha iyi.

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
burası açık bir forum hocam tecrübeli arkadaşların tecrübelerini paylaşmasını istiyoruz. ne yapalım yani saçma sapan yerlerden fikir almaktansa bilinçli kişilerden alalım daha iyi.
Yok kardeş.Hiç şakadan anlamıyorsunuz yahu.Ben ":D" koymuşsam o mesajı ciddiye almayın.Hani "diğer kap ve ya jelatin markaları ürünlerine zehir falan koymamışlardır.Herhangi birini al gitsin" demek istemiştim ama gördüğün gibi böyle yazınca uzun sürüyor.